BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

nryyy bizimde nöbete denk gelmezse deneyeceğiz işte yoksa yok Z Zeyzeyyyy30300 inşallah bebek bende hepinizi çok sevdim geçen ay çok kötüydüm ama burda sizinle konuştukça zaman geçti sevindik beraber iyilisiniz

Ben de geçen ay çok kötüydüm tam anneler gününde adet oldum bir çatlatma iğnesi denemiştim olmayınca yıkıldım

Canim sizde tam olarak sorun ne esinde ve sende?? Asilama vs tup bebek denediniz mi devlet yapiyor sorun varsa. Tibbi hikayeni analtirsan yardimci oluruz belki

Canim sizde tam olarak sorun ne esinde ve sende?? Asilama vs tup bebek denediniz mi devlet yapiyor sorun varsa. Tibbi hikayeni analtirsan yardimci oluruz belki
Devlet tüp bebek için en az iki başarısız aşılama istiyor Türkiye’de maalesef tedavi çok zor devlet hastaneleri sürekli başından atıyor

Devlet tüp bebek için en az iki başarısız aşılama istiyor Türkiye’de maalesef tedavi çok zor devlet hastaneleri sürekli başından atıyor

Asilamayi da ucretli mi yapiyorlar?? Yani diyelim ki iki tarafta da sorun var 2 asilamayi sgk karsilamiyor mu durumu olmayan insanlar ne yapacak yahu bir de cikmislar dogum oranlari dustu cocuk yapin diyorlar

Asilamayi da ucretli mi yapiyorlar?? Yani diyelim ki iki tarafta da sorun var 2 asilamayi sgk karsilamiyor mu durumu olmayan insanlar ne yapacak yahu bir de cikmislar dogum oranlari dustu cocuk yapin diyorlar
Bildiğim kadarıyla aşılama ücretli değil ama ilaçlar için rapor çıkarılıyormuş o da 4-5 bin var galiba ama devlet hastaneleri o kadar yoğun ki bir şeyin yoksa git dene olur diyor çok zor

Allah Allah sebepsiz yani
Canım benim sen çörekotu bal tarçın kürü yap eşin de yesin belki yeterli kalitede yumurta veya sperm yoktur. Bu kür kaliteyi artırıyor
Ve bir doktora değil 4 doktora göründüm emin olmak için , evet dediğin kürü yapıyorum canım henüz bir şey elde edemedim devam edeceğim bakalım mecbur

Kızlarım ne alemdesiniz? 2 gündür giremedim... Umarım yeni güzel haberleriniz vardır. Bat 7 haziran olanlar, tekrar test yaptınızmı bugün? ElizabethBennettt Mrs Dalloway
Benim bat bugün, sabah yine test yaptım tabiki bembeyaz negatif. O kadar üzgün ve keyifsizim ki. Bu sefer bir an önce adet olayım diyorum o da yok. Bugün umarım başlar. Yoksa acaba yumurtam çatlamadı mı endişesine gireceğim :/ off çok üzüntülüyüm

Bu grup bugün komple yıkılmış durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…