İnsallah hepimizin gonlune goresi nasip olsunİnşallah ikizdir. Allah gönlünüze göre versin
Umutsuz olmayin herseyin basi istemek eger istediysenizki oyle oldugu asikar dogru zamanda size gelecektirBelkide gelmeyecek Allah bilir
Yani benim hesaplamalarima gore agustosun 5 ila 10arasinda olmam gerekiyorduBaya yuksekmis kac gun gecti reglinden
Canım naptinnTamam çıksın yazıcam
Henüz çıkmadı 5 10 dakika ya çıkarCanım naptinn
Şimdi çıktı negatifCanım naptinn
Canım bat 16 ağustos değil mi hala umut var çünkü 10. Güne yani bugüne kadar yerlesme olabiliyor beta yerleşmeden 2 gun sonra yükseliyor. En kısa zamanda istediğin sonuçlara ulaşırsın inşallahRegl ağrım baya bi vardı zaten hiç beklemiyordum ama yine de görmek istemiştim. Muhtemelen yarın falan da regl olcam
Aslında tam 16 değil. En geç 16 ya kadar olmam lazım. Yani bi kaç gün içinde regl olucam gibi. Hayırlısı olsun inşallahCanım bat 16 ağustos değil mi hala umut var çünkü 10. Güne yani bugüne kadar yerlesme olabiliyor beta yerleşmeden 2 gun sonra yükseliyor. En kısa zamanda istediğin sonuçlara ulaşırsın inşallah
İnşallah ya inşallahUmutsuz olmayin herseyin basi istemek eger istediysenizki oyle oldugu asikar dogru zamanda size gelecektir
Demekki erken dollenmis cnm masallah kesen gozukurYani benim hesaplamalarima gore agustosun 5 ila 10arasinda olmam gerekiyordu
Bence de kese gözükür direk.Demekki erken dollenmis cnm masallah kesen gozukur
Henüz çıkmadı 5 10 dakika ya çıkar
Cuma gunu tekrar saglik ocagina gidecegim beta ve diger kan tahlillerini tekrar verecegim cunku sadece beta hcg vermistim.artis hizina bakicam ve sonra dogruca perinatolojiye gidicem.bende riskli gebelikteyim malesef orada takip edilicem 6 haftaliktan sonra gideyimki kese bebek falan gozuksun sonra olusmamis falan deniyor daha once yasamistim oda problemDemekki erken dollenmis cnm masallah kesen gozukur
Daha önce yaşadın mı gebelikCuma gunu tekrar saglik ocagina gidecegim beta ve diger kan tahlillerini tekrar verecegim cunku sadece beta hcg vermistim.artis hizina bakicam ve sonra dogruca perinatolojiye gidicem.bende riskli gebelikteyim malesef orada takip edilicem 6 haftaliktan sonra gideyimki kese bebek falan gozuksun sonra olusmamis falan deniyor daha once yasamistim oda problem
Bende muhtemelen hiç bişeyBizde ne gözükücek
Eğer pozitifse o şekilde artar. Ama 0.100 pozitif değilKızlar bişey sorcam
Bu beta 2 günde bir 2 kat artiyormus ya hani. Şimdi bu 0.100 2 gün sonra 0.200-0.400-0.800 diye mi artıyor başlangıçta?
Galiba bende de ya of bisey hissetmiyorumBende muhtemelen hiç bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?