8 nisanda da iğne vuruldum o zaman böyle olmamıştı ondan umutlanmıştım inşallah boşa çıkmaz
İnşallah canım yarın belki kan veririm bat perşembeBence sen adet tarihinin gecikmesini bekle birazcık geçsin ve ondan sonra kan tahlili yaptır canım onun dışında canımı sıkma inşallah zamanı gelmişse hamilesindir zaten
ben bilmiyorum canım ya son aylarda böyle bir perhiz veriliyor diye biliyorum. bence zararı olmaz ya :)BEn birşey sormak istiyorum bu bat bekleme dönemlerinde yani o zamana kadar ilişkiye giriyormusunuz eğer hamileysek bir zararı varmıymış
valla ben bilmiyorum canımMerhaba kızlar Bat17 mayıs. çatlatma iğnesini 3 mayısta oldum bugün 12. gün ince bir çizgi çıktı. Bu çatlama iğnesinin etkisi kaç gün sürüyor. herkes farklı bir şey diyor.
neyse canım rabbim nasib eder inşallah illaki üzülüyoruz ama tez zamanda kavuştursun ALLAHIM bebişlerimize aminnBen adet oldum bugün
Daha hamile olmadım canım bilmiyorum vallahi geç döllenme olabilir belki kuum ama 0 ,çıkmazdı o zaman herhalde bu benim görüşüm tabikiadet gecikmesinden sonra kanda ne zaman gebelik gördünüz ilk?önce negatif sonra pozitif yaşayan var mııııı
Daha hamile olmadım canım bilmiyorum vallahi geç döllenme olabilir belki kuum ama 0 ,çıkmazdı o zaman herhalde bu benim görüşüm tabikinsal
padilican aynısını 10 gündür yaşıyorum bende..ama şimdi leke gelmiş sanırım adet oluyorum 2 gün gecikme ile..biter bitmez reglm soğan kürü yapıcam enfeksiyon düzensizlik ne varsa temizlensin sana da tavsiye ederim...benimde bat26 ama pazar gününden beri idrar yanması karın ağrısı sikaetim geçmedi dr gittim enfeksiyon çıktı idrarda antibiyotik verdi ama karnım feci yanıyor adet alçakmış hissinin bin katı
padilican aynısını 10 gündür yaşıyorum bende..ama şimdi leke gelmiş sanırım adet oluyorum 2 gün gecikme ile..biter bitmez reglm soğan kürü yapıcam enfeksiyon düzensizlik ne varsa temizlensin sana da tavsiye ederim...[/Qbana evlenmeden önce bikez daha olmuştu bekarken havuza girmiştim enfeksiyon kaplıstım 1 yıl uğraştım gitmedik dr kalmadı bisi yok diyorlar enfeksiyon ama geçmiyor.simdi yine öylemi oldum ne
saol canım battan sonramı baslıcaz peki adet bittikten sonra kaç gün iççezcanım saraçoğlu tüm kadınlara soğan kürünü şiddetle tavsiye ediyor annemle yapmıştık bir ara şikayetim yokken bile..karaciğer yağlarını da kolesterolü de tüplerde minik bilmediğiniz enfeksiyon varsa bile yapın diyor..bu ağrılar yada enfeksiyon ihtimali olması bile bunu yapmaya neden..prolaktin yada troid dengesizliği varsa da çok sonuç alan var ben yapıcam bence sana da gerekli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?