Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ocean proveice f var içinde hem inositol ne koenzim vs var içeriği baya zengin bakın isterseniz ayrı ayrı kullanmaktansaİnositol ve koenzim q10 kendin alabilirsin aşkım ben doktora kullanayım mui dedim kendin alıp kullanabilirsin dedi ben ocean polysitol kullanıyorum dynavit koenzim Q10 alcam bir de
Bunu bende çok merak ediyorum millet nasıl patır patır doğuruyorBir yeri topluyoruz bir yer bozuluyor yahabersiz hamile kalanlar nasıl becerdi acaba
Aaa buna bakayım bi teşekkür ederimOcean proveice f var içinde hem inositol ne koenzim vs var içeriği baya zengin bakın isterseniz ayrı ayrı kullanmaktansa
Bilmiyorum valla çok özeniyorumBunu bende çok merak ediyorum millet nasıl patır patır doğuruyor![]()
2.kez yumurtladığını da görmüş o testlerle şuan ikizleri var bende bu ay uygulamaya başladım oluşur İnşallahSanırım bende bu ay elendim adetim heran gelecek gibi.Buarada bi arkadaşımın kendisi hekim gebelik için ne yaptığını sizle paylaşmak isterim faydası olur inş.Uzun zamandır o da bende Gebelik düşünüyorduk onun şuan ikizleri var hatta.Hergün 1 kase yoğurta avakado kuru üzüm kuru incir ve kuru kayısı badem ceviz ekleyip yemiş ve yanında lh testi artı yürüyüş yapmış bide o ay kafamı dağıttım pek gebeliği düşünmedim dedi lh testinde pik görmüş değerlendirmiş şuan hamile.
Hemen hemen bunları ben de her gün tüketmeye çalışıyorum bu ay yine devam edelimSanırım bende bu ay elendim adetim heran gelecek gibi.Buarada bi arkadaşımın kendisi hekim gebelik için ne yaptığını sizle paylaşmak isterim faydası olur inş.Uzun zamandır o da bende Gebelik düşünüyorduk onun şuan ikizleri var hatta.Hergün 1 kase yoğurta avakado kuru üzüm kuru incir ve kuru kayısı badem ceviz ekleyip yemiş ve yanında lh testi artı yürüyüş yapmış bide o ay kafamı dağıttım pek gebeliği düşünmedim dedi lh testinde pik görmüş değerlendirmiş şuan hamile.
Ne güzel ya maşallah ben de çok istiyorum ikiz bebek2.kez yumurtladığını da görmüş o testlerle şuan ikizleri var bende bu ay uygulamaya başladım oluşur İnşallah
Sanırım adet bittikten sonra yapıştırılıyormuş 2 3 gün kalıyormuş sonra tekrar 2 3 gün daha zaten o zamana kadar da yumurtlama zamanı geliyorBahar7777 ay bende deneyim nasıl oluyorsa
![]()
nryyy kız bilmiyorum ben bu dediklerini hiç
@pluviophilep7 tebrik ederim darısı başımızaaaa
@akantus bence şimdilik devam edelim etiket yapmayı unuturuz falan eksik olmasın
![]()
İşte belki yumurtada kalitesizlik olabilir ben o yüzden takviyeleri güçlendiricimBen yumurtlama görüyorum ya sadece tutmuyor