Ben sizin için bu aydan umutluyumEvet dikkat etmeye çalıştım umarım olurönceki ay klomen kullanmıştım etkisi bir sonraki ay da devam ediyormuş Allahtan ümit kesilmez
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sizin için bu aydan umutluyumEvet dikkat etmeye çalıştım umarım olurönceki ay klomen kullanmıştım etkisi bir sonraki ay da devam ediyormuş Allahtan ümit kesilmez
![]()
O kadar mutlu ettin ki beniBen sizin için bu aydan umutluyumİnşallah içime doğan gibi olur
![]()
Predictor var evde ama cesaret edebilir miyim bilmiyorum belki beklerimEvet olabilirgüvenilir bir marka ile yapın mutlaka bu aralar o kadar çok yalanci pozitif vakası görüyorum ki
En güvenilir test o sanırımPredictor var evde ama cesaret edebilir miyim bilmiyorum belki beklerim
Yaaa hadi hayırlısıyla inşallah bu sefer pozitifleri görelimmmmEn güvenilir test o sanırımben laboquick kaset test yaparım adete 2 gün kala tabi eğer dayanabilirsem
maalesef negatif teste alışınca hemen yapıyorum deli cesareti
AmiiinYaaa hadi hayırlısıyla inşallah bu sefer pozitifleri görelimmmm![]()
Amin inşallah, babalar günü hediyesi olur eşlerimizeO kadar mutlu ettin ki beniinsallah iki hafta sonra burda hepimiz gebelik testlerimizi atarız da bebeklerimizin cinsiyetlerini bekleriz
çok dua edicem sana içime umut oldunn
Aaa evet ayin 15ymis hiç haberim yok ne kadar güzel olur yaAmin inşallah, babalar günü hediyesi olur eşlerimize![]()
Sizin BAT 12 Haziran değil miydi ? Bence 29 gibi olabilir pikEki Görüntüle 3597083 aynı koyulukta bugün
Evet şu an daha 16 gün var bata sanki iki güne anca pik olacak gibiSizin BAT 12 Haziran değil miydi ? Bence 29 gibi olabilir pikama yine de değerlendirin bence
![]()
Yumurtalama tarihi olduğu için olabilir benim de akintim var öyle uzayan , ama göğüs hassasiyeti yok zaten benim hiç olmazMerhaba kızlar.
Bugün akıntım fazla oldu, sümük gibi uzuuun akıntı yumurta beyazi gibi.
Gögüslerimde hassas hatta göğüs uçlarım kıpkırmızı yara gibi acıyor. Böyle olan varmı?
Benimde ilk kez oluyor göğüs hassasiyetiYumurtalama tarihi olduğu için olabilir benim de akintim var öyle uzayan , ama göğüs hassasiyeti yok zaten benim hiç olmaz
Adet olana kadar bence 2 güne bir ilişkiye devam edin ne olur ne olmaz22,24,27 mayıs değerlendirdim, devam etmelimiyim?
Testle takip etmiyorsan değerlendirmeni tavsiye ederim. Yumurtama belirtilerine benziyor anlattıkların. Asıl günü kaçırmamak adına bir kaç gün daha bir gün durup bir gün değerlendirmelisin.22,24,27 mayıs değerlendirdim, devam etmelimiyim?
Yumurtlama belirtilerine benziyor bence de . Değerlendirin derimMerhaba kızlar.
Bugün akıntım fazla oldu, sümük gibi uzuuun akıntı yumurta beyazi gibi.
Gögüslerimde hassas hatta göğüs uçlarım kıpkırmızı yara gibi acıyor. Böyle olan varmı?
Benim de öyle hayatımda hiçbir dönem göğüs hassasiyeti yaşamadımYumurtlama belirtilerine benziyor bence de . Değerlendirin derimbende göğüs hassasiyeti hiç olmaz o yüzden yorum yapamayacağım
Bende öyle canım gebelik belirtilerinde de varmış ama biz hissedemiyoruz zatenBenim de öyle hayatımda hiçbir dönem göğüs hassasiyeti
Boşver belirti aramayalımBende öyle canım gebelik belirtilerinde de varmış ama biz hissedemiyoruz zaten![]()