• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 11-12-13-14 Ekim olup hamilelik isteyenler

Merhabalar benimde bat 15 i
29 eylül çatlatma iğnesi oldum
Belirti hissetmiyorum iğne gününü saymadan bugun 7.gün nasıl sabredicem bilmiyorum
Bende inan onla başa çıkmaya çalışıyorum benimde iğne günü dışında 10. Gün test yaptım dünden bugüne artış mı azalma diye baktım artma oldu ama teste güvenemedim his olarak bu gün bende öyleyim dün daha çok kasık ağrım vardı mesela bugün çok minik yok denecek kadar sadece dün göğsümü n solu hassasiyet oldu bugunde sağ da oldu dokununca biliyorm ama onuda normal mi acaba bilmiyorum

Bende inan onla başa çıkmaya çalışıyorum benimde iğne günü dışında 10. Gün test yaptım dünden bugüne artış mı azalma diye baktım artma oldu ama teste güvenemedim his olarak bu gün bende öyleyim dün daha çok kasık ağrım vardı mesela bugün çok minik yok denecek kadar sadece dün göğsümü n solu hassasiyet oldu bugunde sağ da oldu dokununca biliyorm ama onuda normal mi acaba bilmiyorum
Tesrtlernizin görseli var mı
Birde kaçıncı gün idrarda negatife döndü testiniz
Bende çok heycanlanıyorum galiba

Tesrtlernizin görseli var mı
Birde kaçıncı gün idrarda negatife döndü testiniz
Bende çok heycanlanıyorum galiba
Yani 8. Günde yok denecek kadar silik oldu Dün hafif ti bugün belirgin di innovita etkisi geçen kaset te dün akşam pembelerden üstteki dün akşam alttaki sabah sabah

Eklentiler

• 09C7374A-5F29-4C7C-A2A0-E0718814FA48.webp
    09C7374A-5F29-4C7C-A2A0-E0718814FA48.webp
    51,7 KB · Görüntüleme: 2
  • IMG_5869.webp
    IMG_5869.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 2
  • IMG_5872.webp
    IMG_5872.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 2
Back
X