- 8 Mayıs 2025
- 82
- 61
- 3
- 35
Vallahi ben de bekliyorum iki gün geciktim hala ses yok lekelenme bile yok herhalde yumurtalar görevden istifa ettiAdeti bekliyoruminşallah hemen gelir de beni uğraştırmaz sen nasılsın canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi ben de bekliyorum iki gün geciktim hala ses yok lekelenme bile yok herhalde yumurtalar görevden istifa ettiAdeti bekliyoruminşallah hemen gelir de beni uğraştırmaz sen nasılsın canım
Çok taktık ondan gelmiyorVallahi ben de bekliyorum iki gün geciktim hala ses yok lekelenme bile yok herhalde yumurtalar görevden istifa etti![]()
Sonuç negatif elbette dalgalanmalar olabiliyor ben geçen ay 0.49 görmüştüm mesela hep 0 çıkardı ama her türlü negatifMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım. Adetime 4 varken 10.06.2025 tarihinde kan verdim bazı belirtilerden dolayı dayanamadım. Bat 14 Haziran. Daha öncelerde adetim gecikmesine rağmen <0.6 geliyordu ama dün 0.72 çıktı ilk kez bu değeri gördüm her seferinde aynı değer geliyordu aynı kurumda yaptırıyordum. Sizce artma olur mu 2 gün sonra tekrar vermeyi düşünüyorum. Çok ümitliyim nedense :)
Çok teşekkür ederim. Tek taraflı sol kasığımda batmalar kasılmalar yaşıyorum 3 gündür farklı belirtiler de hissedince vermek istedim. Umarım yükselir çünkü ilk kez bu değeri görünce şaşırdım ama bir şeyler olduğunu da hissediyorum kendimi mi kandırıyorum bilmiyorumSonuç negatif elbette dalgalanmalar olabiliyor ben geçen ay 0.49 görmüştüm mesela hep 0 çıkardı ama her türlü negatifiçinizde bir his varsa testi tekrar edin artabilir 4 güm kala erken bazıları gecikme olunca pozitifi görüyor
umarım istediğiniz sonucu alırsınız
Beklemek çok zor ama az kalmışÇok teşekkür ederim. Tek taraflı sol kasığımda batmalar kasılmalar yaşıyorum 3 gündür farklı belirtiler de hissedince vermek istedim. Umarım yükselir çünkü ilk kez bu değeri görünce şaşırdım ama bir şeyler olduğunu da hissediyorum kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum![]()
Tamamdır hepimiz güzel haberler alırız inşllahBeklemek çok zor ama az kalmışsonuçtan bizi de haberdar edin , güzel haberlerinizi alalım inşallah
Yeni yerleşiyorsa negatif çıkması normal olabilir canım. Eğer kanaman artmazsa testi tekrarla bence.selam kızlar. benim bat a 6 gün var. dün kahve rengi lekelenmem oldu. bu gün biraz daha arttı ama yine kahve rengi. acaba regli mi? yerleşme kanaması mı? dün eczaneden erken gebelik testi aldım sadece miratech diye bi marka vardı. oda bu sabah negaztif çıktı. kasıklarımda hafif ağrıda var. benim gibi olan var mı? biraz daha bekleyeceğim artarsa kanama regliyim
6 gün çok erkenMerhaba arkadaşlar ben arefe günü aşılama oldum çatlatma iğnesi ovitrelle bulamadım onun yerine gonapaptly buldum iki kutu yaptm aşılamann 6 günü bugün dün akşam kaset test ve sabah erken gebelik yaptm negatif acaba fayda etmemiş mi![]()
yani beklemekten başka çare yok. kanamayı takip edip ona göre bi test daha yapayım en iyisiYeni yerleşiyorsa negatif çıkması normal olabilir canım. Eğer kanaman artmazsa testi tekrarla bence.
Yine de çok erken canım genelde 12. günden sonra sonuç alınıyor diye biliyorumNormalde pozitif görürdüm ikinci aşılama ama iğneden korkuyorm yalancı pozitif bile görmedim iğnenin 8 günü aşılamanın 6 günü
Canım senin bata ne kadar kaldı ne durumdasın6 gün çok erken![]()
Biliyorum ama yalancı pozitif olarak görmedim hemen mi atıldı vücuttan iğne etkisiYine de çok erken canım genelde 12. günden sonra sonuç alınıyor diye biliyorum
Yarın bat , dün tert yaptım negatifti adeti bekliyorumCanım senin bata ne kadar kaldı ne durumdasın
Yine de çok erken canım genelde 12. günden sonra sonuç alınıyor diye biliyorum
Belki gebelik olabilirBugün yumurtlama üzerinden 8 gün geçti ovulasyon testim bu şekilde 2.yumurtlama olabilir mi