• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

N nryyy aman şöyle bakınca en önemlisi sağlık Bahar7777 Bahar7777 ben hayatımda hiç 50 bile olmadım bazı şeyler kısmet değil işte😒 bakalım bir kaç ay içinde güzel haberler vereceğiz diye düşünüyorum

N nryyy aman şöyle bakınca en önemlisi sağlık Bahar7777 Bahar7777 ben hayatımda hiç 50 bile olmadım bazı şeyler kısmet değil işte😒 bakalım bir kaç ay içinde güzel haberler vereceğiz diye düşünüyorum
Eylül evlilik yıldönümümüz , keşke o zamana kadar hamile kalmış olsam 3.yılımıza bebişimiz de olmuş olur

Ben kesinlikle koenzim Q10 kullanıcam dün doktor alabilirsin yumurta kalitesine çok faydası var dedi , yine çörek otu kürü yaparım inostol kullanmaya devam ederim ve d vitamini bir de tsh ilacım 😂 tenmmuzda başlasın çalışma

Koenzim kullanmaya basladim ben de bir de omega-3 zaten folik asit kullaniyordum bu ucluden gidiyorum. Dun verdigim kanda tiroid falan nasil cikacak bakacagim duruma gore. Bu ay olsun yaaaa

Back
X