- 2 Mayıs 2025
- 702
- 303
- 18
- 27
İnşallahYıldızlı günleri değerlendir ve test gününü bekle inşallah tutunur bebiş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahYıldızlı günleri değerlendir ve test gününü bekle inşallah tutunur bebiş![]()
Canım en son testin yani bugün pik bence
Ben çatlasın diye bol bol havuç yemiştim işe yaradı mı bilmiyorum ama bir zararı olmayacağı kesinEvet sanki c den de koyu gibi dimi t çizgisiilk kez bu kadar koyu gördüm
catlar heralde
![]()
Evet o baya koyu testim bitti ve pik oldu şansımaCanım en son testin yani bugün pik bence
Ayy ben de kabak çekirdeği yiyorum deli gibiBen çatlasın diye bol bol havuç yemiştim işe yaradı mı bilmiyorum ama bir zararı olmayacağı kesin![]()
Bu şansın devam etsin hamiş ol inşallahEvet o baya koyu testim bitti ve pik oldu şansıma![]()
Bu ayda mutluluktan ağlayalım nolurAyyy ağlarım![]()
T çizgisi C den daha koyu maşallahEki Görüntüle 3597883 bu da benim testler![]()
Evet insallaahBu ayda mutluluktan ağlayalım nolur![]()
At at dört gözle bekliyor olacağızEvet insallaahvalla herkesten önce buraya atarım sonucu
![]()
Ayyy insallah balımT çizgisi C den daha koyu maşallahbugün pik olmuş çok güzel
inşallah gebelik testinizi de böyle pozitif görürüz burda hayırlı olsun
![]()
Bitmistir canım bence de evet çok sıkıcı bir durum şu 3 gün geçsin ben de bıktım gerçektenKızlar dün akıntının en fazla olan günü idi. Değerlendirdik. 22, 24, 27 mayıs değerlendirdik yani. Bugün akıntı düne göre bayaa azaldı. Ama dünden beri göğüs hassasiyeti artdi. Yumurtlama bitmiş mi?. Başka şey yapmaya gerek yok.
Çok yoruldum artık
37 yaşında yumurtlama durması için bence genç bir yaş , evet birden koyulaşan çizgiler oluyorHanımlar merhabalar benim de 12 Haziran bat. Burda ovulasyon testi kullananlar var galiba. Ben de bu ay almaya karar verdim, bugün geldi 15. Gundeyim ve silik de olsa ikinci çizgi çıkar sanıyordum. Gayet tek çizgi. Bu ovulasyon bir gün sonra iki çizgi olur mu bı anda? Acaba bu ay yumurtlamam yok mu? 37 yaşındayım yumurtlama artık olmuyor mu acaba tereddutteyim
Çok teşekkür ederim. Daha önceki hamileliklerimin üzerinden uzun zaman geçti. Uzayan akıntım olmadığını fark ettim son aylarda o yüzden aldım ovulasyon testi alıp tek çizgi görünce yokgaliba yumurta diye düşündüm. İnşallah çift çizgi olur.37 yaşında yumurtlama durması için bence genç bir yaş , evet birden koyulaşan çizgiler oluyorben de bir kaç aydır yumurtlama göremiyordum ama bu ay bal tarçın çörek otu denedim gerçekten ise yaradi
Bu dediğimi gerçekten deneyin çok faydaliÇok teşekkür ederim. Daha önceki hamileliklerimin üzerinden uzun zaman geçti. Uzayan akıntım olmadığını fark ettim son aylarda o yüzden aldım ovulasyon testi alıp tek çizgi görünce yokgaliba yumurta diye düşündüm. İnşallah çift çizgi olur.
Corekotunu rondodan mi geciriyoruz? Kaç gün ve ne kadar tüketmek gerekiyor? Bu ay olmazsa önümüzdeki ay deneyeyimBu dediğimi gerçekten deneyin çok faydali