• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Kan testi mi yaptirdin? Nelere bakti amh bakti mi tiroid, progesteron falan
Onlara bakılmıştı iki ay önce amh falan çok iyi çok şükür 🤲🏻 tiroid 3.17 çıktı tiroid ilacı başladık bir d vitamini çok düşük ona başladık, rahim kalınlığım normal zaten yüz kadın doğumcuya gittim heralde 😂 rahim filmi falan her şeyi yaptırdım ben

Onlara bakılmıştı iki ay önce amh falan çok iyi çok şükür 🤲🏻 tiroid 3.17 çıktı tiroid ilacı başladık bir d vitamini çok düşük ona başladık, rahim kalınlığım normal zaten yüz kadın doğumcuya gittim heralde 😂 rahim filmi falan her şeyi yaptırdım ben

Bak tiroid yuksek amaa gordun mu bundan olmuyordu belki de ilaclarini duzenli kullan muhakkakk olacaaaak

Eklentiler

• IMG_20250610_181136.webp
    IMG_20250610_181136.webp
    34 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20250610_181117.webp
    IMG_20250610_181117.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 40
Evet onu düşürmem lazım d vitamini de çok etkiliyormuş inşallah bunlar düzelince olur ya ❤️
Evet benimde bir iki ay önce gittiğimde d vitaminn düşüktü TSH normaldi ama geçen ay tekrar tahlil yaptım son dgeerim 3.27 idi. D vit. İçin ilaç kullandım ama TSH için kullanmamistm

Kızlar yumurtlamamın 8.günü 3 4 dk bekledim çizgi çıkmayınca bi köşeye atmıştım 1 saat sonra baktım bu şekilde kuruma çizgisi olabilir mi

Eklentiler

• IMG_0341.webp
    IMG_0341.webp
    133,4 KB · Görüntüleme: 37
nryyy nryyy valla sen neyin var neyin yok biliyorsun ben onuda bilmiyorum 😅 memleketteyken baktırayım kendime
Aşkım yani içim rahat etmiyor ki beklemek çok vakit kaynı geliyor ya kim bilir belki bundan olmuyor e beklesem hiç bilemem boşa beklemiş oluyorum . Rahim filmini de ondan çektirdim onu çektirmeden tüpler açık mı kapalı bilinmiyor kapalı olsa beklesen ne fayda olmaz ki

Kızlar yumurtlamamın 8.günü 3 4 dk bekledim çizgi çıkmayınca bi köşeye atmıştım 1 saat sonra baktım bu şekilde kuruma çizgisi olabilir mi
Test için henüz çok erken ☺️ 1 saat sonra oluşan çizgiler güvenli değil en azından 3-4 gün sonra testi tekrarlayın ❤️

Back
X