Bat 11 12 13 14 olanlar beraber bekleyelim mi 🦚

kızlar bende aranıza katılayım😍 7 yıllık evliyim 2 sene önce 2 aşılama denedik tutmadı. 16 temuzda perde ameliyatı oldum bat 6 ağustos ovulasyon testleriyle deniyecem gerçi 2 yıldır onlarla deniyorum bu sefer ameliyat sonrası deneyeyim allah kucağımızı boş bırakmasın çok yıprandım
Canım Rabbim ol derse olur benim abimle yengem de 7 sene denediler kaç tüp bebek kaç aşılama en son 7. Senede konulan tüp bebek de dünya tatlısı bi yeğenim oldu Rabbim hepimize nasip etsin bak şimdi de ikinciye kendiliğinden hamile kaldı 🥹❤️🤲🏻 2. Bebiş doğacak bile

Canım bişey soruyum mu sana Ben iğne kullandım ya iğneden sonra kaç gün geçince test yapmam doğru olur sence iğneyi 28 inde vurundum çatlatma iğnesini
Canım iğne etkisi tamamen geçsin diye en erken 12.gunde yapanlar vardı burada okuduğum kadarıyla ama 14.gun yapmak daha garantiymis. seninde 11 ağustosa denk geliyor sanırım 14.gun. doktorun tarih vermedi mi peki

Canım iğne etkisi tamamen geçsin diye en erken 12.gunde yapanlar vardı burada okuduğum kadarıyla ama 14.gun yapmak daha garantiymis. seninde 11 ağustosa denk geliyor sanırım 14.gun. doktorun tarih vermedi mi peki
Doktorum reglin 3 ya da 5 gün geçince hemen kan ver dedi bişey demedi başka

Ayniymisiz benimde 28 temmuz oldu diye düşünüyorum aynı şekilde bir gün önce öyle de umut varmış bakalım sabırla bekleyeceğiz inşallah ☺️
Umarım mutlu haberlerimizi alırız☺️ bende acaba yeterli olmaz mı 1 gün öncesi yine bu ay da olmayacak herhalde dedim ama aslında en uygun zaman diyorlar 1 gün öncesi için inşallah öyledir☺️

Umarım mutlu haberlerimizi alırız☺️ bende acaba yeterli olmaz mı 1 gün öncesi yine bu ay da olmayacak herhalde dedim ama aslında en uygun zaman diyorlar 1 gün öncesi için inşallah öyledir☺️
Ay bende aynı şekilde düşünüyordum canım ama zamanlama çok doğruymuş buradaki arkadaşlar söyledi sağolsun. Zaten nasipte varsa tek ilişkiyle de kaçak gocek de bir şekilde oluyor umarım bu ay nasibimizde vardır bu hayırlı haberi almak hepimizin☺️🤲🏻

Back
X