• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Hemen hemen bunları ben de her gün tüketmeye çalışıyorum bu ay yine devam edelim ❤️
İnşallah olur ben inanıyorum olacak yani 🌸Bide paketli olam herşeyden uzak dur karbonhidrat tüketme demişti bende uyguluyorum pcosum var ama kilo verdim şuan inşallah önümüzdeki aylarda etksini görürüz

Bir yeri topluyoruz bir yer bozuluyor ya 😂 habersiz hamile kalanlar nasıl becerdi acaba
Daha dün eşime aynısını dedim hatta Rabbimin gücüne gitmesin isyan ettim. Dün bi haber gördüm kadının biri bebeğini camdan aşağı atmış nasıl içim acıdı allahım bunlara vermesin evlat falan ya 🥺

İnşallah olur ben inanıyorum olacak yani 🌸Bide paketli olam herşeyden uzak dur karbonhidrat tüketme demişti bende uyguluyorum pcosum var ama kilo verdim şuan inşallah önümüzdeki aylarda etksini görürüz
Benim de vermem lazım😔

Daha dün eşime aynısını dedim hatta Rabbimin gücüne gitmesin isyan ettim. Dün bi haber gördüm kadının biri bebeğini camdan aşağı atmış nasıl içim acıdı allahım bunlara vermesin evlat falan ya 🥺
Kesinlikle…

O kilo sorunu bende de var ya of geçen kasım ayı 77 den 62 lere kadar düşmüştüm gerçi o ara da kalamadım hamile falan şimdi yine 75 e çıktım bi de o dert var başımızda
Ben onu sadece kendim için istiyorum gebelikle alakalı olduğunu düşünmüyorum versek tabikş iyi ama çok çok obez kadınşar bile hamile kalıyor kolayca

İnsülin direncim yok dün bakıldı , pco görünümü var demişti bir doktor diğer iki doktor görmedi öyle bir şe

İnsülin direncim yok dün bakıldı , pco görünümü var demişti bir doktor diğer iki doktor görmedi öyle bir şey
Dr lar bu konuda bilgisiz bende görünüm biraz vardı amh da yüksek çıkınca pco oldugu belli oldu bazı dr lar banada yok demişti

Back
X