• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 11-12-13-14 Ekim olup hamilelik isteyenler

Benim ovitrelle çatlatma iğnesi sonrası 11. günüm. Çok yoğun bir belirti yaşamadım ancak uyku halini çok hissettiğim bir süreç oluyor. Onun dışında hafif göğüs hassasiyeti var gibi. İğne sonrası 9.gün testim silik çıktı. Bat:10 Ekim beklemeye devam ediyorum.
12 . Güne kadar iğne etkisi devam ediyor 14. Gün kesin sonuç ya benm bel kaşık ağrısı uyku halimi ayırt edemiyorum hep öyle olduğu için sanırım benim göğüs ağrım yok ya bu beni tedirgin ediyor hafif dolgunluk var ama sert yada ağrı değil bide kremsi beyaz akıntı var göğüs ağrınız ne zaman başladı normal mı acaba bu durum

12 . Güne kadar iğne etkisi devam ediyor 14. Gün kesin sonuç ya benm bel kaşık ağrısı uyku halimi ayırt edemiyorum hep öyle olduğu için sanırım benim göğüs ağrım yok ya bu beni tedirgin ediyor hafif dolgunluk var ama sert yada ağrı değil bide kremsi beyaz akıntı var göğüs ağrınız ne zaman başladı normal mı acaba bu durum
3 gün önce başladı benim göğüs ağrısı. Bu tedirgin olmanıza sebep olacak bir durum değil. Hiç belirti vermeyedebilir. Ara ara gelen kasık ağrısı var ama öyle şiddetli değil adet öncesi olan şekilde değil.

3 gün önce başladı benim göğüs ağrısı. Bu tedirgin olmanıza sebep olacak bir durum değil. Hiç belirti vermeyedebilir. Ara ara gelen kasık ağrısı var ama öyle şiddetli değil adet öncesi olan şekilde değil.
Ne bileyim herkes diyor en belirgin şey göğüs ağrısı vs bende o yüzden korkuyorum normalde yumurtlamadan sonra başlardı agrısı bu sefer ağrımayınca korkmaya başladım bende evet kasık bende de ara ara belde sol ağırlıklı ağrıyor umarım pozitifi görürüz hepimiz

Ne bileyim herkes diyor en belirgin şey göğüs ağrısı vs bende o yüzden korkuyorum normalde yumurtlamadan sonra başlardı agrısı bu sefer ağrımayınca korkmaya başladım bende evet kasık bende de ara ara belde sol ağırlıklı ağrıyor umarım pozitifi görürüz hepimiz
Hayırla kolaylıkla sağlıkla tutunsun inşAllah bebeklerimiz.

Kızlar ne yazık ki Eylül ayını da boş geçtik Ekim bize uğur getirsin inşallah beraber bekleyelim 🤗🤗
Bat 14/15 ekimle yerimi alayım burada 🙈 Yumurtlama sonrası yaşadığım göğüs şişliği ve sızlaması dpo5 olmama rağmen daha başlamadı şuanlık tek belirtim bu 😂

benim de başlamadı göğüs şişliği ağrısı 🥹 normalde hemen en fazla 1-2 gün sonra başlardı bu ay sıfır şişlik ve hassasiyet

benim de başlamadı göğüs şişliği ağrısı 🥹 normalde hemen en fazla 1-2 gün sonra başlardı bu ay sıfır şişlik ve hassasiyet
Aynn benimde öyle ya yumurtlamanın ertesi gün başlarda regl olasıya kadar inşallah olumluya işarettir bu çok düşündürüyor beni vallahi

Kızlar benim de bat 12 13 arası bazı belirtiler yaşıyorum ama bu kadar erken olması normal mi? Çok az göğüs dolgunluğu ama ağrı yok.Hafif kasık ağrısı her iki tarafta,şiddetli bel ağrısı dünden beri hafifledi ama ,bacak ağrısı adet olacakmışım gibi bir de fazlaca baş dönmesi bu belirtiler 3 gündür sürüyor.
Bende diğerki tedavilere göre Bu ay gereksiz abartı bi stres yaptım bakalım hiç bir belirti yok bende de

Kızlar sizce kaç güne pik olur , bugün adet başlangıcından itibaren 8. Gün , döngüm 24 26 civarı

Eklentiler

• IMG_4286.webp
    IMG_4286.webp
    97 KB · Görüntüleme: 7
Back
X