• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Benim arkadaşımda 2 yıl denedi artık pes etmişti. Tedaviyi hatırlamıyorum ama hormon tedavisi görmüştü. Doğal yolla hamile kalman imkazsız dediler. Artık salmıştı saldığı ay hem sigara hem alkol aşırı arttırdı. Nasip ya o ay hamile olduğunu öğrendi. Hemen sağlıksız alışkanlıkları bıraktı. Hepimizin bir nasibi var. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin yeterki
Tabiki , en azından öyle bir durumum yok Allah’a şükür

Canım benim, ilk yazan sen olmuştun bana tşk ederim. Yaşın çok küçük illa ki olacaktır. Senin yaşında doktorlar bile uzun zaman tanıyorlar müdahale için. Öncelikle sakinleşip kafandan atmanı tavsiye ederim. Yaşım 38 ben geç evlendim ama arkadaşlarım 1 yıl tüp bebek deneyip vazgeçtiği ay hamile kaldı genel olarak. Psikoloji en büyük etken. Hee sana dedim ama ben kendim yönetebilecek miyim bu şekilde onu da bilmiyorum. Sadece abla tavsiyesi. En kısa zamanda kucağına alırsın inş :)

Kızlar benim bu ayda bişey yok galiba ovülasyon yaptım bırakın koyuyu silik bile çıkmadı 😒 çatlamanın 8. günü bugün olsa çıkardı çıldırcam artık ya

Eklentiler

• 17495644359885153647984260080244.webp
    17495644359885153647984260080244.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 23
Bahar7777 Bahar7777 erken olabilir bekle bence benimde yumurtlamadan 12 gün geçti umut kalmadı da senin ihtimal vardır daha

Canım benim, ilk yazan sen olmuştun bana tşk ederim. Yaşın çok küçük illa ki olacaktır. Senin yaşında doktorlar bile uzun zaman tanıyorlar müdahale için. Öncelikle sakinleşip kafandan atmanı tavsiye ederim. Yaşım 38 ben geç evlendim ama arkadaşlarım 1 yıl tüp bebek deneyip vazgeçtiği ay hamile kaldı genel olarak. Psikoloji en büyük etken. Hee sana dedim ama ben kendim yönetebilecek miyim bu şekilde onu da bilmiyorum. Sadece abla tavsiyesi. En kısa zamanda kucağına alırsın inş :)
İnşallah çok teşekkür ederim duygularımı yönetemiyorum ve çok korkuyorum ☺️ umarım hepimiz evladımıza kavuşuruz

nryyy nryyy yarar tabi neden yaramasın değerlerin düzene girsin bi bakalım bende olmazsa haftaya baktırayım

Benim arkadaşımda 2 yıl denedi artık pes etmişti. Tedaviyi hatırlamıyorum ama hormon tedavisi görmüştü. Doğal yolla hamile kalman imkazsız dediler. Artık salmıştı saldığı ay hem sigara hem alkol aşırı arttırdı. Nasip ya o ay hamile olduğunu öğrendi. Hemen sağlıksız alışkanlıkları bıraktı. Hepimizin bir nasibi var. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin yeterki
Kan.sonucu ciktimi acana

Back
X