M mubbtelaTeşekkür ederim canım darısı başına inşAllah.
Belirtilerim ayak üşümesi, kulak sançması, boğaz altı kas çekilmesi, sağ sol kasık bıçak kesiği gibi ağrı ama sürekli deyil. Bel ağrısı olmadı benim. Birde adete 6 gün kala pembe hafif kırmızı sulu akıntı oldu. İki gün sürdü bitti. Bu sabah ilk idrarla kaset testle öğrendim yarın sabah kan vereceğim.. bacaklarımda iyne batması gibi sançmalar oluyordu. Son 3 gündür hafif mide bulantısı ve bir yere bakarken hafif kaymalar oluyordu baş dönmesine benzer ama çok hafif.
Benim seninle aynı gün çatlamam ve yumurtlamam olmuştuBugün yumurtlamanin 10cu günü. Testte bugün çıktı 2 gün önce de yaptım onda çıkmadı.
İnşallahhÇok sağol canım Allah'ım sana da nasip etsin inşallah
Leke olduysa büyük ihtimalle hamile kalmış olabilir bilirsin canım. Benimde ilk defa başıma geldi yerleşme lekesi . İnşallah hamilesindirBenim seninle aynı gün çatlamam ve yumurtlamam olmuştubugün ksrt test yaptım negatif.. çok hafif mide bulantım var 2-3 ünde de leke gelmişti başka hiçbir şey yok hafif göğüs ağrısı
Kaset test çıkmadı bilemiyorum bir de farklı olarak 2 gecedir wc kalkıyprum hiç gece uykumdan uyanıp wc gitmezdimLeke olduysa büyük ihtimalle hamile kalmış olabilir bilirsin canım. Benimde ilk defa başıma geldi yerleşme lekesi . İnşallah hamilesindir
Canım tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBugün yumurtlamanin 10cu günü. Testte bugün çıktı 2 gün önce de yaptım onda çıkmadı.
Çok teşekkür ederim canım darısı başına inşAllahCanım tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Erken gebelik testi ile yap canım. Ben kaset test yaptım çıktı belki sende geç döllenmedir.Kaset test çıkmadı bilemiyorum bir de farklı olarak 2 gecedir wc kalkıyprum hiç gece uykumdan uyanıp wc gitmezdim
İnşallah , umudunu kaybetme belli olmaz belki hamilesindir.Ay inşallah bu ay hepimiz hamiş oluruz da ben bu ay da hiç umutlu değilim
ElizabethBennettt canım sen doğru bildin yerleşme kanamasıymış. Teşekkür ederim tez zamanda seninde güzel haberlerini alalım inşAllah
Nasip aşkım yaa bakalım 4 gün kaldıİnşallah , umudunu kaybetme belli olmaz belki hamilesindir.
Çok sağol canım benim. Allah seninde güzel haberlerini almayi nasip etsin inşallahBen sana dedimm dedimmmay cok sevindim yaa saglikla al kucaginaaa
Çok sağol canım benim. Allah seninde güzel haberlerini almayi nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım belirtilerin varmıydıBenim adetim düzensiz o yüzden adet oldum sandım. bir ayda 3 defa adet olduğumu bilirim. Döngüm 23, 58, 42, 39 gün olduğu oluyordu. Son 3 ay 39 gün döngüm oldu. Oda Mart kimyasal oldu. Nisan olmadı Mayıs oldu inşallah buda kimyasal olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?