- 27 Ocak 2018
- 66
- 18
- 88
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben soğan kürü yaptım bu ay ovülasyon takibi yaptım 3 gün üstüste değerlendirdim bide yumurtlama zamanıni gyoseed jel kullandım ama bu ayda tutturamadım sanırım daha regl olmadım ama belirtiler ben geliyorum diyor. Bi dahaki ay bal çörekotu tarçın deneyeceğim bi de yakı yapmayı düşünüyorum öyle hamile kalanlarda varmış hem burada bi yerde okudum hemde bi komşum söyledi.Evet bir daha yap orda da silik bile çıkmazsa yoktur bence. Ondan sonra kür mü ne yapacaksanız içersin canım. Bende regl oldum bu arada. Ne kürü varsa bildiğiniz üstüme atın![]()
İnositol ve koenzim q10 kendin alabilirsin aşkım ben doktora kullanayım mui dedim kendin alıp kullanabilirsin dedi ben ocean polysitol kullanıyorum dynavit koenzim Q10 alcam bir denryyy doktor mu tavsiye ediyor acaba kendimiz alsak olur mu
Ara ara karın ağrım oluyor dokununca göğüs ağrım var yani aslında hiç gebelik belirtim yok size yazareken bile umutsuzumP Peru123lima aynı günler görmüşüz ben dün yaptım negatifti yarın bat günümçıkma ihtimali var belirtileriniz var mı
Napalım kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksınAyy senin umutların ve tatliligin![]()
HarikaBeta hcg 478 çıktı kızlar kesinleşti![]()
Bel falan ağrıdığı zaman yapıştırılan bez gibi bantlar var ya hafif yakıyor işte o. Yine bu forumda okumuştum adetten sonra hem bele hemde sağ ve sol kasıklara biri yapıştırmış sanırıö sıcak tuttuğu için mi işe yarıyor tam emin değilim ama o ay gebe kalmış. Bana bi komşum da söylemişti işe yarıyor diye bilmiyorum deniycem valla ne gerekiyosaBahar7777 yakı dediğiniz ne oluyor
Bende pholicaps kullanıyorum bu ay magnezyum ve demir aldım ekstra benim demir yerlerde o da tutunmayı engeller. Kan değerlerinize mutlaka baktirin . Ovu doneminden sonra da duphastona başlıycam 10 günİnositol ve koenzim q10 kendin alabilirsin aşkım ben doktora kullanayım mui dedim kendin alıp kullanabilirsin dedi ben ocean polysitol kullanıyorum dynavit koenzim Q10 alcam bir de
Evet çok mantıklı rahmi sıcak tutun diyolar ayakları üşütmeyin Rabbim nasip ederde olur inşallah hahayyyyy her tuşa basıyoruzBel falan ağrıdığı zaman yapıştırılan bez gibi bantlar var ya hafif yakıyor işte o. Yine bu forumda okumuştum adetten sonra hem bele hemde sağ ve sol kasıklara biri yapıştırmış sanırıö sıcak tuttuğu için mi işe yarıyor tam emin değilim ama o ay gebe kalmış. Bana bi komşum da söylemişti işe yarıyor diye bilmiyorum deniycem valla ne gerekiyosa
Evet ben dün baktırdımBende pholicaps kullanıyorum bu ay magnezyum ve demir aldım ekstra benim demir yerlerde o da tutunmayı engeller. Kan değerlerinize mutlaka baktirin . Ovu doneminden sonra da duphastona başlıycam 10 gün
Araştırsana balımmmm kullanalım faydası olurBahar7777 ay bende deneyim nasıl oluyorsa
![]()
nryyy kız bilmiyorum ben bu dediklerini hiç
P pluviophilep7 tebrik ederim darısı başımızaaaa
![]()
akantus bence şimdilik devam edelim etiket yapmayı unuturuz falan eksik olmasın
![]()
Herkesi toplamak zor olur amaYeni bir post açalım mı yeni ay için? Burdan devam mı edelim?