• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

nryyy nryyy aman şöyle bakınca en önemlisi sağlık Bahar7777 Bahar7777 ben hayatımda hiç 50 bile olmadım bazı şeyler kısmet değil işte😒 bakalım bir kaç ay içinde güzel haberler vereceğiz diye düşünüyorum

nryyy nryyy aman şöyle bakınca en önemlisi sağlık Bahar7777 Bahar7777 ben hayatımda hiç 50 bile olmadım bazı şeyler kısmet değil işte😒 bakalım bir kaç ay içinde güzel haberler vereceğiz diye düşünüyorum
Eylül evlilik yıldönümümüz , keşke o zamana kadar hamile kalmış olsam 3.yılımıza bebişimiz de olmuş olur

Ben kesinlikle koenzim Q10 kullanıcam dün doktor alabilirsin yumurta kalitesine çok faydası var dedi , yine çörek otu kürü yaparım inostol kullanmaya devam ederim ve d vitamini bir de tsh ilacım 😂 tenmmuzda başlasın çalışma

Koenzim kullanmaya basladim ben de bir de omega-3 zaten folik asit kullaniyordum bu ucluden gidiyorum. Dun verdigim kanda tiroid falan nasil cikacak bakacagim duruma gore. Bu ay olsun yaaaa

Back
X