- 18 Mart 2025
- 225
- 92
- 13
Başka belirtin var mi kasik ağrısı dışında kız çıkmaz olur mu tahminimce çok düşüktür ama beta 7 8 civariAğlarım şimdi dicem de ne bileyim bi durgunluk var şimdi dekan testin de çıkmaz şimdi bu kesin bir de kasıklarım fena neden acaba sanki pms dönemindeyim
Olumsuz düşünme güzel olacak inanıyorum kan verme imkanın varsa ver yoksa da yarın sabah koyulasmayi takip edebilirsinAğlarım şimdi dicem de ne bileyim bi durgunluk var şimdi dekan testin de çıkmaz şimdi bu kesin bir de kasıklarım fena neden acaba sanki pms dönemindeyim
Gögüs hassasiyeti var ruh halim değişken başka da yok Pms dönemi gibi işteBaşka belirtin var mi kasik ağrısı dışında kız çıkmaz olur mu tahminimce çok düşüktür ama beta 7 8 civari
İnşallah dua et lütfen inşallah hepimiz Allah’ın izniyle bebeğimizi kucağımıza alalımOlumsuz düşünme güzel olacak inanıyorum kan verme imkanın varsa ver yoksa da yarın sabah koyulasmayi takip edebilirsin
Banada bir umut geldi bende yarın yada pazartesi yaparım bakalım pik günümüz arasında 2 gun var bende 1 ağustosta gordum pikiGögüs hassasiyeti var ruh halim değişken başka da yok Pms dönemi gibi işte
Amin inşallah canım benimİnşallah dua et lütfen inşallah hepimiz Allah’ın izniyle bebeğimizi kucağımıza alalım
Sen de var mı şuan belirti falanBanada bir umut geldi bende yarın yada pazartesi yaparım bakalım pik günümüz arasında 2 gun var bende 1 ağustosta gordum piki
Kasik ağrısı bel agrisi falan var ama gogus hassasiyeti yokSen de var mı şuan belirti falan
Ben maşallah regl öncesi gebe gibi geçiriyorum mide bulantısı falan asssla ayırt edemem hatta diyorum gebe olduğumu anlayabilmem için hiçbirini yaşamamam lazımKasik ağrısı bel agrisi falan var ama gogus hassasiyeti yokbende regl oncesi de net belirti olmadığı için çok ayırt edemiyorum inşallah vardır bakalim
Hahaha her bünye farklı işteBen maşallah regl öncesi gebe gibi geçiriyorum mide bulantısı falan asssla ayırt edemem hatta diyorum gebe olduğumu anlayabilmem için hiçbirini yaşamamam lazım
Şimdi olsa gider ikinci bi test alırdım da sakın diyorum bir taraftan işte salı günü kadın doğuma gitmeyi düşünüyordum bir gideyim bakim olursa olur olmazsa salarım artıkHahaha her bünye farklı iştene yapmayı planlıyorsun peki kan verecek misin yoksa koyulasmayi mi bekleyeceksin
Hangi markaydı kiKızlar ben kan testi vermiştim 0.2 çıktı eşimi de boşuna ümitlendirmiştim oldum kendimle birlikte. Yalancı pozitif veren o teste çok sinirliyim sadece vallabundan sonra bir karar aldım sadece awox test yapacağım yada hiç yapmayacağım adet geçmesini bekleyip hastaneye gideceğim
Hepimiz o darbeyi yedik heralde ya gerçekten çok sinir bozucuKızlar ben kan testi vermiştim 0.2 çıktı eşimi de boşuna ümitlendirmiştim oldum kendimle birlikte. Yalancı pozitif veren o teste çok sinirliyim sadece vallabundan sonra bir karar aldım sadece awox test yapacağım yada hiç yapmayacağım adet geçmesini bekleyip hastaneye gideceğim
Mantıklı canım onlarda kan alır zaten ama kese görünmez o kadar kısa sürede sanırımŞimdi olsa gider ikinci bi test alırdım da sakın diyorum bir taraftan işte salı günü kadın doğuma gitmeyi düşünüyordum bir gideyim bakim olursa olur olmazsa salarım artık
Novacheck diye bir markaHangi markaydı ki
Yok ya imkanı yok ama bir insan 2 ay boyunca yalancı pozitif görür mü yaMantıklı canım onlarda kan alır zaten ama kese görünmez o kadar kısa sürede sanırım
Bu attığınız awox değilmiydiNovacheck diye bir marka
Awox denedim ama onda sanki silik çizgi çıktı çıkmadı gibi bir şey oldu ama sanırım çıkmadı yaBu attığınız awox değilmiydi
Ben de yalancı pozitif çok yaşadım sinir bozucu ama bir süre sonra akışına bırakıyosun şuan 5-10 tane net test alırdım bu ay sadece bi tane aldım yavaş yavaş düşünmeyi bırakınca oluyor benceAwox denedim ama onda sanki silik çizgi çıktı çıkmadı gibi bir şey oldu ama sanırım çıkmadı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?