• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Yarın sabahı heyecanla takip edeceğim😍

nryyy nryyy hangi marka test aldın canım?
Ay güzel kızlarım bu heyecaniniz o kadar güzel ki bendne pek umut yok 😊 ama inşallah sonraki aylarda size güzel haberler verebilirim ben bebe time bulabildim sadece bir mucize olur da çizgi çıkarsa kan veririm 😊 ama grubu dagitmayin burda devam edelim

Selamlar ben de araniza katilmak istiyorum. 2 evladimiz var nasipse 3. Istiyoruz. Su günler yumurtlama dönemim.
Nasip bakalim. Gecen ay da denedik , ama olmadi. Psikolojik mi nedir ,benim gögüslerim sisti 2 3 gün agridi bile. 😢

Einige biseyler yediriyor musunuz ?
Kizim da korunmayi birakir birakmaz hamile kalmistim.
Normalde ben hormon ilaci dogum kontrol ilaci kullanmiyorum.

Selamlar ben de araniza katilmak istiyorum. 2 evladimiz var nasipse 3. Istiyoruz. Su günler yumurtlama dönemim.
Nasip bakalim. Gecen ay da denedik , ama olmadi. Psikolojik mi nedir ,benim gögüslerim sisti 2 3 gün agridi bile. 😢

Einige biseyler yediriyor musunuz ?
Kizim da korunmayi birakir birakmaz hamile kalmistim.
Normalde ben hormon ilaci dogum kontrol ilaci kullanmiyorum.
Bir arkadas yumurtlama zamanı bir kaç gün b kasıklara çörek otu yağı sürmek faydalı demişti , eşinize de keçiboynuzu özü kullanabilirsiniz sprem kaliteisni arttiyro 😊 sağlıcakla tez zamanda olsun inşallah

Sence bugun negatif olmasına rağmen adete kadar pozitif olabilir mi , kaybın icij çok uzgunim balım Rabbim saglikla yeniden nasip etsin
Bi şey kalmamışşşş benim de çarsamba ya da perşembe olcak ama su gibi akıntım geliyo sabahtandır, bugünkü testte negatif. Vücudum iyice şaşırdı kendini düşük geçirdikten sonra..

Kızlar benim bata 7 gün var ama kasıklarım acayip çekiliyo gögüs uçlarım acıyor inşallah regl belirtisi değildir ya yıldım artık bu ay gol olsun ya 😁

Back
X