Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahİnşallah bu sessizlik hayra alamettir![]()
Ay güzel kızlarım bu heyecaniniz o kadar güzel ki bendne pek umut yok
Eğer 3-4 günn gecikme olmazsa 5 günAy yappppp belki güzel haber alırız bat kaç kaldı
Bakılabilir evet ama 2.gun istiyolar genelde
ElizabethBennettt ben o değerlere hiç baktırmadım reglken mi gidiliyor yoksa normalde de bakılıyor mu
Bana yarın tiroid ilacı başlar muhtemelen 3 çıkmış normald eyüksek değil ama gebelik için 2.5 altı olması gerekmişSimdi regl olursan canim 2. ya da 3. gununde git progesteron, amh, tiroid ne varsa baksinlar![]()
BenYarın kimler test yapıyordu![]()
Bi şey kalmamışşşş benim de çarsamba ya da perşembe olcak ama su gibi akıntım geliyo sabahtandır, bugünkü testte negatif. Vücudum iyice şaşırdı kendini düşük geçirdikten sonra..Eğer 3-4 günn gecikme olmazsa 5 gün![]()
BenYarın kimler test yapıyordu![]()
Bir arkadas yumurtlama zamanı bir kaç gün b kasıklara çörek otu yağı sürmek faydalı demişti , eşinize de keçiboynuzu özü kullanabilirsiniz sprem kaliteisni arttiyroSelamlar ben de araniza katilmak istiyorum. 2 evladimiz var nasipse 3. Istiyoruz. Su günler yumurtlama dönemim.
Nasip bakalim. Gecen ay da denedik , ama olmadi. Psikolojik mi nedir ,benim gögüslerim sisti 2 3 gün agridi bile.
Einige biseyler yediriyor musunuz ?
Kizim da korunmayi birakir birakmaz hamile kalmistim.
Normalde ben hormon ilaci dogum kontrol ilaci kullanmiyorum.
Bi şey kalmamışşşş benim de çarsamba ya da perşembe olcak ama su gibi akıntım geliyo sabahtandır, bugünkü testte negatif. Vücudum iyice şaşırdı kendini düşük geçirdikten sonra..
Sabaha regl olmuş olmazsam ben de yaparım çünkü yarın olmam gerekiyor 10 Haziran bat hep beraber güzel haberler alırız inşallah kızlar
Öncesinde hiç test yaptinuz miSabaha regl olmuş olmazsam ben de yaparım çünkü yarın olmam gerekiyor 10 Haziran bat hep beraber güzel haberler alırız inşallah kızlar![]()