İnşallah vardırBunlar da regl belirtisi gibi kasık batması var ama regl olacağımı düşünüyorum benbekleyelim bakalım. Sadece geçen gün bir restoranda yemek yerden turşu çok güzel geldi ekşi ekşi bir tabak daha istedik hepsini yedim. Eşim bir şüphelendi ama aş erme için erken diye düşündüm. Konuyu benim iştahımdan olduğu kanaatine getirip kapattık hayırlısı artık batı bekliyorum
Çok üzgünüm sizin adınıza da… geçen sene 8 ay ovitrelle ile çocuk denedim olmadı malesef. Hiç ümidim kalmadı bu ay. Göğüslerde dolgunluk, ödem bir de akıntı.. adet öncesi mi gebelik mi derken test negatif çıktı. Yarın kan versem eşim memleketten pzt dönecek ona süpriz yaparım diyorum ama negatif çıkarsa da o yokken çok yalnız kalırım..Ben de geçen ay ovitrelle oldum ama ne yazık ki tutmadıbildiğim kadarıyla 14 günde pozitif olması gerekir ama bir kısım 17 de falan görmüş Allahtan ümit kesilmez adet olmazsanız yeniden test yapın ben iğne sonrası 16.günde adet olmuştum
teşekkür ederim canım Amin inşallah tüm kalbimle ilk önce evladı olmayanlara sonra 2. isteyenler versin Allahimİnşallah biz de bir gün bizim gibi üzülenlere sonu güzel biten bir hikaye anlatabiliriz. Teşekkür ederiz herkes moral olmak için destek oluyor elbet olacaktır tabi ama beklemek zor sadeceRabbim sizlerin evlatlarına hayırlı ömürler, bize de hayırlı evlatlar versin
Ben de çok üzgünüm inanın ne zamandır bu süreçtesiniz bilmiyorum ama çok yıpratıcı elim kolum bağlı bekliyorumÇok üzgünüm sizin adınıza da… geçen sene 8 ay ovitrelle ile çocuk denedim olmadı malesef. Hiç ümidim kalmadı bu ay. Göğüslerde dolgunluk, ödem bir de akıntı.. adet öncesi mi gebelik mi derken test negatif çıktı. Yarın kan versem eşim memleketten pzt dönecek ona süpriz yaparım diyorum ama negatif çıkarsa da o yokken çok yalnız kalırım..
Amiiinteşekkür ederim canım Amin inşallah tüm kalbimle ilk önce evladı olmayanlara sonra 2. isteyenler versin Allahim
kis hamile kalmadan önce bende normal hacamat yaptirmistim migrenden dolayi ayriyeten kuyruk sokumumada yaptirmistim etkisi olduğu bilmiyorumAmiiinacaba belime hacamat mı yaptırsam ya
Kolay değil.. anne olma yolunda sessizce savaşan kadınlarız.Ben de çok üzgünüm inanın ne zamandır bu süreçtesiniz bilmiyorum ama çok yıpratıcı elim kolum bağlı bekliyorum
Ya birilerinde görüyorum hacamat yaptırdım oldu diye valla Everest e tırman deseler tırmancamkis hamile kalmadan önce bende normal hacamat yaptirmistim migrenden dolayi ayriyeten kuyruk sokumumada yaptirmistim etkisi olduğu bilmiyorum
Acaba test denediniz mi ? Benim bat 12 Haziran bugün yaptığım kaset test negatifti
Bence erken değilCanim sen çok acele ettin ya. Boşuna önceden kendini strese soktun sıkıntı yaptın
Ay inşallah bu ay hepimiz hamiş oluruz da ben bu ay da hiç umutlu değilimBenim 7 ila 10 gün arası bir süre var bazen 2-3 gün geç olabiliyorum.Senin az kalmış canım ama test için halen erken bence, inşallah hamişsindir
Belki vardır senin yaBu arada laboquick kaset kuruma çıkarıyor dün atamadın bi türlü bugün atayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?