• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Kızlar iki gündür test yapıyorum dün kü bu digeride bu silik gibi yada yalancı çizgi yarın günüm sizce olabilir mi ne diyorsunuz

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    63,1 KB · Görüntüleme: 39
  • image.webp
    image.webp
    61 KB · Görüntüleme: 37
Kizlar cok garip bisi oldu kahverengi bi leke geldi az once ama hic agrim sizim yok. Sonra tuvalete gittim hani idrar yaptiginizda kanla beraber gelir ya baktim wc de bisi yok siliyorum siliyorum kan gelmiyor. En son iliski 27 mayissa yerlesme kanamasi simdi olur mu?

Kizlar cok garip bisi oldu kahverengi bi leke geldi az once ama hic agrim sizim yok. Sonra tuvalete gittim hani idrar yaptiginizda kanla beraber gelir ya baktim wc de bisi yok siliyorum siliyorum kan gelmiyor. En son iliski 27 mayissa yerlesme kanamasi simdi olur mu?
Ay bilmiyorum ki olabilir neden olmasın adet de olmadın zaten sökülmezse test yap ❤️

İnan bilmiyorum o an gelen oldu bakma fırsatım olmadı baktığımda da böyleydi bi de idrar açık renktir koyu sarı değildi işkillendim beklemiyorum hasta olcak gibitim ama bi umut işte
Yarın tekrar et istersen inşallah vardır 😍

Aynı şeyi yaşıyoruz. En son ilişki 27 mayısta oldu dün gece lekelenme oldu devamı yok. Hala regl de olmadım. Ovülasyonda piki 26sında gördüm 27-28 gibi de çatladı. Sonra ovülasyon yapmadım. Çatlama sonrası 14 gün geçti bu sabah testim negatif çıktı. Burdan döner mi bilemiyorum.

Back
X