- 2 Mayıs 2025
- 1.852
- 1.002
- 48
- 27
Evet işte örnek çok , ondan olmuyor bundan olmuyor da değil hayatım Allah ol deyince ne imkansızlık içinde oluyorGerçi orası öyle ya benim bi arkadaşım 130 kilo nerdeyse 3 tane doğurdu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet işte örnek çok , ondan olmuyor bundan olmuyor da değil hayatım Allah ol deyince ne imkansızlık içinde oluyorGerçi orası öyle ya benim bi arkadaşım 130 kilo nerdeyse 3 tane doğurdu![]()
benim 6 küsürdüEvet ama benim amh 3.1 pcos ile uyumlu değil
Bizimde eylül 3 yıl olacak İnşallaj dediğiniz gibi olurEylül evlilik yıldönümümüz , keşke o zamana kadar hamile kalmış olsam 3.yılımıza bebişimiz de olmuş olur
Evet o pcos demekbenim 6 küsürdü
Ne güzel olurBizimde eylül 3 yıl olacak İnşallaj dediğiniz gibi olur
Hayırlısı Allahtan sürekli dua ediyorum hepimize nasip etsin rabbim isteyen herkeseEvet o pcos demekama engel değil burda iki pcoslu arkadaşım var ikisi de doğum yaptı biri ilaçsız adet bile olamıyordu
Bu ay pozitif görenler ne kadar şanslı bende babalar gününde eşime sürpriz yapmak isterdim. Kasımda eşimin doğum günüydü o zamanda çok istedim ama olmadı bari Ağustos'ta olsa da evlilik yıl dönümü hediyesi versem
Ben kesinlikle koenzim Q10 kullanıcam dün doktor alabilirsin yumurta kalitesine çok faydası var dedi , yine çörek otu kürü yaparım inostol kullanmaya devam ederim ve d vitamini bir de tsh ilacımtenmmuzda başlasın çalışma
Eee kocan erken mi gidecek , ya şu tayinlerden izin alamadık biz ya valla ben de heralde 3 hafta önce gidecem kocamdan