- 28 Mayıs 2025
- 2.380
- 466
- 38
- 25
Evet bende gecikmeyi bekliyorum suan hayirlisi artikDüşükleri algılıyor demek ki, ben öncekinde 3 gün geçtikten sonra yapmıştım nasılsa kalmam diye düşünmüştüm. Bir daha gecikmeden yapmayacağım zaten böyle daha stres oluyor
bekle cnm gec dollenme va olabilir yanikızlar bat 15 ama testlerimin hepsi negatif çıktı muhtemelen elendikk
20sine kadar beklicem canım bakalım 20sinde doktor randevum varEvet bende gecikmeyi bekliyorum suan hayirlisi artik
bekle cnm gec dollenme va olabilir yani
Bekle cnm gecikmen olsun ondan sonra varsa cikar bnmde 15 i bekliyorum daha test fln yapmadim20sine kadar beklicem canım bakalım 20sinde doktor randevum var
bu sabah yapmıştım awox negatifti ama gecikince bi daha denicem canımBekle cnm gecikmen olsun ondan sonra varsa cikar bnmde 15 i bekliyorum daha test fln yapmadim
Awox 20-25 hcg algiliyormus galiba hayirlisi olsun cnm en iyisi beklembu sabah yapmıştım awox negatifti ama gecikince bi daha denicem canım
daha yüksel algılıyo olabilir kimyasal yaşadığımda 71i çok çok silik göstermişti ama yine de şimdiye pozitifi görürdümAwox 20-25 hcg algiliyormus galiba hayirlisi olsun cnm en iyisi beklem
Hayırlısı olsun artıkEvet bende gecikmeyi bekliyorum suan hayirlisi artik
bekle cnm gec dollenme va olabilir yani
Nasip cnm bazisi gecikme oldugunda goruyor ben burda çok okudum oyle kimyasal ne zmn yasadin sendedaha yüksel algılıyo olabilir kimyasal yaşadığımda 71i çok çok silik göstermişti ama yine de şimdiye pozitifi görürdüm
Canım sen kimyasal olduğunu nasıl anşamıştın. Benim bugünle beraber 2 gün gecikmem var. Sabah test yaptım negatif hiç gecikme olmazdı. Acaba kimyasal mı ama eğer kimyasal olsa bile silik mi çıkardı testNasip cnm bazisi gecikme oldugunda goruyor ben burda çok okudum oyle kimyasal ne zmn yasadin sende
Canım benimle ilgilimden bir gün önce lekelenme oldu o gün bir daha hiç gelmedi ben yerleşme falan zannettim ertesi gün kalktığımda sulu kahve akıntım vardı ama pide hiç geçmiyordu geçtikten bir gün sonra aynı şekilde devam ediyordu ben de acaba dedim test yaptım gölge şeklinde pozitif vardı sonra kan verdim doktora gittim değerim 11 civarındaydı ama doktorum bana kanamam olduğu için kimyasal dedi yine de Progestan başladı üç gün kullandım sonra tekrar kan verdim değerimi yükselmedi ilacı bıraktığım gün zaten regl olmuştumCanım sen kimyasal olduğunu nasıl anşamıştın. Benim bugünle beraber 2 gün gecikmem var. Sabah test yaptım negatif hiç gecikme olmazdı. Acaba kimyasal mı ama eğer kimyasal olsa bile silik mi çıkardı test
Senin lekelenmen vs var mi bazı testler silik çıksa bile değerin yüksek olduğu anlamına gelebilir eğer net bir şekilde görüyorsan kan verip takip etmeni tavsiye ederimCanım sen kimyasal olduğunu nasıl anşamıştın. Benim bugünle beraber 2 gün gecikmem var. Sabah test yaptım negatif hiç gecikme olmazdı. Acaba kimyasal mı ama eğer kimyasal olsa bile silik mi çıkardı test
temmuz ayında yaşadım kimyasalı 1 ay dinlendirdi doktorum bu ay denedikNasip cnm bazisi gecikme oldugunda goruyor ben burda çok okudum oyle kimyasal ne zmn yasadin sende
Bana bisey demedi dusuktu diye herhaldetemmuz ayında yaşadım kimyasalı 1 ay dinlendirdi doktorum bu ay denedik
71-146-183 diye gitti beta değerlerim daha yeni öğrenmiştim hemen 1 haftada kanamam oldu sorunsuzBana bisey demedi dusuktu diye herhalde
Reglin gecmis miydi71-146-183 diye gitti beta değerlerim daha yeni öğrenmiştim hemen 1 haftada kanamam oldu sorunsuz
kanama 3 ağustosta oldu bir sonraki regli 9 eylülde oldumReglin gecmis miydi
Regl gunun gecmis miydi kimyasali ogrendiginde yani bide kac gunde bir oluyordun gecikmen vs oldu mukanama 3 ağustosta oldu bir sonraki regli 9 eylülde oldum
Teşekkür ederim açıklaman içinSenin lekelenmen vs var mi bazı testler silik çıksa bile değerin yüksek olduğu anlamına gelebilir eğer net bir şekilde görüyorsan kan verip takip etmeni tavsiye ederim
Hangi marka yapmistin cnm reglin ne kadar gecmistiTeşekkür ederim açıklaman içingecikme sonrası adet oldum
Hangi marka yapmistin cnm reglin ne kada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?