- 28 Mayıs 2025
- 2.523
- 487
- 38
- 25
Valla ben bu ay takip etmedim gun asiri iliski denedim sadece bnmde kasik agrim yeni basladi bi kac gundur varOvulasyondan sonra kasık ağrılarım vardı oda bitti gibi herşey bitti
Benim vardı yumurtlamadan sonra başladı ara ara oluyordu şuan yokValla ben bu ay takip etmedim gun asiri iliski denedim sadece bnmde kasik agrim yeni basladi bi kac gundur var
Bnm yumurtlama sonrası hiç olmadi yeni basladi gecen gun baya boyle jel kivamli krem renkli akinti geldi nette yerlesme akıntısı vs dediler ama anlamadim birkac gun geldi kesildi dunden beridir gelmiyorBenim vardı yumurtlamadan sonra başladı ara ara oluyordu şuan yok
Allah hayırlısını versin hakkımızda düşük yaptığımda öncesinde göğüs ağrım vardı dokunamıyordum başka belirti hatırlamıyorum regl olacakmışım gibi ağrım vardı birdeBnm yumurtlama sonrası hiç olmadi yeni basladi gecen gun baya boyle jel kivamli krem renkli akinti geldi nette yerlesme akıntısı vs dediler ama anlamadim birkac gun geldi kesildi dunden beridir gelmiyor
Bende gecen ay kimysal gecirdigimde hicbir belirtim yoktu kasik gogus agrisi vs olarak sadece sulu akintkm vardiAllah hayırlısını versin hakkımızda düşük yaptığımda öncesinde göğüs ağrım vardı dokunamıyordum başka belirti hatırlamıyorum regl olacakmışım gibi ağrım vardı birde
Benim 1 hafta kadar önce su gibi akıntım vardı altıma kaçırmışım gibi iç çamaşırım ıslaktı hepBende gecen ay kimysal gecirdigimde hicbir belirtim yoktu kasik gogus agrisi vs olarak sadece sulu akintkm vardi
Mide yanması gebelik belirtisi olabiliyormu? Dünden beri gece uyandıran bi mide yanmam var dpo9 dayım.Vallahi benim de göğüs ağrım hiç yok geçen ay kimyasal geçirdim ne göğüs hassasiyeti ne kaşık ağrısı ne mide yanması hiçbir şeyim yoktu göğüslerim dolgunlaşmıştı sadece regl olacakmış gibi bu ay da aşırı derecede soğuk kasığımda Sancım var sadece sol göğsümün yan tarafına elleyince hafif bir acı var gereksiz bir bel ağrım var yineonun dışında da hiçbir şeyim yok benim de ayın 15’inde test yaptın mı hiç
Bnmde oyleydi iste bu ay daha farkliydi bakalim ne olucakBenim 1 hafta kadar önce su gibi akıntım vardı altıma kaçırmışım gibi iç çamaşırım ıslaktı hep
Allah hayırlısını nasip etsin bakalım nolcak 3 gün kaldı zatenBnmde oyleydi iste bu ay daha farkliydi bakalim ne olucak
Şimdide tekrardan sağ ve sol göğüslerime dokununca acıyor mala bağladım iyiceVallahi benim de göğüs ağrım hiç yok geçen ay kimyasal geçirdim ne göğüs hassasiyeti ne kaşık ağrısı ne mide yanması hiçbir şeyim yoktu göğüslerim dolgunlaşmıştı sadece regl olacakmış gibi bu ay da aşırı derecede soğuk kasığımda Sancım var sadece sol göğsümün yan tarafına elleyince hafif bir acı var gereksiz bir bel ağrım var yineonun dışında da hiçbir şeyim yok benim de ayın 15’inde test yaptın mı hiç
Belki vardie cnm benmde uc gun kaldi regl agrisi cekiyorum erken mi olucam acaba yaŞimdide tekrardan sağ ve sol göğüslerime dokununca acıyor mala bağladım iyice
Ben ağrı çekmem normalde olunca hafif karnım ağrır şimdi anlık sancı gelip gidiyor üşütmediysem yada erken olmayacaksam. Peçeteye hafif sarımsı kahverengimsi leke geldi çok az olacam gibi ama bu kadar erken olmazdım normaldeBelki vardie cnm benmde uc gun kaldi regl agrisi cekiyorum erken mi olucam acaba ya
Yerlesme zmani oluyormus cnm bu sekilde eger donmezse regle daha fazla pembelik vs gelip bekle bakalim bende regl sancısı cekiyorum belki ebnde erken olucam sanirimBen ağrı çekmem normalde olunca hafif karnım ağrır şimdi anlık sancı gelip gidiyor üşütmediysem yada erken olmayacaksam. Peçeteye hafif sarımsı kahverengimsi leke geldi çok az olacam gibi ama bu kadar erken olmazdım normalde
İnşallah olmaz bende laboquick gebelik testi var o en erken ne zaman pozitif gösteriyor acaba. Regl geçince yapın yazmışlar trendyolda satıcıya sorulan sorulara cevap olarak satıcılar.Yerlesme zmani oluyormus cnm bu sekilde eger donmezse regle daha fazla pembelik vs gelip bekle bakalim bende regl sancısı cekiyorum belki ebnde erken olucam sanirim
Valla cnm benm 11 di kimyasali öğrendiğimde onunla ogrendim yok gibiydi kuruma gibiydi ilk dakikalarda cikti yuksekse gosterir vnce 20-25 algiliyor olabilirİnşallah olmaz bende laboquick gebelik testi var o en erken ne zaman pozitif gösteriyor acaba. Regl geçince yapın yazmışlar trendyolda satıcıya sorulan sorulara cevap olarak satıcılar.
Düşükleri algılıyor demek ki, ben öncekinde 3 gün geçtikten sonra yapmıştım nasılsa kalmam diye düşünmüştüm. Bir daha gecikmeden yapmayacağım zaten böyle daha stres oluyorValla cnm benm 11 di kimyasali öğrendiğimde onunla ogrendim yok gibiydi kuruma gibiydi ilk dakikalarda cikti yuksekse gosterir vnce 20-25 algiliyor olabilir
Bende gecen ay kimysal gecirdigimde hicbir belirtim yoktu kasik gogus agrisi vs olarak sadece sulu akintkm vardi
kızlar bat 15 ama testlerimin hepsi negatif çıktı muhtemelen elendikkDüşükleri algılıyor demek ki, ben öncekinde 3 gün geçtikten sonra yapmıştım nasılsa kalmam diye düşünmüştüm. Bir daha gecikmeden yapmayacağım zaten böyle daha stres oluyor
Ümitler kasıma kaldı artık. 1 damla kahverengi leke gelmiş sabah devamı yok bekliyorum olayım diye testler negatif diye yerleşmedir de diyemedimkızlar bat 15 ama testlerimin hepsi negatif çıktı muhtemelen elendikk
bende bu sefer hiç pms belirtisi olmayınca heveslenmiştim ama maalesef negatifler kocaman kocaman gözüküyorlarÜmitler kasıma kaldı artık. 1 damla kahverengi leke gelmiş sabah devamı yok bekliyorum olayım diye testler negatif diye yerleşmedir de diyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?