Senin adına çoook sevindim darısı hepimizin başınaSon durum bu bat 12 mayis sizce
Canım testi tekrarladın mıSaolasın canım bug0n yapmadım elimde bir tane var şuan yarın kullanıcam inşallah onu
BugunkiCanım testi tekrarladın mı
Canım ben birşey göremedim ama biraz daha bekle bence net sonuç icinBugunki
Çok hafif çizgi var birkaç yerde daha paylaştım beklicem canım sabah korktum ağladım bat 18 zatrn az kaldıCanım ben birşey göremedim ama biraz daha bekle bence net sonuç icin
Daha beş gün var canım anca belli olur bu süreçte seni anlıyorum sabırlı olalım inşallah kuzu Allah büyükÇok hafif çizgi var birkaç yerde daha paylaştım beklicem canım sabah korktum ağladım bat 18 zatrn az kaldı
İnşallah canım çok zor bir durum oldu olmadı derken hayırlısı yaDaha beş gün var canım anca belli olur bu süreçte seni anlıyorum sabırlı olalım inşallah kuzu Allah büyük
Canım benim üzme kendini önceki test bundan koyu muydu peki ?Bugunki
Kuzum şöyle söyleyim sen çatlatma iğnesi oldun ya 10 gün de etkisi anca geçer sen testi erken yapmışsın biraz bebiş varsa salıdan önce kendini göstermez zaten bugünden sonra çıkacak silik çizgi bebişin olacak inş iğnenin etkisi yeni geçmiş cünküBundan biraz daha belli oluyordu ben elime aldığımda görüyorum ama ne fayda koyu olsaydı nr bçvardıı kafamm şişti kafammm rabbime isyan etmek isteniyorum o eniyi haayorlı zamanı bilir inşallah bu ay yüzüme gülmüştür
Kız ne bileyim 10.günde öğrenenler vardiye bende de olur dedimmmm böyle oldu inşallah vardırda koyulaşır az kaldı 4 gün bata.oturur yine ağlarım vallahiKuzum şöyle söyleyim sen çatlatma iğnesi oldun ya 10 gün de etkisi anca geçer sen testi erken yapmışsın biraz bebiş varsa salıdan önce kendini göstermez zaten bugünden sonra çıkacak silik çizgi bebişin olacak inş iğnenin etkisi yeni geçmiş cünkü
Yok yok ağlama kız o belirtiler dediğinde iğnenin etkisiydi kuzum cünkü ben de bi kere iğne oldum aynısını yaşadım eğer bebiş varsa yenice kendini belli edecek annesiKız ne bileyim 10.günde öğrenenler vardiye bende de olur dedimmmm böyle oldu inşallah vardırda koyulaşır az kaldı 4 gün bata.oturur yine ağlarım vallahi
8 nisanda da iğne vuruldum o zaman böyle olmamıştı ondan umutlanmıştım inşallah boşa çıkmazYok yok ağlama kız o belirtiler dediğinde iğnenin etkisiydi kuzum cünkü ben de bi kere iğne oldum aynısını yaşadım eğer bebiş varsa yenice kendini belli edecek annesi
İnşallah iyiye işarettir canım benim bende daha tık yok ne belirti ne birşey bekliyorumCanimm umudumuzu yitirmek yok ! Bata 1 gun kaldi. Az once wcde koyu kahve bir leke geldi benim de. Ustune bi daha sildim peceteyle acik pembe geldi. Ya regl olacagim ya da yerlesme kanamasi. Ama cok takilmiyorum. Allah gonlumuze gore versin hayirli vakitte...
İnşallah kuzum8 nisanda da iğne vuruldum o zaman böyle olmamıştı ondan umutlanmıştım inşallah boşa çıkmaz
İnşallah iyiye işarettir canım benim bende daha tık yok ne belirti ne birşey bekliyorumhaber et bize pircici
olsun canım tevekkül edeceğiz hepimize nasib olsunRegl oldum :) Ama nedense hiç üzülmedim. Allah gönlümüze göre versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?