12 . Güne kadar iğne etkisi devam ediyor 14. Gün kesin sonuç ya benm bel kaşık ağrısı uyku halimi ayırt edemiyorum hep öyle olduğu için sanırım benim göğüs ağrım yok ya bu beni tedirgin ediyor hafif dolgunluk var ama sert yada ağrı değil bide kremsi beyaz akıntı var göğüs ağrınız ne zaman başladı normal mı acaba bu durumBenim ovitrelle çatlatma iğnesi sonrası 11. günüm. Çok yoğun bir belirti yaşamadım ancak uyku halini çok hissettiğim bir süreç oluyor. Onun dışında hafif göğüs hassasiyeti var gibi. İğne sonrası 9.gün testim silik çıktı. Bat:10 Ekim beklemeye devam ediyorum.
3 gün önce başladı benim göğüs ağrısı. Bu tedirgin olmanıza sebep olacak bir durum değil. Hiç belirti vermeyedebilir. Ara ara gelen kasık ağrısı var ama öyle şiddetli değil adet öncesi olan şekilde değil.12 . Güne kadar iğne etkisi devam ediyor 14. Gün kesin sonuç ya benm bel kaşık ağrısı uyku halimi ayırt edemiyorum hep öyle olduğu için sanırım benim göğüs ağrım yok ya bu beni tedirgin ediyor hafif dolgunluk var ama sert yada ağrı değil bide kremsi beyaz akıntı var göğüs ağrınız ne zaman başladı normal mı acaba bu durum
Ne bileyim herkes diyor en belirgin şey göğüs ağrısı vs bende o yüzden korkuyorum normalde yumurtlamadan sonra başlardı agrısı bu sefer ağrımayınca korkmaya başladım bende evet kasık bende de ara ara belde sol ağırlıklı ağrıyor umarım pozitifi görürüz hepimiz3 gün önce başladı benim göğüs ağrısı. Bu tedirgin olmanıza sebep olacak bir durum değil. Hiç belirti vermeyedebilir. Ara ara gelen kasık ağrısı var ama öyle şiddetli değil adet öncesi olan şekilde değil.
Hayırla kolaylıkla sağlıkla tutunsun inşAllah bebeklerimiz.Ne bileyim herkes diyor en belirgin şey göğüs ağrısı vs bende o yüzden korkuyorum normalde yumurtlamadan sonra başlardı agrısı bu sefer ağrımayınca korkmaya başladım bende evet kasık bende de ara ara belde sol ağırlıklı ağrıyor umarım pozitifi görürüz hepimiz
İnşallah canımHayırla kolaylıkla sağlıkla tutunsun inşAllah bebeklerimiz.
Bat 14/15 ekimle yerimi alayım buradaKızlar ne yazık ki Eylül ayını da boş geçtik Ekim bize uğur getirsin inşallah beraber bekleyelim
ben önce vifolic kullandım, şimdi ocean mummy kullanıyorum gayet memnunum ikisinden deÖnerebileceginiz folik asit varmı
labo bende de T yi C ye göre daha silik koyu çıkarttı neden bilmiyorumLaboquick şu an çok üzüldüm gerçekten ya
benim de başlamadı göğüs şişliği ağrısıNe bileyim herkes diyor en belirgin şey göğüs ağrısı vs bende o yüzden korkuyorum normalde yumurtlamadan sonra başlardı agrısı bu sefer ağrımayınca korkmaya başladım bende evet kasık bende de ara ara belde sol ağırlıklı ağrıyor umarım pozitifi görürüz hepimiz
Aynn benimde öyle ya yumurtlamanın ertesi gün başlarda regl olasıya kadar inşallah olumluya işarettir bu çok düşündürüyor beni vallahibenim de başlamadı göğüs şişliği ağrısınormalde hemen en fazla 1-2 gün sonra başlardı bu ay sıfır şişlik ve hassasiyet
valla benide çok düşündürüyo ama kafamı takmıyorum. stresse girmek istemiyorum bu ayAynn benimde öyle ya yumurtlamanın ertesi gün başlarda regl olasıya kadar inşallah olumluya işarettir bu çok düşündürüyor beni vallahi
14 ya da 15 ekim , sizinKeşke onu bende yapabilsem istemsizce oluyor bunu yönetmek çok zor gerçekten sizin bat ne zaman
Bende diğerki tedavilere göre Bu ay gereksiz abartı bi stres yaptım bakalım hiç bir belirti yok bende deKeşke onu bende yapabilsem istemsizce oluyor bunu yönetmek çok zor gerçekten sizin bat ne zaman
O zaman demekki kendimizi yapıyoruz bunu sizin kaçıncı günBende diğerki tedavilere göre Bu ay gereksiz abartı bi stres yaptım bakalım hiç bir belirti yok bende de
Bende diğerki tedavilere göre Bu ay gereksiz abartı bi stres yaptım bakalım hiç bir belirti yok bende de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?