- 25 Ekim 2024
- 315
- 230
- 18
İnşallah bebeğin ile beraber ona daha fazla şey alma gunlerini de Allah nasip ederZ Zeyzeyyyy30300 evet benim eşim hem sevmez hem tüyünden rahatsız oluru şimdi ona kendisi oyuncak almaya mama almaya gidiyor evde kalsa aklı orda
Öbür ay ben denemeyeceğim ama sizi takip ederim her şey gebelik değil sonuçta adınızı dahi bilmesem burda konuştuğum arkadaşlarımı çok seviyorum
Amiiiiinİnşallah bebeğin ile beraber ona daha fazla şey alma gunlerini de Allah nasip eder
Ben de geçen ay çok kötüydüm tam anneler gününde adet oldum bir çatlatma iğnesi denemiştim olmayınca yıkıldımnryyy bizimde nöbete denk gelmezse deneyeceğiz işte yoksa yok Z Zeyzeyyyy30300 inşallah bebek bende hepinizi çok sevdim geçen ay çok kötüydüm ama burda sizinle konuştukça zaman geçti sevindik beraber iyilisiniz
Ben hiç unutmuyorum bu siteye ilk girdiğimde evliliğimin üzerinden 4 ay geçmişti ama garip bir şekilde hissetmiştim yani gün aşırı ilişki olmasına rağmen 4 aydır illaki bir tanesi denk gelirdi neden olmuyor bir sorun olmalı, sonuçta çocuk yapma işi atla deve değil, tek gecelik ilişkide bile hamile kalabilir bir kadın işin gerçeği. Neyse içime kurt düştü buraya yazdım. Bana neler yazmadılar ki, tecrübesizliğim mi kalmadı, çocukluğum mu şımarıklığım mı.. 2 senedir bekliyorum 4 aydır denemişsin olmuyor diye vızıklanıyorsun şımarıklık yapma dedi biri. O andan itibaren şükrettim falan neyse dedim nasip olacak elbet millet ne zamandır bekliyor sabır dedim. Günler birbirini kovaladı, zaman aktı geçti. O kadının “2 senedir bekliyorum, şımarıklık yapma” dediği zamanlara geldim şimdi ve hala çocuk bekliyorum, ellerim kucağım boş. Belki bundan 2 sene sonra da hala aynı noktada olacağım. Ayrıca hayatta her şey para. Çocuk isteme hakkı bile para. Tıp gelişti evet ama imkanlarından faydalanmak için de paranız olmalı. Bizim gibi insanlara çok üzülüyorum. Bazı imkanlara sahip olmayan insanların hayatta hiçbir şey istemeye umut etmeye hakkı yok demek ki. Ekranım sırılsıklam ağlamaktan. Herkesten özür diliyorum bayram günü ağzınızın tadını kaçırdığım için. Bu benim hikayemdi. Herkesin böyle olacak dşye bir şey yok. Benim için imkansızlıklar çocuk özelinde değil. Kadersel bir döngü. O sebeple çocuğu olmayanlar ve yazdıklarımı okuyanlar üzerine alınmasın, kendini kötü hissetmesin. Bu talih bana has maalesef
Devlet tüp bebek için en az iki başarısız aşılama istiyor Türkiye’de maalesef tedavi çok zor devlet hastaneleri sürekli başından atıyorCanim sizde tam olarak sorun ne esinde ve sende?? Asilama vs tup bebek denediniz mi devlet yapiyor sorun varsa. Tibbi hikayeni analtirsan yardimci oluruz belki
Devlet tüp bebek için en az iki başarısız aşılama istiyor Türkiye’de maalesef tedavi çok zor devlet hastaneleri sürekli başından atıyor
Peki eşin hiç doktora göründü muPco görünümü var demişti bir doktor o da engel olacak kadar değil amh güzel 3.1 rahim filmi iki tup açık ama olmuyor
Bildiğim kadarıyla aşılama ücretli değil ama ilaçlar için rapor çıkarılıyormuş o da 4-5 bin var galiba ama devlet hastaneleri o kadar yoğun ki bir şeyin yoksa git dene olur diyor çok zorAsilamayi da ucretli mi yapiyorlar?? Yani diyelim ki iki tarafta da sorun var 2 asilamayi sgk karsilamiyor mu durumu olmayan insanlar ne yapacak yahu bir de cikmislar dogum oranlari dustu cocuk yapin diyorlar
Evet bir sorun çıkmadıPeki eşin hiç doktora göründü mu
Allah Allah sebepsiz yaniEvet bir sorun çıkmadı
Ve bir doktora değil 4 doktora göründüm emin olmak için , evet dediğin kürü yapıyorum canım henüz bir şey elde edemedim devam edeceğim bakalım mecburAllah Allah sebepsiz yani
Canım benim sen çörekotu bal tarçın kürü yap eşin de yesin belki yeterli kalitede yumurta veya sperm yoktur. Bu kür kaliteyi artırıyor
Bu grup bugün komple yıkılmış durumdaKızlarım ne alemdesiniz? 2 gündür giremedim... Umarım yeni güzel haberleriniz vardır. Bat 7 haziran olanlar, tekrar test yaptınızmı bugün?ElizabethBennettt Mrs Dalloway
Benim bat bugün, sabah yine test yaptım tabiki bembeyaz negatif. O kadar üzgün ve keyifsizim ki. Bu sefer bir an önce adet olayım diyorum o da yok. Bugün umarım başlar. Yoksa acaba yumurtam çatlamadı mı endişesine gireceğim :/ off çok üzüntülüyüm
Ah canım ya inşallah hayırlısıyla kalmışsındır bu ayİnan olacak oldu mu nece stres içinde bile hamile kalan var , stresten olmuyor deyip kendimi suçlamak istemiyorum ben
SanmıyorumAh canım ya inşallah hayırlısıyla kalmışsındır bu ay❤
Benim 7 ila 10 gün arası bir süre var bazen 2-3 gün geç olabiliyorum.Evetortalama 5 gun var predictor early yaptım sabah idrarıyla tertemiz tek çizgi çıktı
pozitif görünüyorEki Görüntüle 3602272 Testime bakar mısınız laboquick
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?