- 2 Temmuz 2022
- 317
- 45
- 48
- 26
Sat reglinin birinci günü demek mesela 1 ağustos ta reglim başladı sat 1 ağustosBen cok anlamiyorum sattan battan burda ogrendim hepsinison adet tarihi adetin bittigi gun degil mi ondan bidaha adet olacagim tarihe kadarki olan kismin hesabi bu sekilde.18gunde bir oluyordum regl.son adetim bikac gun daha gec oldu bu yuzden oncekine gore hesapladim
Döngum 30gun degil yaniAma son regl 18 temmuzda bi sonraki regl 18 ağustos olması lazım değil mi yani nasıl geciktiniz ki
HmmDöngum 30gun degil yani
Ayyyy çok heyecanlı hiç öyle düşünme hemen yaz sonucuuuHiç var gibi hissetmiyorum ama
Evet aslında hiç pozitif çıkacağını hissetmiyorum ama yine de merakımdan verdim.beklemek zor oluyo
Anam ozaman benim hesaplar şaşti uc gun regl oldum hepsini yazdim 15 temmuzmu ozaman aa gulsemmi aglasammiSat reglinin birinci günü demek mesela 1 ağustos ta reglim başladı sat 1 ağustos
Canım sen bana en sonki reglinin birinci gününü söyle hesaplayayı .Anam ozaman benim hesaplar şaşti uc gun regl oldum hepsini yazdim 15 temmuzmu ozaman aa gulsemmi aglasammi
15 temmuzCanım sen bana en sonki reglinin birinci gününü söyle hesaplayayı .
Tamam çıksın yazıcamAyyyy çok heyecanlı hiç öyle düşünme hemen yaz sonucuuu
Tamam doktorlar genel de 30 gün üzerinden hesaplıyo. 15 temmuz da regl olan biri 15 ağustos da regl olmalı gibisinden. Yani senin ortalama olarak şuan 3 gün var regline. Ama bu kadar kısa sürede beta nasıl bu kadar yükseldi omu anlayamadım15 temmuz
Dur bakalım Allah büyüktürHiç var gibi hissetmiyorum ama
Evet aslında hiç pozitif çıkacağını hissetmiyorum ama yine de merakımdan verdim.beklemek zor oluyo
Döngü günü şu şekilde hesaplanıyor.15 temmuz
Döngü günü şu şekilde hesaplanıyor.15 temmuz
Evet bakalım inşallah sen test vermiş miydin ne durumdasınDur bakalım Allah büyüktür
Doktorlar son adet tarihi diyip kayit aliyorlar ama sonucta döngü kisiye ozeldirya o yuzden dedim benim hesaplamalarima gore her ay duzenli oldugum gunleri hesapladim.beta da doktora gidince anlasilacak artik bilemiyorumTamam doktorlar genel de 30 gün üzerinden hesaplıyo. 15 temmuz da regl olan biri 15 ağustos da regl olmalı gibisinden. Yani senin ortalama olarak şuan 3 gün var regline. Ama bu kadar kısa sürede beta nasıl bu kadar yükseldi omu anlayamadım
Siz bilmiyorum diyince anlatmak istedim.Doktorlar son adet tarihi diyip kayit aliyorlar ama sonucta döngü kisiye ozeldirya o yuzden dedim benim hesaplamalarima gore her ay duzenli oldugum gunleri hesapladim.beta da doktora gidince anlasilacak artik bilemiyorum
Yok cnm bnm bu gunu daha sayma bes gunum var reglimeDöngü günü şu şekilde hesaplanıyor.
Reglinin 1. Gününden diğer reglin birinci gününe kadar kaç gün geçti. 1 temmuz benım reglimin birinci günü bi sonraki reglim 1 ağustos da olduysa döngün 30 gündür.arada kaç gün varsa döngün o oluyo
Evet bakalım inşallah sen test vermiş miydin ne durumdasın
Vallahi burdaki yorumlari ve bilgileri ben cok onemsiyorum tesekkur ederim yani bilmedigim biseyler varsada ogrenmek isterimSiz bilmiyorum diyince anlatmak istedim.muhtemelen adet biter bitmez gebelik oluştu o yüzden bu kadar yükselmiştir. Çok merak ettim buraya da yazın.
İnşallah ikizdir. Allah gönlünüze göre versinVallahi burdaki yorumlari ve bilgileri ben cok onemsiyorum tesekkur ederim yani bilmedigim biseyler varsada ogrenmek isterimadet bitiminden uc gun sonra denmeye basladik dediginiz gibi ya hemen gebelik olustu yada bir ihtimal ikiz buyuk ihtimal hemen olustu cunku belirtilerde hemen basladi birkac gun icinde.mutlaka yazacagim
Baya yuksekmis kac gun gecti reglindenİlk hcg dgerim bu sekilde bakalim yukselmesi nasil olacak
Belkide gelmeyecek Allah bilirCok tesekkur ederim.elbette herseyin bir zamani vardir uzulmeyin dogru zamanda size gelecektir bebeginiz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?