İnşallah vardır gögüs hassasiyeti veya illa tüm belirtileri yaşayacağız diye bir şey yok bence buarada kasık ağrım fena ya sökülücekmiş gibiEdiyorum canım sağlıkla tutunsun insallahyapar yapmaz at buraya da bakalim birlikte. Benim de umudum azalıyor gibi ya gogus hassasiyeti hissediyor çoğu insan bende tık yok
Erken tabi kendim için de diyorum erken diye o yüzden umut bağlamak istemiyorum. Geç döllenmede olabilirKızlar sizlere bir şey sorabilir miyim ?
Benim dün kan testim 0.2 negatif çıktı. Ama akşamdan beri şunu düşünüyorum. Ben ovulasyon testleri falan kullanmadım. 29,30 Temmuz ilişki oldu. 31 Temmuz da sanırım yumurtam çatladı yani o çatlama akıntısı geldi (araştırmalarım kadarıyla yoksa o akıntı mıydı bilmiyorum). Birde 1 Ağustosta ilişki oldu ve sonrasında ilişki yaşanmadı. Döngüm 27 28 gün bat 13 14 Ağustos. Benim dün yaptığım test 31 temmuza göre yumurtlama sonrası 9. Gün oluyor. Acaba kan testini çok erken mi vermiş oldum ? Yani dpo 9 olduğu için negatif çıkmış olabilir mi ? Böyle yaşayıp sonradan pozitife dönen var mı hiç duyup gördünüz mü ? Ama bu düşünceli engelleyen şeylerden biri genelde herkesin adeti 6 gün kala 7 gün kala falan öğrenebilmesi benim dün adetime 4 gün vardı sonuç olarak.
Bakkkk pozitif Awox dimi bu daİnşallah vardır gögüs hassasiyeti veya illa tüm belirtileri yaşayacağız diye bir şey yok bence buarada kasık ağrım fena ya sökülücekmiş gibi
Evet awox ama ilk 5 dakika da silikti sonra bu hal aldı peki ince pembe kuruma çizgisi olur muBakkkk pozitif Awox dimi bu dacanım kasik ağrıları yaşanıyor hamilelikte de diye biliyorum bebis geliyor yüzün gülsün
Olmaz olmazzEvet awox ama ilk 5 dakika da silikti sonra bu hal aldı peki ince pembe kuruma çizgisi olur mu
Salı günü vericem hayırlısıylaOlmaz olmazzkan ver için rahatlasın sen hamilesin canım
Benim 8 dpo ya cikar mi kiSalı günü vericem hayırlısıylafarklı eczaneden aldım hatalı olsa böyle olmazdı herhalde diye düşünüyorum hadi aklıma girdin şimdi sen yap
Kız benim ovülasyon testlerim bir garipti ben hala inanamıyorum o kadar yalancı pozitiften sonraBenim 8 dpo ya cikar mi ki2 saat sonra bir deneyim
Fazladan varsa bir şey olmaz 2 gün sonra tekrar yenilersinBenim 8 dpo ya cikar mi ki2 saat sonra bir deneyim
Kullandım canım bak benim testlerde şöyleydi 1 ağustos pik 2 ağustos ctlama 3 ağustos 1 dpoFazladan varsa bir şey olmaz 2 gün sonra tekrar yenilersinovülasyon testi kullandın mı?
İç çamaşırımda kahverengi azıcık bir leke şeklinde oldu benimKızlar günaydın. Yeni üye oldum öncelikle merhaba
Aranızda yerleşme kanaması geçiren var mı? Nasıl oluyor rengi kıvamı?
Bu arada duramadım test yaptım kalbimden daha temiz çıktı maşallahFazladan varsa bir şey olmaz 2 gün sonra tekrar yenilersinovülasyon testi kullandın mı?
Canım erken daha tabii ki, adet olmadan kesin bir şey demek zor. Sadece novacheck kesinlikle yalancı pozitif çıkarmış ondan eminim, doğru olsaydı idrara yansıyan kana da yansırdıKızlar sizlere bir şey sorabilir miyim ?
Benim dün kan testim 0.2 negatif çıktı. Ama akşamdan beri şunu düşünüyorum. Ben ovulasyon testleri falan kullanmadım. 29,30 Temmuz ilişki oldu. 31 Temmuz da sanırım yumurtam çatladı yani o çatlama akıntısı geldi (araştırmalarım kadarıyla yoksa o akıntı mıydı bilmiyorum). Birde 1 Ağustosta ilişki oldu ve sonrasında ilişki yaşanmadı. Döngüm 27 28 gün bat 13 14 Ağustos. Benim dün yaptığım test 31 temmuza göre yumurtlama sonrası 9. Gün oluyor. Acaba kan testini çok erken mi vermiş oldum ? Yani dpo 9 olduğu için negatif çıkmış olabilir mi ? Böyle yaşayıp sonradan pozitife dönen var mı hiç duyup gördünüz mü ? Ama bu düşünceli engelleyen şeylerden biri genelde herkesin adeti 6 gün kala 7 gün kala falan öğrenebilmesi benim dün adetime 4 gün vardı sonuç olarak.
Gebe misin canım?İç çamaşırımda kahverengi azıcık bir leke şeklinde oldu benim
Merhaba canımKullandım canım bak benim testlerde şöyleydi 1 ağustos pik 2 ağustos ctlama 3 ağustos 1 dpoya senin testlerde benimde dikkatimi çekti tekrar koyulasmisti falan bir bakmışsın ikiz geliyor
Dpo yumurtlamadan sonraki günler canım ovulasyon testi kullaniyorsan eğer pik gördün diyelim ki ertesi gün çatladı catlamadan 1 gun sonra 1 dpodur ve 14 dpo da regl olursun eğer hamile değilsenMerhaba canım
Bilmediğimden soruyorum cahilligime ver lütfen dpo nedir?
Birde tam olarak hangi gün geldi detaylı anlatır mısın? Fotosu var mı?İç çamaşırımda kahverengi azıcık bir leke şeklinde oldu benim
Yani yumurtlama gününün 1. Günü mü oluyorDpo yumurtlamadan sonraki günler canım ovulasyon testi kullaniyorsan eğer pik gördün diyelim ki ertesi gün çatladı catlamadan 1 gun sonra 1 dpodur ve 14 dpo da regl olursun eğer hamile değilsen
Catlamadan 1 gun sonra 1 dpodur bak benim ovulasyon testinde piki 1 ağustosta gördüm 2 agustosta çatladı 3 agustos 1 dpo yani benim regl tarihim 16 agustosYani yumurtlama gününün 1. Günü mü oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?