• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Aynı şeyi yaşıyoruz. En son ilişki 27 mayısta oldu dün gece lekelenme oldu devamı yok. Hala regl de olmadım. Ovülasyonda piki 26sında gördüm 27-28 gibi de çatladı. Sonra ovülasyon yapmadım. Çatlama sonrası 14 gün geçti bu sabah testim negatif çıktı. Burdan döner mi bilemiyorum.
Hakkaten ayniyiz ya gunune kadar testimde negatif:)

Çok teşekkür ederim, sağlıkla devam eder inşallah. Bende kasık ağrısı vardı. Cumartesi sabah baya şiddetli bir kasık ağrısıyla uyandım. Bir de garip ama göbek çizgisi oluşmuştu cumartesi uyandığımda.

Aynı şeyi yaşıyoruz. En son ilişki 27 mayısta oldu dün gece lekelenme oldu devamı yok. Hala regl de olmadım. Ovülasyonda piki 26sında gördüm 27-28 gibi de çatladı. Sonra ovülasyon yapmadım. Çatlama sonrası 14 gün geçti bu sabah testim negatif çıktı. Burdan döner mi bilemiyorum.
İnşallah döner ya

İnşallah döner ya
Eğer ki regl olmazsam perşembe-cuma testi tekrarlarım. Çok garip, yumurtlamadan 14 gün sonra regl olur benim bildiğim kadarıyla. Gebelik olsaydı oda çıkardı 14 güne. Regl başlayacak mı diye sürekli takipteyim

Eğer ki regl olmazsam perşembe-cuma testi tekrarlarım. Çok garip, yumurtlamadan 14 gün sonra regl olur benim bildiğim kadarıyla. Gebelik olsaydı oda çıkardı 14 güne. Regl başlayacak mı diye sürekli takipteyim
Belki geç döllenmedir adet olmadıkça herşey mümkün

20-22-24-26-28-31 mayıs ve 2 haziran.
Gün aşırı demişti doktor. Ona dikkat ettik sadece.

Kızlar ya kollarımda aşırı bi ağrı var duramıyorum resmen acaba regl belirtisi olabilir mi

merhabalar 30 mayıs yumurtlama gunumdu aksam yaptım testi bu şekilde cıktı ilk 5 dakikada, 2 ay once kurtaj olmustum uzerinde 2. adetimi bekliyorum onunla alakalı olabilir mi sizce yoksa gebelik midir 🥲

Eklentiler

• IMG_4517.webp
    IMG_4517.webp
    102 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar negatif farkındayım ama adete üç gün var ilk idrar değil ve Awox şuana kadar yalancı çıkaranı gördünüz mü duydunuz mu avoxun

Eklentiler

• IMG_7482.webp
    IMG_7482.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 49
merhabalar 30 mayıs yumurtlama gunumdu aksam yaptım testi bu şekilde cıktı ilk 5 dakikada, 2 ay once kurtaj olmustum uzerinde 2. adetimi bekliyorum onunla alakalı olabilir mi sizce yoksa gebelik midir 🥲
Kürtajınla alakalı değildir de testlerin markası ne

Hayırlı olsun, yarın kan tahlili verin bence💕

Back
X