- 12 Haziran 2020
- 947
- 594
- 33
- 29
- Konu Sahibi Minikfaremmm
-
Canım Benim %75 artmış önemli olan % 66 altına düşmemek gerekiyormuşCanimSnaa ninda tam 2 kati artmamis ama doktoru sıkıntı yok demis bence sen baska bir doktora daha gorun
Amin inşallah canım ama bozma morelini sende inşallah güzel haber alırsın sende önemli olan %66 artış olmasıymış onun altına düşmemek gerekiyormusÇok sevindim canım Rabbim gönlümüzdekini versin
Maşallah canım güzel yükselmiş bence bu beta herkeste farklı ilerliyorKizlar degerim 215ten 999a cikmis cok hizli yukselmiyor mu ya
Aynen oyle canim kimininki yavas ilerliyormus ama onemli olan dedigin gibi ayni oranda artmasiMaşallah canım güzel yükselmiş bence bu beta herkeste farklı ilerliyor
İkiz bebisler geliyor olabilirAynen oyle canim kimininki yavas ilerliyormus ama onemli olan dedigin gibi ayni oranda artmasi
Ailede ikiz var mı yaş kaç kaçıncı gebelikAynen oyle canim kimininki yavas ilerliyormus ama onemli olan dedigin gibi ayni oranda artmasi
Gercekten olabilir mi canim yaİkiz bebisler geliyor olabilir
Mayista 25 olucam canim ilk gebelik esimin halasi ve amcasi var ikiz teyzesinin cocuklari var ikiz ama bizim tarafta yokAilede ikiz var mı yaş kaç kaçıncı gebelik
O zaman senin ikiz benden söylemesi tek yumurta mi o ikizler çift yumurta miMayista 25 olucam canim ilk gebelik esimin halasi ve amcasi var ikiz teyzesinin cocuklari var ikiz ama bizim tarafta yok
Tabi tabi aynen hayırlısı olsun inşallah rabbim sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallahAynen oyle canim kimininki yavas ilerliyormus ama onemli olan dedigin gibi ayni oranda artmasi
Yaaa bak ne güzel haber almışsın canım rabbim sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah canımAynen öyle yaptım canım tanıdığımız bir Dr var telefonla görüştüm şimdi salı günü benim yanıma gel çok erken kürtaj için herşey normal suan neden üzülüyorsun başka yerde kan verme artık dedi şükürler olsun içim rahatladı biraz bu arada hepinizin kandili mübarek olsun dualarımdasınız
Amin kuzum insallahYaaa bak ne güzel haber almışsın canım rabbim sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah canım
Masallah canım çok güzel yükselmiş darısı bizim başımızaKizlar degerim 215ten 999a cikmis cok hizli yukselmiyor mu ya
Biri tek biri cift canimO zaman senin ikiz benden söylemesi tek yumurta mi o ikizler çift yumurta mi
Sen ikiz gebesin kesin 4 kat artmisBiri tek biri cift canim
pazartesi doktora gidicem sence kese görülür müSen ikiz gebesin kesin 4 kat artmis
5+2 de görmüştüm ben önceki gitmelerimde görünmedipazartesi doktora gidicem sence kese görülür mü
benimde tam pazartesi 5+2 olucak5+2 de görmüştüm ben önceki gitmelerimde görünmedi
Hadi hayırlısı bakalım güzel haberlerini bekliyoruzbenimde tam pazartesi 5+2 olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?