- 21 Nisan 2025
- 96
- 27
- 3
- 27
İnşallah olur ben inanıyorum olacak yaniHemen hemen bunları ben de her gün tüketmeye çalışıyorum bu ay yine devam edelim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah olur ben inanıyorum olacak yaniHemen hemen bunları ben de her gün tüketmeye çalışıyorum bu ay yine devam edelim![]()
Daha dün eşime aynısını dedim hatta Rabbimin gücüne gitmesin isyan ettim. Dün bi haber gördüm kadının biri bebeğini camdan aşağı atmış nasıl içim acıdı allahım bunlara vermesin evlat falan yaBir yeri topluyoruz bir yer bozuluyor yahabersiz hamile kalanlar nasıl becerdi acaba
Benim de vermem lazımİnşallah olur ben inanıyorum olacak yaniBide paketli olam herşeyden uzak dur karbonhidrat tüketme demişti bende uyguluyorum pcosum var ama kilo verdim şuan inşallah önümüzdeki aylarda etksini görürüz
Eşinizde bi sorun varmıİşte belki yumurtada kalitesizlik olabilir ben o yüzden takviyeleri güçlendiricim
Kesinlikle…Daha dün eşime aynısını dedim hatta Rabbimin gücüne gitmesin isyan ettim. Dün bi haber gördüm kadının biri bebeğini camdan aşağı atmış nasıl içim acıdı allahım bunlara vermesin evlat falan ya![]()
Yok çok şükürEşinizde bi sorun varmı
Bizdede aynı problem vardı eşimde biraz hareket sayısı azdı ondan sordumYok çok şükür
İnsülin direncim yok dün bakıldı , pco görünümü var demişti bir doktor diğer iki doktor görmedi öyle bir şeyİnsülin direnci yada pcos varmı
O kilo sorunu bende de var ya of geçen kasım ayı 77 den 62 lere kadar düşmüştüm gerçi o ara da kalamadım hamile falan şimdi yine 75 e çıktım bi de o dert var başımızdaBiraz da kilo vermeye çalışıcam becerebilirsem
İnşallah düzelirBizdede aynı problem vardı eşimde biraz hareket sayısı azdı ondan sordum![]()
Ben onu sadece kendim için istiyorum gebelikle alakalı olduğunu düşünmüyorum versek tabikş iyi ama çok çok obez kadınşar bile hamile kalıyor kolaycaO kilo sorunu bende de var ya of geçen kasım ayı 77 den 62 lere kadar düşmüştüm gerçi o ara da kalamadım hamile falan şimdi yine 75 e çıktım bi de o dert var başımızda
Gerçi orası öyle ya benim bi arkadaşım 130 kilo nerdeyse 3 tane doğurduBen onu sadece kendim için istiyorum gebelikle alakalı olduğunu düşünmüyorum versek tabikş iyi ama çok çok obez kadınşar bile hamile kalıyor kolayca
İnsülin direncim yok dün bakıldı , pco görünümü var demişti bir doktor diğer iki doktor görmedi öyle bir şe
Dr lar bu konuda bilgisiz bende görünüm biraz vardı amh da yüksek çıkınca pco oldugu belli oldu bazı dr lar banada yok demiştiİnsülin direncim yok dün bakıldı , pco görünümü var demişti bir doktor diğer iki doktor görmedi öyle bir şey
Evet ama benim amh 3.1 pcos ile uyumlu değilDr lar bu konuda bilgisiz bende görünüm biraz vardı amh da yüksek çıkınca pco oldugu belli oldu bazı dr lar banada yok demişti