- 17 Mart 2023
- 105
- 14
- 28
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canomAz önce bir hesaplama yaptım, bu ay hamile kaldıysam eğer bebeğimin ilk kalp atışını duyacağım tarih doğum günüme denk geliyor. Keşke olsa hayatımda aldığım en güzel doğum günü hediyesi olur.
Yumurtlamadan sonra ortalama 6 ila 10. günde canım. İlla implantasyon kanaması olmak zorunda değil amaPeki implantasyon kaçıncı günde oluyor tam olarak
Canım Rabbim ol derse olur benim abimle yengem de 7 sene denediler kaç tüp bebek kaç aşılama en son 7. Senede konulan tüp bebek de dünya tatlısı bi yeğenim oldu Rabbim hepimize nasip etsin bak şimdi de ikinciye kendiliğinden hamile kaldıkızlar bende aranıza katılayım7 yıllık evliyim 2 sene önce 2 aşılama denedik tutmadı. 16 temuzda perde ameliyatı oldum bat 6 ağustos ovulasyon testleriyle deniyecem gerçi 2 yıldır onlarla deniyorum bu sefer ameliyat sonrası deneyeyim allah kucağımızı boş bırakmasın çok yıprandım
Ay dedim o da mı aynı denk geldi acaba. Olsun senin bu ay olsun da kasıma denk gelmesinYok canım benim doğum günüm Kasım'da öyle denk gelseydi ben de çok mutlu olurdum demek istedim
Ben de 26 yaşındayım26 yaşındayım
Anladım canım aslında ayırt edici bir belirti regl olmadığıni anlarız en azındanYumurtlamadan sonra ortalama 6 ila 10. günde canım. İlla implantasyon kanaması olmak zorunda değil ama
Hahah yok ay denk gelmedi o maalesefAy dedim o da mı aynı denk geldi acaba. Olsun senin bu ay olsun da kasıma denk gelmesin![]()
Canım bişey soruyum mu sana Ben iğne kullandım ya iğneden sonra kaç gün geçince test yapmam doğru olur sence iğneyi 28 inde vurundum çatlatma iğnesiniAnladım canım aslında ayırt edici bir belirti regl olmadığıni anlarız en azından
Evet evet, reglden önceki ortalama 1 hafta içinde gelen kanama olursa umutlanabiliriz en azındanAnladım canım aslında ayırt edici bir belirti regl olmadığıni anlarız en azından
Canım iğne etkisi tamamen geçsin diye en erken 12.gunde yapanlar vardı burada okuduğum kadarıyla ama 14.gun yapmak daha garantiymis. seninde 11 ağustosa denk geliyor sanırım 14.gun. doktorun tarih vermedi mi pekiCanım bişey soruyum mu sana Ben iğne kullandım ya iğneden sonra kaç gün geçince test yapmam doğru olur sence iğneyi 28 inde vurundum çatlatma iğnesini
Tam da o kisimlardayiz sanırım hadi hayırlısı bakalımEvet evet, reglden önceki ortalama 1 hafta içinde gelen kanama olursa umutlanabiliriz en azından![]()
Merhaba sizin bat ne zamandıEvett hanımlar birkaç gün içinde lekelenme görürsek epey umutlanacağız![]()
Doktorum reglin 3 ya da 5 gün geçince hemen kan ver dedi bişey demedi başkaCanım iğne etkisi tamamen geçsin diye en erken 12.gunde yapanlar vardı burada okuduğum kadarıyla ama 14.gun yapmak daha garantiymis. seninde 11 ağustosa denk geliyor sanırım 14.gun. doktorun tarih vermedi mi peki
12-13 Ağustos gibi. 28 Temmuz yumurtlama oldu 24 saat öncesini değerlendirebilmiştikMerhaba sizin bat ne zamandı![]()
Anladım canım o zaman gecikme olunca yapman gerekli sanırım dayanamazsan regl olmazsan regl günü de bir test yapabilirsin istersen elinde testin olursaDoktorum reglin 3 ya da 5 gün geçince hemen kan ver dedi bişey demedi başka
Ayniymisiz benimde 28 temmuz oldu diye düşünüyorum aynı şekilde bir gün önce öyle de umut varmış bakalım sabırla bekleyeceğiz inşallah12-13 Ağustos gibi. 28 Temmuz yumurtlama oldu 24 saat öncesini değerlendirebilmiştik![]()
Umarım mutlu haberlerimizi alırızAyniymisiz benimde 28 temmuz oldu diye düşünüyorum aynı şekilde bir gün önce öyle de umut varmış bakalım sabırla bekleyeceğiz inşallah![]()
Ay bende aynı şekilde düşünüyordum canım ama zamanlama çok doğruymuş buradaki arkadaşlar söyledi sağolsun. Zaten nasipte varsa tek ilişkiyle de kaçak gocek de bir şekilde oluyor umarım bu ay nasibimizde vardır bu hayırlı haberi almak hepimizinUmarım mutlu haberlerimizi alırızbende acaba yeterli olmaz mı 1 gün öncesi yine bu ay da olmayacak herhalde dedim ama aslında en uygun zaman diyorlar 1 gün öncesi için inşallah öyledir
![]()