- 25 Mayıs 2025
- 49
- 27
- 3
- 27
1 gün den kayıp olmaz heralde ya yarın başlayacağım inşallahBugün başlanan lazımdı çörekotuna canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 gün den kayıp olmaz heralde ya yarın başlayacağım inşallahBugün başlanan lazımdı çörekotuna canım
Ben öyle yaptım dolu dolu bir tatlı kaşığı her sabah yedim bu ay da yapacağım10 gün bpyunca aç karna alıyoruz değil mi
Yok yok sen sabah hemen başla ben kavanoza hazırladım ordan yedim1 gün den kayıp olmaz heralde ya yarın başlayacağım inşallah
ya ben pik gördüm ertesi gün silikleşti ertesi gün regl oldum bu ay o kadar salakça geçtiki. hayırlısı diğer aydan çok ümitliyim amaBen öyle yaptım dolu dolu bir tatlı kaşığı her sabah yedim bu ay da yapacağım
Birşey olmaz canım sen yarın basla sifa olsun inşallah1 gün den kayıp olmaz heralde ya yarın başlayacağım inşallah
amin inşallahBirşey olmaz canım sen yarın basla sifa olsun inşallah
Dur belki regl değildir sabah bakalım birnryyy hafif ara ara kasıklarım batıyor bide bacağıma vurdu bacağım çok ağrıyor başka bit şey yok bunlar regl öncesi oluyor zaten bana
regl yakın demek bi iki güne olurum
Aşkım yok ben istemsizce geceleri uyanıyorum tuvaletenryyy yok ya sanmıyorum ihtimal vermiyorum hiç umudumda yok benim böyle olur bacağıma falan vurur değişiğim ben
sen hani erken yatıp erken kalkacaktın
![]()
![]()
nryyy hadi ilk sen yaparsın sabah pozitifse fotoğraf at negatifse beklemede kal hakkımızda hayırlısı
ben negatif olursa size yazar ağlayarak geri uyurum
![]()
Yarın hep beraber testimizi yapalım , gebeler gitsin bebesini büyütsün adet olanlar da tam gaz devamkızlar hızınıza yetişemedim valla yazamadığım bütün sayfaları okudumyarına kadar olmazsam bende sabah yapicam suan başımda hafif ağrı ve kasik mi desem vajina mi desem bilemedim hafif batmalar oluyor galiba hasta olucam baş ağzımdan anlıyorum çünkü bakalim yarın belli olur
Yarın hep beraber testimizi yapalım , gebeler gitsin bebesini büyütsün adet olanlar da tam gaz devam![]()
Sen bunu başarabilirsin erkekleri kandırmanın her zaman bir yolu vardırbu ay benim son şans kis kocamı nasıl kandırıp ikna edicem bilmiyorum
Aa neden ama belli olmaz bu işlerBenumutsuz vakayım ama
kis yok naparsam yapayimSen bunu başarabilirsin erkekleri kandırmanın her zaman bir yolu vardır![]()