BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

M mubbtela

Bugün yumurtlamanin 10cu günü. Testte bugün çıktı 2 gün önce de yaptım onda çıkmadı.
Benim seninle aynı gün çatlamam ve yumurtlamam olmuştubugün ksrt test yaptım negatif.. çok hafif mide bulantım var 2-3 ünde de leke gelmişti başka hiçbir şey yok hafif göğüs ağrısı

Benim seninle aynı gün çatlamam ve yumurtlamam olmuştubugün ksrt test yaptım negatif.. çok hafif mide bulantım var 2-3 ünde de leke gelmişti başka hiçbir şey yok hafif göğüs ağrısı
Leke olduysa büyük ihtimalle hamile kalmış olabilir bilirsin canım. Benimde ilk defa başıma geldi yerleşme lekesi . İnşallah hamilesindir

Kizlar dun kaset test yaptim negatif bat 10 haziran ama daha da erken olabilirim. Akintim tamamen kesildi kasik agrim var baya bi. Adet oldum sanip wcye gidiyorum bisey yok. Bu arada adete yakin beyaz akinti kesilmesi adet mi olacagim anlamina geliyordu ya?

Hayırlı olsun canım belirtilerin varmıydı

bu testi ilk idrarla yapmadim 45dk önce felan yaptim 5 dk da çıktı belki 6-7dk biraz daha netlesti ben gördüm varmi sizcede bana mı öyle geliyor eşimde sanki gordu orda bir çizgi var gibi dedi ama emin olamadı bu kuruma cizgisi olamaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…