BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

İnşallah vardır

Çok üzgünüm sizin adınıza da… geçen sene 8 ay ovitrelle ile çocuk denedim olmadı malesef. Hiç ümidim kalmadı bu ay. Göğüslerde dolgunluk, ödem bir de akıntı.. adet öncesi mi gebelik mi derken test negatif çıktı. Yarın kan versem eşim memleketten pzt dönecek ona süpriz yaparım diyorum ama negatif çıkarsa da o yokken çok yalnız kalırım..

teşekkür ederim canım Amin inşallah tüm kalbimle ilk önce evladı olmayanlara sonra 2. isteyenler versin Allahim

Ben de çok üzgünüm inanın ne zamandır bu süreçtesiniz bilmiyorum ama çok yıpratıcı elim kolum bağlı bekliyorum

kis hamile kalmadan önce bende normal hacamat yaptirmistim migrenden dolayi ayriyeten kuyruk sokumumada yaptirmistim etkisi olduğu bilmiyorum
Ya birilerinde görüyorum hacamat yaptırdım oldu diye valla Everest e tırman deseler tırmancam

Bu arada laboquick kaset kuruma çıkarıyor dün atamadın bi türlü bugün atayım dedim

Eklentiler

• IMG_1292.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 40
nryyy yok aşkım hiç umudum yok sadcee hafif kaşık batması ve bel ağrısı var oda regle yakın başlıyordu zaten benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…