- 8 Mayıs 2025
- 82
- 61
- 3
- 35
Yapmadım vallahi zor durdum geçen ay çok hayal kırıklığı oldu bu ay regl gününü bekleyecem dedim kendi kendime aslında 11-12 Haziran yapmak istiyordum ama artık varsa çıkar diye düşündümÖncesinde hiç test yaptinuz mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapmadım vallahi zor durdum geçen ay çok hayal kırıklığı oldu bu ay regl gününü bekleyecem dedim kendi kendime aslında 11-12 Haziran yapmak istiyordum ama artık varsa çıkar diye düşündümÖncesinde hiç test yaptinuz mi
Olumlu düşün her zaman kötüyü çağırma.Allah'ınBenumutsuz vakayım ama
Dua ediyorum hep ama test yaptık negatifti ondan böyle diyorumOlumlu düşün her zaman kötüyü çağırma.Allah'ın
izniyle gü zellikle kolaylıkla olsun diye dua et hayırlısını İste![]()
BakayımmmmmmReglye bir gün kala ovülasyon testi nasıl çıkar sizce kızlar ? Bugün sabah ovülasyon yaptım çok belirgin değildi ama çift çizgi çıktı yine de bu tarihte yumurtlamam mümkün mü ?
Şu an içmeye başla canım , 10 gün kullan yumurtlama olunca bırak şimdi başla ki yumurtayı beslesinBen bu ay 6 gün önce regl oldum Bugün 4. günüm. Çörek otu baI -tarçını ne zaman başlamalıyım? Bir de bu ay hiç ağrım olmadı. Pholicaps kullanıyorum acaba ondan mı? ama önceden ağrı yapıyordu
Bakayımmmmmm
İlk dakika çıktı normalde yaparken bile bu kadar hızlı çıkmıyorduBakayımmmmmm
İnşallah bebiş vardırİlk dakika çıktı normalde yaparken bile bu kadar hızlı çıkmıyordu
Ay ben zaten regl olacam gibi hissediyorum yarın öğreneceğiz bakalımBildiğim kadarıyla gebelik olduğunda ovulasyon testi pik oluyor çünkü gebeliğin ilk haftaları lh artıyor . Ama tabiki kesinliği yok silik olup gebe olanlar da varmış![]()
İnşallah yarın testlerimiz çift çizgi gösterirİnşallah bebiş vardır![]()
Bende regl belirtisi de yok öyle yaAy ben zaten regl olacam gibi hissediyorum yarın öğreneceğiz bakalım![]()
Amiiiiinİnşallah yarın testlerimiz çift çizgi gösterir![]()
Bugün başlanan lazımdı çörekotuna canımBen bu ay 6 gün önce regl oldum Bugün 4. günüm. Çörek otu baI -tarçını ne zaman başlamalıyım? Bir de bu ay hiç ağrım olmadı. Pholicaps kullanıyorum acaba ondan mı? ama önceden ağrı yapıyordu
10 gün bpyunca aç karna alıyoruz değil miŞu an içmeye başla canım , 10 gün kullan yumurtlama olunca bırak şimdi başla ki yumurtayı beslesin