BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Pcos olan kişilerde yalancı pozitif çok fazla görülüyor deniyordu acaba doğru mu :/

Kızlar ben aralıkta kürtaj olmuştum 4 Yazır deniyoruz yumurtlama gününü ancak olmuyor rahim filmi çekileceğim. Rahim filmi çekilen ay korunmak gerekiyor mu

Kizlar bi sakin olun bana doktorlar neler soledi cocugun olmaz normal yollardan hamile kalamazsin tup bebek deneyelim rahim filmi cektirelim bakiyorumda simdi herkes rahim filmi cektiriyor rontgen gibi eger fiziksel bi sorununuz yoksa kesinlikle psikolojik bebek dusunme olayini tamamen birakin baska seylerle ilgilenin ben ne rahim filmi cektirdim ne baska bi tedabi gordum pco vardi bende dusun yumurta tembelligi de var dendi varda var yani anlayacqginiz bebek fikri tamamen aklimdan ciktigi donem hamile kalmıştım hemde tek bir iliski ile stres yapmayin lutfen hayatinizi yasayin.

Kızlar ben aralıkta kürtaj olmuştum 4 Yazır deniyoruz yumurtlama gününü ancak olmuyor rahim filmi çekileceğim. Rahim filmi çekilen ay korunmak gerekiyor mu
Bana doktorum korun dediği için o ay korunmuştuk o yumurtaların çok radyasyon aldığını söylemişti

Ben kürtaj olmuştum o zamandan beri kasık ağrılarım var aslında o yüzden çekilmek istiyorum

Nasıl bırakıcaz

Ben test de yapmak istemiyorum ben de hesabı silip gitmek üzereyim
İnsan çok etkileniyor evet. Nasıl başladık nasıl dağıldık… Yine de umut her daim var yarını bekleyelim. Hatta bat günün bile kıymetli sonuç çıkması açısından, adet sökülene kadar hep umut var.

nryyy yapalım kurtulalım sonraki aylar için heveslenelim İnan ne içimde istek ne umut ne bit şey kaldı zaten

Evet orası öyle de resmen kimse mutlu olamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…