Bat 12/18 mayıs Tarihleri Arasında Olanlar Buraya

Bence sen adet tarihinin gecikmesini bekle birazcık geçsin ve ondan sonra kan tahlili yaptır canım onun dışında canımı sıkma inşallah zamanı gelmişse hamilesindir zaten
İnşallah canım yarın belki kan veririm bat perşembe

Merhaba kızlar Bat17 mayıs. çatlatma iğnesini 3 mayısta oldum bugün 12. gün ince bir çizgi çıktı. Bu çatlama iğnesinin etkisi kaç gün sürüyor. herkes farklı bir şey diyor.

BEn birşey sormak istiyorum bu bat bekleme dönemlerinde yani o zamana kadar ilişkiye giriyormusunuz eğer hamileysek bir zararı varmıymış
ben bilmiyorum canım ya son aylarda böyle bir perhiz veriliyor diye biliyorum. bence zararı olmaz ya :)

Merhaba kızlar Bat17 mayıs. çatlatma iğnesini 3 mayısta oldum bugün 12. gün ince bir çizgi çıktı. Bu çatlama iğnesinin etkisi kaç gün sürüyor. herkes farklı bir şey diyor.
valla ben bilmiyorum canım

kızlaaar kızlaar bugünde hasta olmadım herhangi bir belirtimde yok henüz 2 gün falan olcak test te yapmadım biraz gecikir mi acaba diyorum ama bir yanımda dayanamıyor.. 2 3 gün daha bekleyip test yapayım bari kırmızılar gelmez ise

kızlar bat 16 mayıs dündü olmadı reglim..bhcg yaptırdım kanda sıfır çıktı bir kaç gün daha beklerim ama kasık ağrım fazlaydı yumurtlama gününden beri..hamile olurum diye düşünüyordum sıfır çıkınca anlayamıyorum..acaba bilen var mı aranızda yada başına gelen bat günü negatif ama sonra pozitif çıkan oldu mu kanda hamilelik testi?yani geç döllenme ile olur mu böyle bişey acaba :S

adet gecikmesinden sonra kanda ne zaman gebelik gördünüz ilk?önce negatif sonra pozitif yaşayan var mııııı

adet gecikmesinden sonra kanda ne zaman gebelik gördünüz ilk?önce negatif sonra pozitif yaşayan var mııııı
Daha hamile olmadım canım bilmiyorum vallahi geç döllenme olabilir belki kuum ama 0 ,çıkmazdı o zaman herhalde bu benim görüşüm tabiki

bu kadar kasık ağrısı neden o zaman ben hiç kasık ağrısı yaşamazdım ki ne adet dönemi ne de başka zaman

günaydınlar herkese...bat 16 mayıs hala reglim yok, göğüs sancılarım kasık ağrılarım, gece çarpıntılarım artmış durumda arkadaşlar.16 mayıs günü bhcg yaptırdım negatif hatta 0 çıkmıştı..ne zaman tekrarlasam bilemiyorum

benimde bat26 ama pazar gününden beri idrar yanması karın ağrısı sikaetim geçmedi dr gittim enfeksiyon çıktı idrarda antibiyotik verdi ama karnım feci yanıyor adet alçakmış hissinin bin katı

benimde bat26 ama pazar gününden beri idrar yanması karın ağrısı sikaetim geçmedi dr gittim enfeksiyon çıktı idrarda antibiyotik verdi ama karnım feci yanıyor adet alçakmış hissinin bin katı
padilican aynısını 10 gündür yaşıyorum bende..ama şimdi leke gelmiş sanırım adet oluyorum 2 gün gecikme ile..biter bitmez reglm soğan kürü yapıcam enfeksiyon düzensizlik ne varsa temizlensin sana da tavsiye ederim...

canım saraçoğlu tüm kadınlara soğan kürünü şiddetle tavsiye ediyor annemle yapmıştık bir ara şikayetim yokken bile..karaciğer yağlarını da kolesterolü de tüplerde minik bilmediğiniz enfeksiyon varsa bile yapın diyor..bu ağrılar yada enfeksiyon ihtimali olması bile bunu yapmaya neden..prolaktin yada troid dengesizliği varsa da çok sonuç alan var ben yapıcam bence sana da gerekli..

saol canım battan sonramı baslıcaz peki adet bittikten sonra kaç gün iççez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…