• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Kaç aydır ovülasyon ile deneme yapıyorsunuz acaba hayırlı olsun ☺️
İlk defa Martta ovulasyon yaptım. Pik çıkmasa bile kırmızı çıkmıştı ve catlamisti.. Mart'ta olmadı nisan da göğüs ucu ağrısı vardı bir ovulasyon testi yapayım dedim pik çıktı 24 Nisan'da yumurtladim ama bayağı geç çatladı 29 Nisan'da da çatladı.

Benim catlamadan 6 gün sonra pik çıkarmaya başladı canım. 5 hazirandan itibaren zaten o beni çok umutlandırdı. Çünkü normalde çok çok zor pik görurum yumurtlamada. Yumurtlama bozukluğu var bende. Çörekotu Kuru bayağı iyi geldi
Anladım canım bu ayda kalamadıysam bal tarçın çörekotu kürünü yapıcam zaten bende

Z Zeyzeyyyy30300 tebrik ederimmmmm kan ne zaman veriyorsun:) darısı başımıza belirtiler neydiiii
Amin inşallah canım 🫀
Belirtiler aşırı göğüs ucu ve koltuk altına yayılan göğüs ağrısı dokunulmayacak kadardı zamanla az da olsa azaldı. Bir de kasıkk alt karın sancıları vardı. Sol tarafımda sürekli batma
Sancım çok oluyordu adet olacakmışim gibi. Akıntı normaldi ama bazen yoğunlaşiyordu arada sırada olan hafif mide bulantısı ama bacak ağrısı da vardı hissedilir şekilde.

Bel ağrısı hiç yasamadim

Amin inşallah canım 🫀
Belirtiler aşırı göğüs ucu ve koltuk altına yayılan göğüs ağrısı dokunulmayacak kadardı zamanla az da olsa azaldı. Bir de kasıkk alt karın sancıları vardı. Sol tarafımda sürekli batma
Sancım çok oluyordu adet olacakmışim gibi. Akıntı normaldi ama bazen yoğunlaşiyordu arada sırada olan hafif mide bulantısı ama bacak ağrısı da vardı hissedilir şekilde.

Bel ağrısı hiç yasamadim
Ekstra bazen uykularımı bile kaçıran ayak tabanı yanması oluyordu çok kötü kovalarca soğuk su döküyordum o derece

Ağlama canımm. Eski yorumları okudum ama 27 miydin sen yaş olarak. Bende 27 yim. Allahtan bir sıkıntı çıkmazsa kan sonucuda iyi gelir devam ederse benim 2. Denemem allahtan ümit kesilmez
Benim 2. Denemem değil ne yazık ki … ağlamamak elde değil dayanamıyorum negatif görmeye sizlere sağlıklı gebelikler dilerim evet yaşım 27 bu arada canım

Benim 2. Denemem değil ne yazık ki … ağlamamak elde değil dayanamıyorum negatif görmeye sizlere sağlıklı gebelikler dilerim evet yaşım 27 bu arada canım
Benim arkadaşımda 2 yıl denedi artık pes etmişti. Tedaviyi hatırlamıyorum ama hormon tedavisi görmüştü. Doğal yolla hamile kalman imkazsız dediler. Artık salmıştı saldığı ay hem sigara hem alkol aşırı arttırdı. Nasip ya o ay hamile olduğunu öğrendi. Hemen sağlıksız alışkanlıkları bıraktı. Hepimizin bir nasibi var. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin yeterki

Back
X