Canım dünkü lekelenme implantasyon ise leke üstüne en azından bir iki gün beklemen gerek algılanacak kadar hormon birikmesi için
Ya sanki var solda ama benim beynim de artık kendi kendine hayali çizgi üretiyor bana çok güvenme fkellcleldEki Görüntüle 3628522
Gözlerim şaşı oldu benimde hayali bir gölge görüyorum resmen beynimden çiziyorum galiba
Hahaha kafalar yandı ciddenYa sanki var solda ama benim beynim de artık kendi kendine hayali çizgi üretiyor bana çok güvenme fkellcleld
Sana ve buradaki bebek isteyen herkese dua ediyorum. En kısa zamanda siz de müjdenizi alırsınız insallahBenim aynı ya şuan bata 5 var. İnşallah gebeyimdir. Dua et bana da nolur
Aminnnn kim istiyorsa Rabbim nasip etsin inşallahSana ve buradaki bebek isteyen herkese dua ediyorum. En kısa zamanda siz de müjdenizi alırsınız insallah
Bende var canım aynı durumdayim. Sanki baskı yapiyo idrara çıkmazsam. Yanma yok ama asla belim ağrıyor belkide idrar yolu enfeksiyonu oldumArkadaşlar aşırı idrara çıkma var mı ben neredeyse 2 saatte bir idrara çıkıyorum
Adetim bugün başlaması gerekiyor ama hiç bir şey yok şu an yanma yok bende sadece idrarBende var canım aynı durumdayim. Sanki baskı yapiyo idrara çıkmazsam. Yanma yok ama asla belim ağrıyor belkide idrar yolu enfeksiyonu oldum
Bat ne zaman senin?
Yumurtlama takip ettin mi canım? Ben yapmadım tahmini olarak takvime göre bat 15 Ağustos. Bugün randevum var bakalım Dr ne diyecek korkuyorum İnanAdetim bugün başlaması gerekiyor ama hiç bir şey yok şu an yanma yok bende sadece idrar
Rabbim nasip etsin yumurtlama takip etmedim ama sürekli gazımın olması ve sürekli idrara çıkmak beni çok şüpheye düşürdü gece asla idrara kalmazdım gece bile uykumdan kaldırıyorYumurtlama takip ettin mi canım? Ben yapmadım tahmini olarak takvime göre bat 15 Ağustos. Bugün randevum var bakalım Dr ne diyecek korkuyorum İnanhamilesin desin bana ya yoruldum artık
Bi tanıdığıma bu şekilde kist var alalım dediler. O bebek kesesiymiş. O yüzden hamile olmadığına emin olmadan böyle şeyler yaptırma. Çok büyük bi hastanenın çok profesyonel bi doktoru yaptı bunuBen az önce çok değişik bir şey yaşadım. Şimdi biz 7 aydır bebek düşünüyoruz iki hafta önce hsg çektirdim ve bu 7 ayda ben belki 7 ayrı doktora gittim. Bugün gittiğim doktor da profesör . Ve bana ne dedi biliyor musunuz sağ overda 3 cm kist var sen zaten gebe kalamazsinben şok. Tabiki ona bağlı kalmicam ama bu ay sabırla bekleyeceğim ve sonra gerekirse başka bir doktora gideceğim
O bende de var ne yazık kiBenimki biraz sıkıntılıydı ya aslında her ay gayet olumlu başlıyorum sonlara doğru gidiyor enerjim
Ben gece derin uyuduğum için kalkmiyorum çise yani coook nadir uyanirim. Ama gün içinde sürekli gidiyorum çok suda içmiyorum sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldumRabbim nasip etsin yumurtlama takip etmedim ama sürekli gazımın olması ve sürekli idrara çıkmak beni çok şüpheye düşürdü gece asla idrara kalmazdım gece bile uykumdan kaldırıyor
Benim test negatif sen yaptın mı tekrarO bende de var ne yazık ki
Dur hele adete kadar yolu var yaptım sabah yapmadım öğlene doğru 11 gibi ama dünden beri inanılmaz alt karnım ağrıyor sanki regl sökülcekmiş gibi emin olamadım o yüzdenBenim test negatif sen yaptın mı tekrar
Hamilelikte de oluyormuş o ağrılar inşallah öyledir canımDur hele adete kadar yolu var yaptım sabah yapmadım öğlene doğru 11 gibi ama dünden beri inanılmaz alt karnım ağrıyor sanki regl sökülcekmiş gibi emin olamadım o yüzden
Hamilelikte de oluyormuş o ağrılar inşallah öyledir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?