- 17 Ocak 2021
- 277
- 64
- 48
Gerçekten çok yıkıcı , Rabbim en yakın zamanda sağlıkla kolaylıkla bize de nasip etsinBoşver belirti aramayalıminsan düşündükçe her şeyi ağrıyor
bir iki kez de yalanci pozitif falan çıkmıştı ay çok yıkıcı
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten çok yıkıcı , Rabbim en yakın zamanda sağlıkla kolaylıkla bize de nasip etsinBoşver belirti aramayalıminsan düşündükçe her şeyi ağrıyor
bir iki kez de yalanci pozitif falan çıkmıştı ay çok yıkıcı
![]()
İnşallah amin canimmGerçekten çok yıkıcı , Rabbim en yakın zamanda sağlıkla kolaylıkla bize de nasip etsin![]()
Az kalmış hayırlısı olsunSelamlar benim bat 5 Haziran bu ay ovülasyon takibi yaptım. Umarım güzel sonuçlar alırız.
Evet ama günler geçmek bilmiyor sankiAz kalmış hayırlısı olsun![]()
Ben geçen ay heyecandan erken adetin ertesi günü yapmaya başlamıştım ovulasyon testini. Bu ay adetten 5 gün sonra yapmaya başladım daha stressiz oldu hem de yumurtlamamı yakalamış oldumBen test kullanmıyorum geçtiğimiz aylarda strese girdim sanırım. Bu ay akışına bırakıyorumgüzel haberler gelecek umarım bu ay
![]()
Ben en sağlıklı sonucu 11 de gördüm canım, sabah ilk idrarımı yapıyorum sonrasında 2 bardak su içip 2 saat bekliyorum. Ondan sonra ovulasyon testini yapıyorum. İlk idrarda olmamasına dikkat etmeli ve 2 saat içinde sıvı almamış olmak gerekiyorEvet 2 gibi yapayım diyorum
10 ile 16.00 arası en sağlıklı saatler bence yani benim ovülasyon gözlemlerime göre öyle. Kendim öğretmenim sonuç alabilmek için okulda yapmak durumunda kalıyorum. Sabah saatlerinde LH hormonu daha yüksek oluyor 11-12 gibi yapılan 2. idrarda çok doğru çıkıyor sonuçlarBen ancak akşama yapabilirim6 da sıvı alımını kesiyorum 8 de yapıyorum uygun bir saat mi sizce ?
Bende hep ikinci idrara denk getiriyorum. Bu ay testle ilk denemem bakalım hayırlısı10 ile 16.00 arası en sağlıklı saatler bence yani benim ovülasyon gözlemlerime göre öyle. Kendim öğretmenim sonuç alabilmek için okulda yapmak durumunda kalıyorum. Sabah saatlerinde LH hormonu daha yüksek oluyor 11-12 gibi yapılan 2. idrarda çok doğru çıkıyor sonuçlar
Evet ben de 11-12 arası gibi olunca ikinci idrar oluyor yarın yabda öbür güne artik pik görmem gerek10 ile 16.00 arası en sağlıklı saatler bence yani benim ovülasyon gözlemlerime göre öyle. Kendim öğretmenim sonuç alabilmek için okulda yapmak durumunda kalıyorum. Sabah saatlerinde LH hormonu daha yüksek oluyor 11-12 gibi yapılan 2. idrarda çok doğru çıkıyor sonuçlar
Valla her ay ben buBen geçen ay heyecandan erken adetin ertesi günü yapmaya başlamıştım ovulasyon testini. Bu ay adetten 5 gün sonra yapmaya başladım daha stressiz oldu hem de yumurtlamamı yakalamış oldumVe tabi erken gebelik testi yapmıştım psikopatça
Onu da yapmıcam bu ay adet gecikmesini bekleyeceğim
![]()
Tutar inşallah yumurtlama belirtileri var mıMerhaba hanımlar bende bu ay ovulasyon takibi yapıyorum 25 Mayıs pik gibi zaten ondan daha koyusunu da görmedim hiç.. neyse 10 haziranı bekleyip görücem artık hepimiz için hayırlısı olsun.. sizce de pik mi?
Eki Görüntüle 3597359
Ben çok anlamıyorum ama pik daha koyu oluyordu sanki belşrtileriniz var mıMerhaba hanımlar bende bu ay ovulasyon takibi yapıyorum 25 Mayıs pik gibi zaten ondan daha koyusunu da görmedim hiç.. neyse 10 haziranı bekleyip görücem artık hepimiz için hayırlısı olsun.. sizce de pik mi?
Eki Görüntüle 3597359
Yumurtlama belirtileri var mı? Akıntı, göğüs hsssasiyeti vs gibi? Birde reglleriniz düzenli midir?Merhaba hanımlar bende bu ay ovulasyon takibi yapıyorum 25 Mayıs pik gibi zaten ondan daha koyusunu da görmedim hiç.. neyse 10 haziranı bekleyip görücem artık hepimiz için hayırlısı olsun.. sizce de pik mi?
Eki Görüntüle 3597359
Akıntım 1 gün oldu kesildi evet reglim düzenlidir göğüs hassasiyeti de çok az varYumurtlama belirtileri var mı? Akıntı, göğüs hsssasiyeti vs gibi? Birde reglleriniz düzenli midir?
İnşallah teşekkür ederimTutar inşallah yumurtlama belirtileri var mı
Düzenli ise bu durumda testteki tarihler ile tutuyor gibiAkıntım 1 gün oldu kesildi evet reglim düzenlidir göğüs hassasiyeti de çok az var
Bu ay düzenli gidiyorum diye düşünüyorum sadece 5 gün ovülasyon testi yaptım yumurtlamadan sonraki 11. günde de gebelik testi yapacağım bakalım kendimi tutabilirsemValla her ay ben buadet bittiği gün gebelik testi yaptığımı biliyroum ya kafayı yemişim