• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

merhabalar 30 mayıs yumurtlama gunumdu aksam yaptım testi bu şekilde cıktı ilk 5 dakikada, 2 ay once kurtaj olmustum uzerinde 2. adetimi bekliyorum onunla alakalı olabilir mi sizce yoksa gebelik midir 🥲
Bencede kürtajla alakalı değildir iki gün sonra bir idrar testi daha yap ya da kan ver netleşsin canım hamile olabilirsin 🙏

Kızlar negatif farkındayım ama adete üç gün var ilk idrar değil ve Awox şuana kadar yalancı çıkaranı gördünüz mü duydunuz mu avoxun
Awox testi hiç denemedim ama kötü yorum da duymadım burada. Deneyimleyen varsa daha net yorum yapabilir. Ben testte ikinci çizgi göremedim belki de görüntü kalitesi düştüğü içindir.

Awox testi hiç denemedim ama kötü yorum da duymadım burada. Deneyimleyen varsa daha net yorum yapabilir. Ben testte ikinci çizgi göremedim belki de görüntü kalitesi düştüğü içindir.
Aşırı detaylı baktım negatif zaten evrt

İnşallah kızlar sizler adet gününüze kadar ne yapıyorsunuz ev işi olayları nasıl gidiyor yatış oluyor mu
Rutinim neyse ona devam ediyorum. Sadece ağır bişey kaldırmamaya, atlamalı zıplamalı uzanmalı işler yapmamaya dikkat ediyorum. Bir hamile neler yiyip içmezse onları yememeye çalışıyorum. Gerisi allahtan🫶🏻

Belirtim de yok gebelerin göğüs ağrısı oluyormuş mesela o da yok
Herkes de aynı belirtiler olması şart değil. Herkesin gebeliği ve belirtileri kendine has o şekilde kıyaslamayın. Tek kriter reglin gecikmesidir. Diğer belirtiler değişiyor.

Back
X