BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Ben sizin için bu aydan umutluyum🥳 İnşallah içime doğan gibi olur💕
O kadar mutlu ettin ki beni ☺️❤️ insallah iki hafta sonra burda hepimiz gebelik testlerimizi atarız da bebeklerimizin cinsiyetlerini bekleriz ❤️❤️ çok dua edicem sana içime umut oldunn

En güvenilir test o sanırım ☺️ ben laboquick kaset test yaparım adete 2 gün kala tabi eğer dayanabilirsem 😂 maalesef negatif teste alışınca hemen yapıyorum deli cesareti
Yaaa hadi hayırlısıyla inşallah bu sefer pozitifleri görelimmmm 🌸🌸

Merhaba kızlar.
Bugün akıntım fazla oldu, sümük gibi uzuuun akıntı yumurta beyazi gibi.
Gögüslerimde hassas hatta göğüs uçlarım kıpkırmızı yara gibi acıyor. Böyle olan varmı?

Merhaba kızlar.
Gögüslerimde hassas hatta göğüs uçlarım kıpkırmızı yara gibi acıyor. Böyle olan varmı?
Yumurtalama tarihi olduğu için olabilir benim de akintim var öyle uzayan , ama göğüs hassasiyeti yok zaten benim hiç olmaz

22,24,27 mayıs değerlendirdim, devam etmelimiyim?
Testle takip etmiyorsan değerlendirmeni tavsiye ederim. Yumurtama belirtilerine benziyor anlattıkların. Asıl günü kaçırmamak adına bir kaç gün daha bir gün durup bir gün değerlendirmelisin.

Merhaba kızlar.
Yumurtlama belirtilerine benziyor bence de . Değerlendirin derim 🩵 bende göğüs hassasiyeti hiç olmaz o yüzden yorum yapamayacağım

Back
X