- 2 Mayıs 2025
- 1.874
- 1.028
- 48
- 27
Ayyy zayıflayalım aşkım ya vallaMerhaba kizlar, bende kilom yuzunden hamile kalamiyorum. Birlikte zayiflaya bilir miyiz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy zayıflayalım aşkım ya vallaMerhaba kizlar, bende kilom yuzunden hamile kalamiyorum. Birlikte zayiflaya bilir miyiz?
Bizim rahme düştüğü gibi yakalarızBende hiç anlamıyorum biz oramız buramız ağırsa acaba hamile miyim diyoruzbenim arkadaşım ilk 3 ay anlamamıştı hamile olduğunu çocuk prematüre doğdu 3,5 ay falan hamilelik yaşadı gibi bişey oldu
Nasıl yapalım?Ayyy zayıflayalım aşkım ya valla
Arkadaşlarımm ben 1 ayda 6 kilo verdim düzenli yürüyüş, günlük hafif egzersiz, günlük 2,5 - 3 lt su ve bol sıvı diyeti yaptım. Az yemek yedim aksam 7den sonra da hiçbir şey yemedimAyyy zayıflayalım aşkım ya valla
Bence mutlaka yürüyüş yapalım havalar güzel gebelik için önemli akşam belli bir saatte sonra yemeyelim gerekirse diyet konusu açalım başka kızlar bulalım diyet grubu yapalımNasıl yapalım?
Benim tatlıyı çok seven bir kocam var ben de mutfağı çok seviyorumArkadaşlarımm ben 1 ayda 6 kilo verdim düzenli yürüyüş, günlük hafif egzersiz, günlük 2,5 - 3 lt su ve bol sıvı diyeti yaptım. Az yemek yedim aksam 7den sonra da hiçbir şey yemedim
Yaaa çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısı sağlıklısı ile yerini doldursun inşallah en hayırlı yakın zamanda kolaylıklaGörünce dayanamadım2 sene önce sol tüp tamamen kapalıydı kistten dolayı, sağ tüpte hsg ile zar zor açıldı o da yine de dardı zor gidiyodu sıvı. Doktor dedi ki tek tüple bide dar olan bir tüple zor… Ama ben hamile kaldım o dar tek tüple
Düşükle sonuçlandı maalesef ama nihayetinde hamile kalmıştım. O yüzden hiç öyle düşünme o bir şekilde yolunu buluyor olacaksa oluyor
![]()
Amin amin amin yürekten amin dedim bilirim ilk çocuk olacak demi oğlumdan önce neler çektim ya hani ilişkiye bile birinde ağlayarak girdiğimi hatırlıyorum çok kötüydü olmayacak mı ne zaman olacak düşüncesi falan ama hani derler ya cidden hiç ummadığın anda oluyor diye oğlumda da öyle hamile kalmıştım ilginçtir ki yani cidden biraz salmak lazım ama olmuyor işteHamile olamayınca üzülüyorum ondan öyle diyorlar da napıyım ağlıyorum yani mutlu olacak değilim ya haliyle korkuyorum daAllah hepimize kolaylıkla nasip etsin
![]()
Aşkım benim kocam da aynı ben de mutfağı cok seviyorum ama ona yapıyorum kendim yemiyorum yesem de azcık yiyorum nefsim körelsin diyeBenim tatlıyı çok seven bir kocam var ben de mutfağı çok seviyorum![]()
Evet ilk bebeğim olacakAmin amin amin yürekten amin dedim bilirim ilk çocuk olacak demi oğlumdan önce neler çektim ya hani ilişkiye bile birinde ağlayarak girdiğimi hatırlıyorum çok kötüydü olmayacak mı ne zaman olacak düşüncesi falan ama hani derler ya cidden hiç ummadığın anda oluyor diye oğlumda da öyle hamile kalmıştım ilginçtir ki yani cidden biraz salmak lazım ama olmuyor işte![]()
Aşkım hamile değilsem ki bence bariz belli ama bir an önce olsam iyi adet düzensizliği çok kötünryyy benimde belirtiler başladı yine ama gelen giden yok senin aslında bugün olman lazımdı bir gün önce yumurtladın benden
neyse gecikme de güzel işarett
Benim de köreltmem lazımAşkım benim kocam da aynı ben de mutfağı cok seviyorum ama ona yapıyorum kendim yemiyorum yesem de azcık yiyorum nefsim körelsin diye![]()
Evek diyet grubu da kuralimBence mutlaka yürüyüş yapalım havalar güzel gebelik için önemli akşam belli bir saatte sonra yemeyelim gerekirse diyet konusu açalım başka kızlar bulalım diyet grubu yapalım
Kuzum bende de benzer sorun vardıMerhaba kizlar, bende kilom yuzunden hamile kalamiyorum. Birlikte zayiflaya bilir miyiz?
Ne kadar surede verdin canim?Kuzum bende de benzer sorun vardıDoktorum bana mounjaro iğne önerdi. Ben de endokronoloji doktoruna gittim ve 15 kg verdim bu iğne ile.. Herkese de tavsiye ediyorum. Türkiye'de satış başladı. Fiyatı biraz yüksek ama yıllardır verdiğim diyetisyen parası diye düşünerek içimi rahatlattım hep
![]()
Kaç ay yada yıl oldu inşallah tez zamanda olur sağlıklaEvet ilk bebeğim olacakTez zamanda olsun çok istiyorum çok bekliyorum
![]()
7-8 aydır deniyoruz diyebilirimKaç ay yada yıl oldu inşallah tez zamanda olur sağlıkla![]()
Canım 100.9kg - 4 şubatta iğneye başladım 28 martta 87kg düştüm şimdi 84-85 değişiyorNe kadar surede verdin canim?