- 10 Mayıs 2017
- 743
- 963
- 23
- 47
Önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya ekleyerek 5 dakika daha kaynatın ve içine başka hiç bir şey ilave etmeden öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 er bardak bu soğan suyundan tüketin. Soğan kürü‘nü sadece 15 gün uygulayıp bitirin.saol canım battan sonramı baslıcaz peki adet bittikten sonra kaç gün iççez
ama yumurtlama gününe yakın bitmesi için ben adetle uygulayıp 15 günde bitirmek istiyorum ki bu ayın yumurtlama günlerine sonuç alayım..böylece bu ayın yumurtasını hem enfeksiyonsuz hem prolaktin düşmüş hemde kaliteli elde ederim diye düşünüyorum..forumda birçok arkadaşta bu şekilde uygulamış padilicansaol canım battan sonramı baslıcaz peki adet bittikten sonra kaç gün iççez
Benimde intihaplanma vardı canım soğan kürü muhteşem bildiğin intihaplar aktı gitticanım saraçoğlu tüm kadınlara soğan kürünü şiddetle tavsiye ediyor annemle yapmıştık bir ara şikayetim yokken bile..karaciğer yağlarını da kolesterolü de tüplerde minik bilmediğiniz enfeksiyon varsa bile yapın diyor..bu ağrılar yada enfeksiyon ihtimali olması bile bunu yapmaya neden..prolaktin yada troid dengesizliği varsa da çok sonuç alan var ben yapıcam bence sana da gerekli..
Erken değil bence canım git bi baktırHala adet olmadım kızlar arada sanki olacakmış gibi bir sıkıntı gelip gidiyor 4gün geçti adet test yaptım 3gün önce hayalet bir çizgi çıktı kan testi için erken mı ? Bu durumu yaşayıp hamile olmadığını anlayan var mı?
Pazartesiyi kadar olmazsak gidip yaptırayım canım sağolasınErken değil bence canım git bi baktır
Tamam canım regl olmamış olman daha iyi testte çıkar büyük ihtimalle ben ilk hamileliğimde 3 gün çok az regl olmuştum megerse yerleşme kanamasıymışPazartesiyi kadar olmazsak gidip yaptırayım canım sağolasın
Bende adete 3 4 gün kala sarı beyaz durmayan bir akıntı oldu ondan çok şuphelendim canım bu durumu yasayanlarda varmış hamile olduklarını öğrenmişler ondan ümitliyim ve aşırı duygusalım anlatamam . Bakalım pazartesi ne olacak size haber ederim inşallah. Yerleşme kanaması falan da yokTamam canım regl olmamış olman daha iyi testte çıkar büyük ihtimalle ben ilk hamileliğimde 3 gün çok az regl olmuştum megerse yerleşme kanamasıymış
Fotografta çok hafif gözüküyor canım olabilir bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz benimde bat pazartesiEki Görüntüle 1998103 Ay yükleyebildim sonunda o ikinci silik çizgiyi ben mi görüyorum sadece abartıyor muyum kızlar
İnşallah bekliyoruz seninde haberlerini canımFotografta çok hafif gözüküyor canım olabilir bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz benimde bat pazartesi
Amin inşallah canım hemen yazacağım burayaİnşallah bekliyoruz seninde haberlerini canım
Günaydın canım erken oldu bu ay malesef artık öbür aya nasipseAmin inşallah canım hemen yazacağım buraya
Yaa hiç değilse olacak mı olmak mı demedin kendini belli etti hemen tamam canım inşallah öbür ay Nasib olurGünaydın canım erken oldu bu ay malesef artık öbür aya nasipse
Evet hayırlısı artıkYaa hiç değilse olacak mı olmak mı demedin kendini belli etti hemen tamam canım inşallah öbür ay Nasib olur
Kesin kan testi yaptır canım merak ettim bende bazen testlerde de yanlışlık olabiliyormuşBen adet olmadım 7gün olacak kızlar test yaptım silik çizgi bile çıkmadı şimdi hamile falan olmuyorum bu durum da ama yedi gün yahu
bugün yaptırcaktım test bi baktım yanımda yeterli para yokKesin kan testi yaptır canım merak ettim bende bazen testlerde de yanlışlık olabiliyormuş
Hadi inşallah canım hayırlısı benimde regl 3 gün sürdü sol kasıgımda hafif agrı varkan testi verdim kızlar beklemedeyim 2 saate anca çıkar heralde pek umudum yok ama yinede bakalım nolacak :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?