Bat 12/18 mayıs Tarihleri Arasında Olanlar Buraya

Bundan biraz daha belli oluyordu ben elime aldığımda görüyorum ama ne fayda koyu olsaydı nr bçvardıı kafamm şişti kafammm rabbime isyan etmek isteniyorum o eniyi haayorlı zamanı bilir inşallah bu ay yüzüme gülmüştür

Kuzum şöyle söyleyim sen çatlatma iğnesi oldun ya 10 gün de etkisi anca geçer sen testi erken yapmışsın biraz bebiş varsa salıdan önce kendini göstermez zaten bugünden sonra çıkacak silik çizgi bebişin olacak inş iğnenin etkisi yeni geçmiş cünkü

Kız ne bileyim 10.günde öğrenenler vardiye bende de olur dedimmmm böyle oldu inşallah vardırda koyulaşır az kaldı 4 gün bata.oturur yine ağlarım vallahi

Kız ne bileyim 10.günde öğrenenler vardiye bende de olur dedimmmm böyle oldu inşallah vardırda koyulaşır az kaldı 4 gün bata.oturur yine ağlarım vallahi
Yok yok ağlama kız o belirtiler dediğinde iğnenin etkisiydi kuzum cünkü ben de bi kere iğne oldum aynısını yaşadım eğer bebiş varsa yenice kendini belli edecek annesi

Yok yok ağlama kız o belirtiler dediğinde iğnenin etkisiydi kuzum cünkü ben de bi kere iğne oldum aynısını yaşadım eğer bebiş varsa yenice kendini belli edecek annesi
8 nisanda da iğne vuruldum o zaman böyle olmamıştı ondan umutlanmıştım inşallah boşa çıkmaz

Canimm umudumuzu yitirmek yok ! Bata 1 gun kaldi. Az once wcde koyu kahve bir leke geldi benim de. Ustune bi daha sildim peceteyle acik pembe geldi. Ya regl olacagim ya da yerlesme kanamasi. Ama cok takilmiyorum. Allah gonlumuze gore versin hayirli vakitte...

İnşallah iyiye işarettir canım benim bende daha tık yok ne belirti ne birşey bekliyorum haber et bize pircici

günaydın arkadaşlar bat yarın ve artık heyecanım dorukta! kasık ağrılarım var ve evelsi gün sol göğsüme elektrik çarpması gibi bişey oldu ama bir diğer yandan idrarım çok koyulaşmadı ve göğüs hassasiyetim henüz pek yok..ilk gebeliğimde bunlar olmuştu şimdi manasız sivilcelenmem oldu çok kafam karışık napsam bilemiyorum..sabah kan mı versem yoksa evde test mi yapsam çözemedim

BEn birşey sormak istiyorum bu bat bekleme dönemlerinde yani o zamana kadar ilişkiye giriyormusunuz eğer hamileysek bir zararı varmıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…