Bat 12/18 mayıs Tarihleri Arasında Olanlar Buraya

İnşallah bu kez olmuştur canım belirtilerimizde aynı bat tarihimizde yakın beraber bekleyelim hamişizdir inşallah
İnşallaaaah ben çatlatma iğnesi vurdurduğum için c.tesi veya pazarda öğrenebilirim

Kizlar ben dusundum tasindim yarin beta hcg yaptiracagim. Icim icimi yiyor. Basim catliyor dusunmekten midir neden artik bilmiyorum. Yarin sabah 9 da kan vrrmeye gidecegim.

Kızlar birşey sorucam ben şuan tv izliyorum flim var hiç anlamadığım görmediğim halde abianda canım birşey çekmeye başladı ve ne oldupunu bilmiyorummmmmmm

Insallah... dua edelim birbirimize bol bol
. Tip merkeziyle konustum telde 9 da verince ogleden sonra cikar dedi.. ay insallah yaaa

Evet canlar birbirimize dua edelim dileğimiz kabul olsun #pircici sende yarın ver kan bizede haber ver burda olucaz

Sabredemeyecegim canim ya... bi belirtiler deli edecek beni. Hamis degilsem dahiliyeye falan gidecem agrim var
Canım belki yarın negatif çıkacak 1 hafta sonra poxitif olacak hemen dahiliye felan gitme

İlk gebeliğinde tam nasıl oldu ne zaman belirtilerin başladı ?
Geçen gün hesapladım ovulasyondan 5 gün sonra mide bulantısından fenalaşmıştım bayılmıştım ama kondurmamıştım tabi kasık ağrısı ve sivilcelerde başlamıştı ama şuanki gibi kasık ağrısı vardı öyle olunca açıkçası olmadı dedim 1 hafta sonra regle 3 gün kala lekelenme başladı regllerim gününü şaşmadığı için kan vermiştim 164 çıkmıştı aynı kasık ağrısını yaşıyorum bu seferki ovulasyondan 6 gün sonra zaten döllenmede ovulasyondan 5-6 gün geçince oluyormus daha geç olsa şüphe duymucamda tamda bu süre sonunda olunca acaba mı diyorum dua edermisiniz bana ilk bebeğimde normal Doğum yaptım haftası büyük olduğu için elime doğdu yavrum hala unutamıyorum inşallah Allah dualarımı kabul etmiştir

Allahın izniyle hamilesindir kendini üzme rabbim büyüktür dualarım seninle

Rabbim gönlünden geçen dualarını kabul eylesin canım inşallah herşey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…