Bat 11 12 13 14 olanlar beraber bekleyelim mi 🦚

Regl ağrım baya bi vardı zaten hiç beklemiyordum ama yine de görmek istemiştim. Muhtemelen yarın falan da regl olcam

Regl ağrım baya bi vardı zaten hiç beklemiyordum ama yine de görmek istemiştim. Muhtemelen yarın falan da regl olcam
Canım bat 16 ağustos değil mi hala umut var çünkü 10. Güne yani bugüne kadar yerlesme olabiliyor beta yerleşmeden 2 gun sonra yükseliyor. En kısa zamanda istediğin sonuçlara ulaşırsın inşallah

Canım bat 16 ağustos değil mi hala umut var çünkü 10. Güne yani bugüne kadar yerlesme olabiliyor beta yerleşmeden 2 gun sonra yükseliyor. En kısa zamanda istediğin sonuçlara ulaşırsın inşallah
Aslında tam 16 değil. En geç 16 ya kadar olmam lazım. Yani bi kaç gün içinde regl olucam gibi. Hayırlısı olsun inşallah

Kızlar bişey sorcam
Bu beta 2 günde bir 2 kat artiyormus ya hani. Şimdi bu 0.100 2 gün sonra 0.200-0.400-0.800 diye mi artıyor başlangıçta?

Henüz çıkmadı 5 10 dakika ya çıkar

Demekki erken dollenmis cnm masallah kesen gozukur
Cuma gunu tekrar saglik ocagina gidecegim beta ve diger kan tahlillerini tekrar verecegim cunku sadece beta hcg vermistim.artis hizina bakicam ve sonra dogruca perinatolojiye gidicem.bende riskli gebelikteyim malesef orada takip edilicem 6 haftaliktan sonra gideyimki kese bebek falan gozuksun sonra olusmamis falan deniyor daha once yasamistim oda problem

Daha önce yaşadın mı gebelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…