Z
Zeyzeyyyy30300
P
pluviophilep7
dualarınızda unutmayın bizde diğer aya güzel haberler verelim inşallah 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canımmm okurken mesajları ben bayramda bakamamıştım her mesajda umutla haberlerinizi bekledim. İnşallah bu ay bu ay olmazsa sonraki ayZ Zeyzeyyyy30300 P pluviophilep7 dualarınızda unutmayın bizde diğer aya güzel haberler verelim inşallah![]()
Tabiki , en azından öyle bir durumum yok Allah’a şükürBenim arkadaşımda 2 yıl denedi artık pes etmişti. Tedaviyi hatırlamıyorum ama hormon tedavisi görmüştü. Doğal yolla hamile kalman imkazsız dediler. Artık salmıştı saldığı ay hem sigara hem alkol aşırı arttırdı. Nasip ya o ay hamile olduğunu öğrendi. Hemen sağlıksız alışkanlıkları bıraktı. Hepimizin bir nasibi var. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin yeterki
Çok şükürTabiki , en azından öyle bir durumum yok Allah’a şükür
Bu yaptığım hCG değil canım ovülasyon. Onda daha erken çıkarmış diyorlardı ama ikinci çizgi hiç belirmedi bile bilmiyorum yaBahar7777 erken olabilir bekle bence benimde yumurtlamadan 12 gün geçti umut kalmadı da senin ihtimal vardır daha
İnşallah çok teşekkür ederim duygularımı yönetemiyorum ve çok korkuyorumCanım benim, ilk yazan sen olmuştun bana tşk ederim. Yaşın çok küçük illa ki olacaktır. Senin yaşında doktorlar bile uzun zaman tanıyorlar müdahale için. Öncelikle sakinleşip kafandan atmanı tavsiye ederim. Yaşım 38 ben geç evlendim ama arkadaşlarım 1 yıl tüp bebek deneyip vazgeçtiği ay hamile kaldı genel olarak. Psikoloji en büyük etken. Hee sana dedim ama ben kendim yönetebilecek miyim bu şekilde onu da bilmiyorum. Sadece abla tavsiyesi. En kısa zamanda kucağına alırsın inş :)
Rabbim gelecek ay da sizlerin ve bekleyen yüzünü güldürsün aminZ Zeyzeyyyy30300 P pluviophilep7 dualarınızda unutmayın bizde diğer aya güzel haberler verelim inşallah![]()
Kan.sonucu ciktimi acanaBenim arkadaşımda 2 yıl denedi artık pes etmişti. Tedaviyi hatırlamıyorum ama hormon tedavisi görmüştü. Doğal yolla hamile kalman imkazsız dediler. Artık salmıştı saldığı ay hem sigara hem alkol aşırı arttırdı. Nasip ya o ay hamile olduğunu öğrendi. Hemen sağlıksız alışkanlıkları bıraktı. Hepimizin bir nasibi var. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin yeterki
:) çok teşekkürler hepimizin hakkında hayırlısı olsun o zaman