- 23 Nisan 2023
- 1.115
- 212
- 53
- 36
Baska test yaptim cikmadiTeste su damlatıp bakar mısınız? çizgi siliniyorsa kuruma diyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baska test yaptim cikmadiTeste su damlatıp bakar mısınız? çizgi siliniyorsa kuruma diyorlar
İnşallah çok teşekkür ederim duygularımı yönetemiyorum ve çok korkuyorumumarım hepimiz evladımıza kavuşuruz
Onlara bakılmıştı iki ay önce amh falan çok iyi çok şükürKan testi mi yaptirdin? Nelere bakti amh bakti mi tiroid, progesteron falan
Onlara bakılmıştı iki ay önce amh falan çok iyi çok şükürtiroid 3.17 çıktı tiroid ilacı başladık bir d vitamini çok düşük ona başladık, rahim kalınlığım normal zaten yüz kadın doğumcuya gittim heralde
rahim filmi falan her şeyi yaptırdım ben
Evet onu düşürmem lazım d vitamini de çok etkiliyormuş inşallah bunlar düzelince olur yaBak tiroid yuksek amaa gordun mu bundan olmuyordu belki de ilaclarini duzenli kullan muhakkakk olacaaaak
Canım bi bakarmısın pik miEvet onu düşürmem lazım d vitamini de çok etkiliyormuş inşallah bunlar düzelince olur ya![]()
Evet benimde bir iki ay önce gittiğimde d vitaminn düşüktü TSH normaldi ama geçen ay tekrar tahlil yaptım son dgeerim 3.27 idi. D vit. İçin ilaç kullandım ama TSH için kullanmamistmEvet onu düşürmem lazım d vitamini de çok etkiliyormuş inşallah bunlar düzelince olur ya![]()
İnşallah benim de düzelince olurEvet benimde bir iki ay önce gittiğimde d vitaminn düşüktü TSH normaldi ama geçen ay tekrar tahlil yaptım son dgeerim 3.27 idi. D vit. İçin ilaç kullandım ama TSH için kullanmamistm
Aşkım yani içim rahat etmiyor ki beklemek çok vakit kaynı geliyor ya kim bilir belki bundan olmuyor e beklesem hiç bilemem boşa beklemiş oluyorum . Rahim filmini de ondan çektirdim onu çektirmeden tüpler açık mı kapalı bilinmiyor kapalı olsa beklesen ne fayda olmaz kinryyy valla sen neyin var neyin yok biliyorsun ben onuda bilmiyorum
memleketteyken baktırayım kendime
Test için henüz çok erkenKızlar yumurtlamamın 8.günü 3 4 dk bekledim çizgi çıkmayınca bi köşeye atmıştım 1 saat sonra baktım bu şekilde kuruma çizgisi olabilir mi
Haklısınız tşklerTest için henüz çok erken1 saat sonra oluşan çizgiler güvenli değil en azından 3-4 gün sonra testi tekrarlayın
![]()