Yok normalde kahverengi gelir. Ama 30-31 gün benim döndüm. 2 gün var daha. Yılda 1 kere falan 28 günde gelir. Anlamadım. 5 ay oldu ümitlerim tükeniyor bazen. 2.gebeliğim olacak nasip olursa. Kızım 2.ayda olmuştuNormalde de pembe mi geliyor başlangıç olarak
Belirti olsa da birşey farketmiyor kiBende de hiç belirti yok. Ne kasık ağrısı, ne halsizlik, ne mide bulantısı, ne uyku hali… Akıntı, leke hiç bişey… Salıyı bekliyorum, hayırlısı neyse o olsun inşallah hepimiz için
Yalancı pozitifmiş. Predictor yaptım şimdi kapı gibi tek çizgi. Yani ne diyebilirim ki 2 ayda 5 yalancı pozitif çıkaran test..Baya var gozukuyor insallah yalanci pozitif degildir
Maalesef yalancı pozitifmiş ikisi deİnşallah vardir canim ikisi de bariz cunku :)
TebriklerKızlar ben hamileyim
Nasıl yaaa kimsayal falan olmasın kan versene nasıl duruyorsunKızlar adet oldum. Test yalancı pozitif gösterdi yine
Yok canım yokmuş. Yalancı pozitif gösterdi test. Adet oldumTebriklersağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah darısı isteyenlerin başına
Yaaa ben bu mesajını görmemiştimKızlar adet oldum. Test yalancı pozitif gösterdi yine
Yok canım yokmuş. Yalancı pozitif gösterdi testTebriklersağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah darısı isteyenlerin başına
Zaten adet oldum gerek yok kan vermeyeNasıl yaaa kimsayal falan olmasın kan versene nasıl duruyorsun
Ama kimyasal mı bir bak daha önce de olmuş ya canım bir genetiğe test ver eşinleYok canım yokmuş. Yalancı pozitif gösterdi test
Zaten adet oldum gerek yok kan vermeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?