BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Bu ay düzenli gidiyorum diye düşünüyorum sadece 5 gün ovülasyon testi yaptım yumurtlamadan sonraki 11. günde de gebelik testi yapacağım bakalım kendimi tutabilirsem ☺️ Ben çok anksiyetik bir insan olduğum için ne kadar çok şey yaparsam o kadar vücudum strese giriyor 😄 Şuan taşınma sürecimiz var büyük ihtimalle testler aklıma bile gelmeyecek 🙏🏼
Tayinci misiniz yoksa ☺️☺️

Ben pik görmeden çizgi azalmaya başladı anlamadım neden oldu 😪 6da sıvı almayı kestim 8den sonra test yaptım. Daha belirgin çıkmasını beklerken silikleşti. Bu ay da boş geçeceğim sanırım 😪 dün çatladı mı acaba 🤔 sabahtan hafif sağ yumurtalığımda sızı ve iğne batması gibi oldu çünkü.
Bence testlere takılma inşallah olmuştur kötü düşünme , pik göremeyip gebe kalanlarda oluyor belki yumurtan 18-19 mm de kalıp catlamistir terstler 20 mmden sonra pik oluyor

Bence testlere takılma inşallah olmuştur kötü düşünme , pik göremeyip gebe kalanlarda oluyor belki yumurtan 18-19 mm de kalıp catlamistir terstler 20 mmden sonra pik oluyor
Peki gebe kalmak için 18-19 mm yeterli oluyor mu? Benim sol yumurtalığım dominantmış doktor öyle demişti bana bu ay sağdan yumurtlama belirtiler hissettim. Acaba yeterli olgunluğa gelemeden mi çatladı ay ne bileyim 😪 canım sıkıldı birazcık 🤷🏼‍♀️

Peki gebe kalmak için 18-19 mm yeterli oluyor mu? Benim sol yumurtalığım dominantmış doktor öyle demişti bana bu ay sağdan yumurtlama belirtiler hissettim. Acaba yeterli olgunluğa gelemeden mi çatladı ay ne bileyim 😪 canım sıkıldı birazcık 🤷🏼‍♀️
Tabiki yeterli olabilir yumurtanın kalitesi önemli ☺️ testler de bazen bu yüzden doğru gelmiyor bana çünkü çok strese giriyoruz pik olmayınca kötü düşünme canım bol bol dua et tutabilir kabak çekirdeği ye avokado ye folik asitini iç sabırla bekle güzel haberler yakındır inşallah ✨✨

Çok içimi rahatlattın çok teşekkür ederim 🥰 hayırlısı inşallah bakalım beklemeye devam edelim 🌸 hep beraber güzel haberler alalım inşallah 🤲🏻

Merhaba arkadaşlar. Benim akıntım azalıyor galiba yumurtlama oldu bitti. Artık adeti bekleye biliriz 🥰

IMG_1812.webp
bugün ovulasyon böyle kızlar

Back
X