- 2 Mayıs 2025
- 1.900
- 1.045
- 48
- 27
Maşallah baya koyu hiç gerilme bebiş ben burdayım diyorKan verdim 2 saate sonuç çıkacak güzel bşr haber alırım inşallah çok gerildim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah baya koyu hiç gerilme bebiş ben burdayım diyorKan verdim 2 saate sonuç çıkacak güzel bşr haber alırım inşallah çok gerildim
Geçen ay silik görmüştüm ilk kan 0.01 di sonra 6 ya çıktı sonra 3 e düştü ondan geriliyorum sanırım ama bunlar baya net geçenkini flaşla falan bakmıştım belkide kurumaydıMaşallah baya koyu hiç gerilme benim ben burdayım diyor![]()
Ama yok ya bu çok net bir çizgi o kadar düşük çıkmaz buGeçen ay silik görmüştüm ilk kan 0.01 di sonra 6 ya çıktı sonra 3 e düştü ondan geriliyorum sanırım ama bunlar baya net geçenkini flaşla falan bakmıştım belkide kurumaydı
Demi yaAma yok ya bu çok net bir çizgi o kadar düşük çıkmaz bukorkunu anlıyorum ama hiiç kötü
Bizi haberdar etDemi yabakalım ne olacak
Teste su damlatıp bakar mısınız? çizgi siliniyorsa kuruma diyorlarBak bunda var
Maşallah maşallah güzel haberler geliyorKızlar ben hamileyim
Sıparis verdim bugün geldiler bayağı da çay içmiştim ama dayanamadım idrar testi yaptım sonuç buelhamdülillah
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin kaçıncı günde öğrendinizKızlar ben hamileyim
Sıparis verdim bugün geldiler bayağı da çay içmiştim ama dayanamadım idrar testi yaptım sonuç buelhamdülillah
Ay bu nasıl koyu bi test böyle ne güzel çıkmış yaKızlar ben hamileyim
Darısı isteyeen tüm kadınlara inşallahMaşallah maşallah güzel haberler geliyorTebrik ederim canım hayırlı olsun inşallah
Allah'ım bu mübarek günlerin hattına te zamanda sizlere de nasip etsin bu güzel duyguyu şuan çok ağlıyorum çünkü benim için imkansız gibi birseydi. Allah'ım sizlere de nasip etsinAy bu nasıl koyu bi test böyle ne güzel çıkmış yahayırlı olsun canım ne kadar çok pozitif öğrendik bugün darısı başımıza
![]()
Teşekkür ederimHayırlı olsun Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin kaçıncı günde öğrendiniz
Canım benimAllah'ım bu mübarek günlerin hattına te zamanda sizlere de nasip etsin bu güzel duyguyu şuan çok ağlıyorum çünkü benim için imkansız gibi birseydi. Allah'ım sizlere de nasip etsin![]()
Benim catlamadan 6 gün sonra pik çıkarmaya başladı canım. 5 hazirandan itibaren zaten o beni çok umutlandırdı. Çünkü normalde çok çok zor pik görurum yumurtlamada. Yumurtlama bozukluğu var bende. Çörekotu Kuru bayağı iyi geldiCanım benimbisey sorabilir miyim ovülasyon testlerin adete kaç gün kala pik göstermeye başlamıştı benim 6 günüm var içim içimi yiyor acaba ovülasyon yapsam çok mu erken daha
Kaç aydır ovülasyon ile deneme yapıyorsunuz acaba hayırlı olsunBenim catlamadan 6 gün sonra pik çıkarmaya başladı canım. 5 hazirandan itibaren zaten o beni çok umutlandırdı. Çünkü normalde çok çok zor pik görurum yumurtlamada. Yumurtlama bozukluğu var bende. Çörekotu Kuru bayağı iyi geldi
Amiinnn. Catlamadan gününu de sayarsak catlamadan itibaren 13. Gün bugünHayırlı olsun Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin kaçıncı günde öğrendiniz