Bat 11 12 13 14 olanlar beraber bekleyelim mi 🦚

Kızlar bişey sorcam
Bu beta 2 günde bir 2 kat artiyormus ya hani. Şimdi bu 0.100 2 gün sonra 0.200-0.400-0.800 diye mi artıyor başlangıçta?
Hayr cnm ztn kan verdiginde sifir virgullu degilde 3-4 gibi cikaraa o yukselir anlamina geliyo iki ginde %66 yukselmesi bekleniyor genelde

Hayr cnm ztn kan verdiginde sifir virgullu degilde 3-4 gibi cikaraa o yukselir anlamina geliyo iki ginde %66 yukselmesi bekleniyor genelde
Tmm işte ilk başlarda bu şekilde değer sonra artıyor. Adetten 5-6 gün önce 0.100 olup artan var. Bu nasıl artiyo 2 karıyla mi

Tmm işte ilk başlarda bu şekilde değer sonra artıyor. Adetten 5-6 gün önce 0.100 olup artan var. Bu nasıl artiyo 2 karıyla mi
Diyorum ya 0 virgulluler. Bir iki onemli degil ama erken vermissin regline iki gun kala test yap ona gore ver cnm bnm bile suan 5 gunum var test bile yapmadım cunku erkenden ogrensem bidaha beklicem articak mi dusucek mi kimyasalmi vs vs ztn doktorda muayene edemiyor ki

Yok ben 3 gün kala verdim kesin negatif zaten olsa çıkardı 0.100 çıktı net yani. Cuma ya da cumartesi adet olurum. Demek istediğim şuydu o virgulluler de mi iki katı olarak ilerliyor? Önemi olmadığını negatif olduğunu biliyorum canım

İllaki oyledir cnm netten yada chat gbt ye sorsana oyle daha net bilgi alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…