- 2 Mayıs 2025
- 703
- 308
- 18
- 27
Evet 10 tatlı kaşığı çörek otu , 10 yemek kaşığı bak 10 çay kaşığı tarçın yumurtlamaya kadar yedim benCorekotunu rondodan mi geciriyoruz? Kaç gün ve ne kadar tüketmek gerekiyor? Bu ay olmazsa önümüzdeki ay deneyeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 10 tatlı kaşığı çörek otu , 10 yemek kaşığı bak 10 çay kaşığı tarçın yumurtlamaya kadar yedim benCorekotunu rondodan mi geciriyoruz? Kaç gün ve ne kadar tüketmek gerekiyor? Bu ay olmazsa önümüzdeki ay deneyeyim
Canım tarifini versene.Bu dediğimi gerçekten deneyin çok faydali
Teşekkürler kuzumEvet 10 tatlı kaşığı çörek otu , 10 yemek kaşığı bak 10 çay kaşığı tarçın yumurtlamaya kadar yedim ben
Günde kaç kaşık yeniliyor?Evet 10 tatlı kaşığı çörek otu , 10 yemek kaşığı bak 10 çay kaşığı tarçın yumurtlamaya kadar yedim ben
Sizde belirti var mı hiç? Benim bugün aşırı belim ağrıdı ve kasık ağrım oldu sanki regl olacakmış gibiyimben de aynı durumdayım 3 haziran gözüküyor bat tarihim zor geçiyor günler![]()
Canım tarifini versene.
Bende Trendyol sepetime 30lu ovulasyon testi attım. Bu ay hamile kalmazsam sipariş veririm diye. İnşAllah bu ay çift çizgi görürüm olmazsa eyer haziran ayı ovulasyon testi ile birlikte sen dediğin kürü yapayım.
Bir tatlı kaşığı kadarGünde kaç kaşık yeniliyor?
Hangi markayı alıyorsunuz ben laboquick kullanıyorumCanım tarifini versene.
Bende Trendyol sepetime 30lu ovulasyon testi attım. Bu ay hamile kalmazsam sipariş veririm diye. İnşAllah bu ay çift çizgi görürüm olmazsa eyer haziran ayı ovulasyon testi ile birlikte sen dediğin kürü yapayım.
Bende sepete attığım Laboquick 30 ovulasyon, 2 kaset HGC , 1 ultra early HGC olan set varya o. Ayrıca 5li awox erken gebelik testi de sipariş veririm diye düşünüyorum inşAllah gerek kalmazHangi markayı alıyorsunuz ben laboquick kullanıyorum
İnşallah canım benimBende sepete attığım Laboquick 30 ovulasyon, 2 kaset HGC , 1 ultra early HGC olan set varya o. Ayrıca 5li awox erken gebelik testi de sipariş veririm diye düşünüyorum inşAllah gerek kalmaz![]()
Canım zaten spermler 2-3 gün yaşıyor her gün yapmana gerek yok ki 2 güne bir yap yeterKızlar merhabalar dün pikti dünü değerlendirdik bugün de çizgi var henüz yumurtam çatlamamış ne önerirsiniz bir de her günü değerlendiremiyoruz bazı sebeplerden dün değerlendirdik illa bugün de olmalı mı ne dersinizuzun zamandır bekliyorum ben de bat 10 haziran görünüyor
Çaylaması için ne yapmalıyım sizlerden okuduğum kadarıyla havuç yedim yürüyüş yaptım daha be yapimCanım zaten spermler 2-3 gün yaşıyor her gün yapmana gerek yok ki 2 güne bir yap yeter![]()
Catlar bence yarına kendini rahat bırakÇaylaması için ne yapmalıyım sizlerden okuduğum kadarıyla havuç yedim yürüyüş yaptım daha be yapim![]()
Bende de kasık ağrısı var 4-5 gündür biraz da göğüslerde hassasiyet onun dışında pek belirti yok ama psikolojik mi bilemiyorum bu belirtilerSizde belirti var mı hiç? Benim bugün aşırı belim ağrıdı ve kasık ağrım oldu sanki regl olacakmış gibiyim
Bende aynı markanın ovülasyon testini kullandım bu ay ama awox dan memnun olmayan çok kişi var yalancı pozitif çıkartıyor diye okudum araştır istersenBende sepete attığım Laboquick 30 ovulasyon, 2 kaset HGC , 1 ultra early HGC olan set varya o. Ayrıca 5li awox erken gebelik testi de sipariş veririm diye düşünüyorum inşAllah gerek kalmaz![]()
Bende herkes çok memnun diye onu almaya karar verdim. Aksine ben hiç kötü yorum görmedim awoxtaBende aynı markanın ovülasyon testini kullandım bu ay ama awox dan memnun olmayan çok kişi var yalancı pozitif çıkartıyor diye okudum araştır istersen
Genelde awox doğru çıkıyor kuruma çizgisi durumu olabiliyor ama zaten testi 10 dakika sonra ciddiye almamak lazimBende herkes çok memnun diye onu almaya karar verdim. Aksine ben hiç kötü yorum görmedim awoxta
Bat 18 haziransa yumurtlama için çok erken değil miKızlar merhaba
Benim bat 18 haziran.Bende pcos var ve döngülerim 30-40 gün arası değişiyor.Dün sol kasığımda ara ara ağrılar oldu.Bugün çok fazla baya yoğun kıvamlı akıntım geldi.Ağrılar gene aynı bölgede ara ara devam ediyor.Yumurtam çatlamış oluyor mu ? 8 yıllık evliyiz.Bu zamana kadar hep korunduk.Şimdi çocuk yapmaya karar verdik.Nasip olursa ilk gebeliğim olacak.Yumurtlama konularına o kadar fransız kaldım ki anlatamam.Nasıl anlarım yumurtanın çatladığını ? Akıntı kıvamı sıvılaşınca mı ?