• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Ben bu ay 6 gün önce regl oldum Bugün 4. günüm. Çörek otu baI -tarçını ne zaman başlamalıyım? Bir de bu ay hiç ağrım olmadı. Pholicaps kullanıyorum acaba ondan mı? ama önceden ağrı yapıyordu

Selamlar ben de araniza katilmak istiyorum. 2 evladimiz var nasipse 3. Istiyoruz. Su günler yumurtlama dönemim.
Nasip bakalim. Gecen ay da denedik , ama olmadi. Psikolojik mi nedir ,benim gögüslerim sisti 2 3 gün agridi bile. 😢

Einige biseyler yediriyor musunuz ?
Kizim da korunmayi birakir birakmaz hamile kalmistim.
Normalde ben hormon ilaci dogum kontrol ilaci kullanmiyorum.

Reglye bir gün kala ovülasyon testi nasıl çıkar sizce kızlar ? Bugün sabah ovülasyon yaptım çok belirgin değildi ama çift çizgi çıktı yine de bu tarihte yumurtlamam mümkün mü ?

Ben bu ay 6 gün önce regl oldum Bugün 4. günüm. Çörek otu baI -tarçını ne zaman başlamalıyım? Bir de bu ay hiç ağrım olmadı. Pholicaps kullanıyorum acaba ondan mı? ama önceden ağrı yapıyordu
Şu an içmeye başla canım , 10 gün kullan yumurtlama olunca bırak şimdi başla ki yumurtayı beslesin

Eklentiler

• IMG_1592.webp
    IMG_1592.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_1593.webp
    IMG_1593.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 17
Bildiğim kadarıyla gebelik olduğunda ovulasyon testi pik oluyor çünkü gebeliğin ilk haftaları lh artıyor . Ama tabiki kesinliği yok silik olup gebe olanlar da varmış ☺️

Back
X