- 26 Mart 2024
- 48
- 13
- 8
insallah çok tesekkur ederim rabbim isteyen herkese sağlıkla kolaylıkla nasip etsinLaboquik çok övüyorlar burada hamilesin canım..![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah çok tesekkur ederim rabbim isteyen herkese sağlıkla kolaylıkla nasip etsinLaboquik çok övüyorlar burada hamilesin canım..![]()
Allah razı olsun bize de dua edininsallah çok tesekkur ederim rabbim isteyen herkese sağlıkla kolaylıkla nasip etsin![]()
teşekkür ederim en az 1 hafta beklemeyi dusunuyorum sabredebilirsemHayırlı olsun, yarın kan tahlili verin bence![]()
Bencede kürtajla alakalı değildir iki gün sonra bir idrar testi daha yap ya da kan ver netleşsin canım hamile olabilirsinmerhabalar 30 mayıs yumurtlama gunumdu aksam yaptım testi bu şekilde cıktı ilk 5 dakikada, 2 ay once kurtaj olmustum uzerinde 2. adetimi bekliyorum onunla alakalı olabilir mi sizce yoksa gebelik midir![]()
Awox testi hiç denemedim ama kötü yorum da duymadım burada. Deneyimleyen varsa daha net yorum yapabilir. Ben testte ikinci çizgi göremedim belki de görüntü kalitesi düştüğü içindir.Kızlar negatif farkındayım ama adete üç gün var ilk idrar değil ve Awox şuana kadar yalancı çıkaranı gördünüz mü duydunuz mu avoxun
sagolun sabah tekrar yapayım insallahBencede kürtajla alakalı değildir iki gün sonra bir idrar testi daha yap ya da kan ver netleşsin canım hamile olabilirsin![]()
Aşırı detaylı baktım negatif zaten evrtAwox testi hiç denemedim ama kötü yorum da duymadım burada. Deneyimleyen varsa daha net yorum yapabilir. Ben testte ikinci çizgi göremedim belki de görüntü kalitesi düştüğü içindir.
Bat gününüze 3 gün varmış. Tam gününde testi tekrarlayın isterseniz. İnşallah olumlu sonuçlanırAşırı detaylı baktım negatif zaten evrt
İnşallah kızlar sizler adet gününüze kadar ne yapıyorsunuz ev işi olayları nasıl gidiyor yatış oluyor muBat gününüze 3 gün varmış. Tam gününde testi tekrarlayın isterseniz. İnşallah olumlu sonuçlanır![]()
ben ilk gebeligimi adetten 3 gun sonra cok silik cizgi ile ogrenmistim adet olmadan hic belli olmaz pozitide de donebilirİnşallah kızlar sizler adet gününüze kadar ne yapıyorsunuz ev işi olayları nasıl gidiyor yatış oluyor mu
Çok ağladım inşallah geç döllenmedir doktorum demişti halbu kiben ilk gebeligimi adetten 3 gun sonra cok silik cizgi ile ogrenmistim adet olmadan hic belli olmaz pozitide de donebilir![]()
insallah hayırlısı saglıklısı olsun uzulmeyin lutfen henuz erken de olabilirÇok ağladım inşallah geç döllenmedir doktorum demişti halbu ki
Rutinim neyse ona devam ediyorum. Sadece ağır bişey kaldırmamaya, atlamalı zıplamalı uzanmalı işler yapmamaya dikkat ediyorum. Bir hamile neler yiyip içmezse onları yememeye çalışıyorum. Gerisi allahtanİnşallah kızlar sizler adet gününüze kadar ne yapıyorsunuz ev işi olayları nasıl gidiyor yatış oluyor mu
Evet gecikmeyi görmeden umudu kesmeyin. Üzülmeyin lütfenÇok ağladım inşallah geç döllenmedir doktorum demişti halbu ki
Belirtim de yok gebelerin göğüs ağrısı oluyormuş mesela o da yokEvet gecikmeyi görmeden umudu kesmeyin. Üzülmeyin lütfen![]()
Herkes de aynı belirtiler olması şart değil. Herkesin gebeliği ve belirtileri kendine has o şekilde kıyaslamayın. Tek kriter reglin gecikmesidir. Diğer belirtiler değişiyor.Belirtim de yok gebelerin göğüs ağrısı oluyormuş mesela o da yok
Günaydın
Adeti bekliyorumGünaydınkeyifler yerinde mi kızlar
![]()