- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
İnşallaaaah ben çatlatma iğnesi vurdurduğum için c.tesi veya pazarda öğrenebilirimİnşallah bu kez olmuştur canım belirtilerimizde aynı bat tarihimizde yakın beraber bekleyelim hamişizdir inşallah
Hayırlısı olsun öğren yaz buraya canım benim daha 9 günüm varİnşallaaaah ben çatlatma iğnesi vurdurduğum için c.tesi veya pazarda öğrenebilirim
Bakalım adeti beklemeyi düşünüyorum ama belli olmaz 8 gün fazla uzun değil ama hayırlısı ikimiz içindeHayırlısı olsun öğren yaz buraya canım benim daha 9 günüm var
Aynen canım hayırlı olursada olmazsada Allah'tanBakalım adeti beklemeyi düşünüyorum ama belli olmaz 8 gün fazla uzun değil ama hayırlısı ikimiz içinde
Bakalım adeti beklemeyi düşünüyorum ama belli olmaz 8 gün fazla uzun değil ama hayırlısı ikimiz içinde
Kaç günün var canım seninKizlar ben dusundum tasindim yarin beta hcg yaptiracagim. Icim icimi yiyor. Basim catliyor dusunmekten midir neden artik bilmiyorum. Yarin sabah 9 da kan vrrmeye gidecegim.
Aynen öyle nasibiyle zamanında gelir zatenAynen canım hayırlı olursada olmazsada Allah'tan
Yarin 5 olacak canim
Bence biraz daha bekle 5 gün neki biter biraz zor olcak ama bekle derimYarin 5 olacak canim
Sabredemeyecegim canim ya... bi belirtiler deli edecek beni. Hamis degilsem dahiliyeye falan gidecem agrim varBence biraz daha bekle 5 gün neki biter biraz zor olcak ama bekle derim
Haber verecegim canim. Hayirlisi ne ise oyle olsun artik ne diyeyimmEvet canlar birbirimize dua edelim dileğimiz kabul olsun #pircici sende yarın ver kan bizede haber ver burda olucaz
Canım belki yarın negatif çıkacak 1 hafta sonra poxitif olacak hemen dahiliye felan gitmeSabredemeyecegim canim ya... bi belirtiler deli edecek beni. Hamis degilsem dahiliyeye falan gidecem agrim var
Geçen gün hesapladım ovulasyondan 5 gün sonra mide bulantısından fenalaşmıştım bayılmıştım ama kondurmamıştım tabi kasık ağrısı ve sivilcelerde başlamıştı ama şuanki gibi kasık ağrısı vardı öyle olunca açıkçası olmadı dedim 1 hafta sonra regle 3 gün kala lekelenme başladı regllerim gününü şaşmadığı için kan vermiştim 164 çıkmıştı aynı kasık ağrısını yaşıyorum bu seferki ovulasyondan 6 gün sonra zaten döllenmede ovulasyondan 5-6 gün geçince oluyormus daha geç olsa şüphe duymucamda tamda bu süre sonunda olunca acaba mı diyorum dua edermisiniz banaİlk gebeliğinde tam nasıl oldu ne zaman belirtilerin başladı ?
Allahın izniyle hamilesindir kendini üzme rabbim büyüktür dualarım seninleGeçen gün hesapladım ovulasyondan 5 gün sonra mide bulantısından fenalaşmıştım bayılmıştım ama kondurmamıştım tabi kasık ağrısı ve sivilcelerde başlamıştı ama şuanki gibi kasık ağrısı vardı öyle olunca açıkçası olmadı dedim 1 hafta sonra regle 3 gün kala lekelenme başladı regllerim gününü şaşmadığı için kan vermiştim 164 çıkmıştı aynı kasık ağrısını yaşıyorum bu seferki ovulasyondan 6 gün sonra zaten döllenmede ovulasyondan 5-6 gün geçince oluyormus daha geç olsa şüphe duymucamda tamda bu süre sonunda olunca acaba mı diyorum dua edermisiniz banailk bebeğimde normal Doğum yaptım haftası büyük olduğu için elime doğdu yavrum hala unutamıyorum inşallah Allah dualarımı kabul etmiştir
Rabbim gönlünden geçen dualarını kabul eylesin canım inşallah herşey gönlünce olsunGeçen gün hesapladım ovulasyondan 5 gün sonra mide bulantısından fenalaşmıştım bayılmıştım ama kondurmamıştım tabi kasık ağrısı ve sivilcelerde başlamıştı ama şuanki gibi kasık ağrısı vardı öyle olunca açıkçası olmadı dedim 1 hafta sonra regle 3 gün kala lekelenme başladı regllerim gününü şaşmadığı için kan vermiştim 164 çıkmıştı aynı kasık ağrısını yaşıyorum bu seferki ovulasyondan 6 gün sonra zaten döllenmede ovulasyondan 5-6 gün geçince oluyormus daha geç olsa şüphe duymucamda tamda bu süre sonunda olunca acaba mı diyorum dua edermisiniz banailk bebeğimde normal Doğum yaptım haftası büyük olduğu için elime doğdu yavrum hala unutamıyorum inşallah Allah dualarımı kabul etmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?