Ben o işi 9 gün sonra yapıcam sanırım dağıtma işini yaniBu grup komple toplanip icecek dagitacak kivama geldi suan dertliyiz adetliyiz negatifiz
Yaptım canım, doktorla beraber yaptık kaç kere tutmadı. Zaten testte de devamlı yapıyorum ona göre ilişki yaşıyoruz. Ben 28 yaşındayım eşim 31 yaşında. Kilolarımız gayet normal. Gerçekten çıldırmak üzereyim o kadar zor durumdayım ki hayatımda bir tane olumlu şey kalmadı yüzümü güldüren bir güzel haber almadım kendimle ilgili. Stresten olmuyor diyebilirsiniz ama gerçekten ben hep böyle değilim. Değildim de yani. Olmadıkça gerilmeye başladım. İlk bir buçuk sene kesinlikle akışına bırakıyorduk
İnşallah hayırlısı ile pozitif görürsünüzBen de iki gün kala Salı günü yeniden test yaparım zaten varsa kaset testte çıkar
Keşke inşallahİnşallah hayırlısı ile pozitif görürsünüz
Evet demiştim ya sana iğrenç bir marka yauygulamaya göre bat yarın normalde 12 haziran baby time strip test yaptım koca bir negatif artimede hergun beddua ediyorum pozitif çıkardığı için benim için co büyük bir hayal kırıklığı oldu
Canım benim henüz bir şey yok ama 25. Gündeyim. 27-28 de normal olduğu için bekliyorum bakalım. Bir de bu ay geç yumurtladım o yüzden geç de olabilir. Şimdi yapsam negatif çıkarsa regl olana kadar sinirim bozulacak o yüzden çarşambaya kadar beklemedeyimKızlarım ne alemdesiniz? 2 gündür giremedim... Umarım yeni güzel haberleriniz vardır. Bat 7 haziran olanlar, tekrar test yaptınızmı bugün?ElizabethBennettt Mrs Dalloway
Benim bat bugün, sabah yine test yaptım tabiki bembeyaz negatif. O kadar üzgün ve keyifsizim ki. Bu sefer bir an önce adet olayım diyorum o da yok. Bugün umarım başlar. Yoksa acaba yumurtam çatlamadı mı endişesine gireceğim :/ off çok üzüntülüyüm
İnşallah biz de bir gün bizim gibi üzülenlere sonu güzel biten bir hikaye anlatabiliriz. Teşekkür ederiz herkes moral olmak için destek oluyor elbet olacaktır tabi ama beklemek zor sadecearkadaşlar ben de sizin yollardan geçtim moralinizi bozmayın. Ben ilk çocuğum için 2 sene ugrastim bende sıkıntı yoktu eşimi sperm sayısı ve hızı düşüktü kadın doğum doktorları tup bebek olur anca dediler sonra sağlık ocaginda bir doktor tup bebek tedavisi yatiriyordu bana bir ilaç ismi söyledi o ilacı kullandırdım bende o ilacı kullandıktan 1.5 ay sonra mı ne etki ediyormuş neyse bu arada yumurta,brokoli,karnibahar,avokado,balik,keçiboynuzu,kuruyemis,pekmez,kabak çekirdeği,bitter çikolata vb. şeylerle takviye yapmıştım eşime bende rahim filmi cektirmistim temiz cikmisti o ay doktora sonucu göstermeye gitmiştim yumurtalarima bakıldı en son bir tane büyük görünce doktor şaşırdı ama bana birsey dememişti neyse sonra ben artık ümidimi kaybetmiştim ağlıyordum da tup bebek yaptırmaya karar verdik ve bende bu arada stresli bir sektörde çalışıyordum nasıl olsa tup bebek yaptiracagiz deyip onemsememistim ilişki yumurtlama fena kafamdan attım yani sonra tup bebek merkezini ile iletişime geçtik görüşme için bizi ariyacaklarini söylediler neyse o ay ağır işler yaptim ağır şeyler kaldırdım birgun sonra aksam test yapmak istedim yapım kafam rahatlasın ki aradıklarını gideriz tup bebek için dedim ve yaparken Allahim hayırlısı neyse o olsun başka birsey istemiyorum dedim ve yaptim anında 2 cizgi çıktı ikiside kıpkırmızı ben şok ağlamaya başladım eşime gittim sarıldım ağladım baba oluyorsun demiştim adam da soka girdi tabi demem o ki umudunuzu kaybetmeyin ben de sizin geçtiğiniz yollardan geçtim kendinizi strese sokmamak icin çalışın uzulmeyin Allah en dogru zamanda veriyor. Şuan oğlum çok hareketli ve yaramazeşim o yüzden 2. yi istemiyor bu ay öyle kazalar oldu ondan ümit ettim öyle iste
Eki Görüntüle 3602272 Testime bakar mısınız laboquick
Allah herkese nasip etsin adetime 4 gün vardı daha. Çatlamanın 11.günü.. 52.68 çıktı.Hamilesinizbeklenen adet tarihiniz neydi? Kaç gün önceden yaptınız? Ya da günü mü geçmişti? Ben de çift çizgi görmek istiyorum.
Acaba test denediniz mi ? Benim bat 12 Haziran bugün yaptığım kaset test negatiftiKızlar selamkimler güzel haberler aldı takip edemedim. Bayram tatili deniz falan derken ufaktan kasık ağrılarım başladı bat 10 Haziran sanki regl olacak gibi hissediyorum hiç göğüs ağrısı falan da yok herhalde bu ay olmadı
Yapmadım geçen aylardan çok hayal kırıklığı oldu bu ay kendime söz verdim ayın 10u geçmeden test yapmayacağım diye. Zaten hala tatildeyiz yarın dönüyoruz. Yolun etkisi olur erken regl olurum diye düşünüyorumAcaba test denediniz mi ? Benim bat 12 Haziran bugün yaptığım kaset test negatifti
İnşallah olmuştur bir belirtim de yok benimYapmadım geçen aylardan çok hayal kırıklığı oldu bu ay kendime söz verdim ayın 10u geçmeden test yapmayacağım diye. Zaten hala tatildeyiz yarın dönüyoruz. Yolun etkisi olur erken regl olurum diye düşünüyorumbir de yerleşme kanaması falan bir şey de olmadı yani gerçi sürekli denizdeydim olduysa bile fark etmedim
Ben de geçen ay ovitrelle oldum ama ne yazık ki tutmadıArkadaşlar selam. Benim bat 9 haziran.
Geçen ay 1 hafta arayla adet oldum. Yani mayısta 2 kez adet oldum hem de 6 gün arayla. Doktor takibine girdim ve Ovitrelle vurdum 24 mayısta. Ancak bugün ev testim negatif çıktı. Sizce pozitife döner mi? Bir tek beyaz akıntım var o da çok ayakta kaldığımda oluyor bir de göğüs ağrısı. 5 yıllık evliyim çok yoruldum..
Benim de yok açıkçası zaten bu kaçıncı hafta oluyor ki nasıl bir belirti olur onu da bilmiyorumİnşallah olmuştur bir belirtim de yok benim
Yok bulantı değil ama işte kaşık batması alıntı bel ağrısı gibi . Ben daha önce gebe olmadım hiç yazılanlardan tahminim buBenim de yok açıkçası zaten bu kaçıncı hafta oluyor ki nasıl bir belirti olur onu da bilmiyorummide bulantısı falan mı olmalı ? belki testi erken yapmış olabilir misiniz ? Benim daha üç günüm var sizin de beş gün olmalı
Bunlar da regl belirtisi gibi kasık batması var ama regl olacağımı düşünüyorum benYok bulantı değil ama işte kaşık batması alıntı bel ağrısı gibi . Ben daha önce gebe olmadım hiç yazılanlardan tahminim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?