• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

nryyy nryyy hafif ara ara kasıklarım batıyor bide bacağıma vurdu bacağım çok ağrıyor başka bit şey yok bunlar regl öncesi oluyor zaten bana 😔 regl yakın demek bi iki güne olurum

nryyy nryyy yok ya sanmıyorum ihtimal vermiyorum hiç umudumda yok benim böyle olur bacağıma falan vurur değişiğim ben 😅😅 sen hani erken yatıp erken kalkacaktın😅

nryyy nryyy yok ya sanmıyorum ihtimal vermiyorum hiç umudumda yok benim böyle olur bacağıma falan vurur değişiğim ben 😅😅 sen hani erken yatıp erken kalkacaktın😅
Aşkım yok ben istemsizce geceleri uyanıyorum tuvalete 😂 inşallah sabaha kadar dayanabilirim uyanırsam ilk ifrar o diye onu mu yapsam demiştim 😂

😅😅😅 nryyy nryyy hadi ilk sen yaparsın sabah pozitifse fotoğraf at negatifse beklemede kal hakkımızda hayırlısı💐💐 ben negatif olursa size yazar ağlayarak geri uyurum 😅😅😅

kızlar hızınıza yetişemedim valla yazamadığım bütün sayfaları okudum 😁 yarına kadar olmazsam bende sabah yapicam suan başımda hafif ağrı ve kasik mi desem vajina mi desem bilemedim hafif batmalar oluyor galiba hasta olucam baş ağzımdan anlıyorum çünkü bakalim yarın belli olur

kızlar hızınıza yetişemedim valla yazamadığım bütün sayfaları okudum 😁 yarına kadar olmazsam bende sabah yapicam suan başımda hafif ağrı ve kasik mi desem vajina mi desem bilemedim hafif batmalar oluyor galiba hasta olucam baş ağzımdan anlıyorum çünkü bakalim yarın belli olur
Yarın hep beraber testimizi yapalım , gebeler gitsin bebesini büyütsün adet olanlar da tam gaz devam 😂

Sen bunu başarabilirsin erkekleri kandırmanın her zaman bir yolu vardır 😂❤️
kis yok naparsam yapayim 😁😁 oğlum çok hareketli maşallah bizi çok zorluyor. Birde benim dogumun zor oldu ölümden döndüm diyebilirim ondan eşim istemiyor amaa herseye rağmen ben istiyorum işte bakalım kısmet hiç vazgeçmedim gecmicem 😅😅

Back
X