• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Görünce dayanamadım 😊 2 sene önce sol tüp tamamen kapalıydı kistten dolayı, sağ tüpte hsg ile zar zor açıldı o da yine de dardı zor gidiyodu sıvı. Doktor dedi ki tek tüple bide dar olan bir tüple zor… Ama ben hamile kaldım o dar tek tüple 😁 Düşükle sonuçlandı maalesef ama nihayetinde hamile kalmıştım. O yüzden hiç öyle düşünme o bir şekilde yolunu buluyor olacaksa oluyor 😇
Yaaa çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısı sağlıklısı ile yerini doldursun inşallah en hayırlı yakın zamanda kolaylıkla 🤲🏻😌 yani olacağı varsa cidden oluyor ya benim de tam yumurtlama olmamıştı testte görmedim yani Ağustos ayında ve tek ilişki koca ayda hamile kalmışım çok şaşırdım tabi dış gebelikti oda ama beklemezdim asla şimdi diyorum olacağı varsa hani cidden oluyor 😅

Hamile olamayınca üzülüyorum ondan öyle diyorlar da napıyım ağlıyorum yani mutlu olacak değilim ya haliyle korkuyorum da ☺️Allah hepimize kolaylıkla nasip etsin ❤️
Amin amin amin yürekten amin dedim bilirim ilk çocuk olacak demi oğlumdan önce neler çektim ya hani ilişkiye bile birinde ağlayarak girdiğimi hatırlıyorum çok kötüydü olmayacak mı ne zaman olacak düşüncesi falan ama hani derler ya cidden hiç ummadığın anda oluyor diye oğlumda da öyle hamile kalmıştım ilginçtir ki yani cidden biraz salmak lazım ama olmuyor işte 🫢

nryyy nryyy benimde belirtiler başladı yine ama gelen giden yok senin aslında bugün olman lazımdı bir gün önce yumurtladın benden 🥳🥳 neyse gecikme de güzel işarett

Amin amin amin yürekten amin dedim bilirim ilk çocuk olacak demi oğlumdan önce neler çektim ya hani ilişkiye bile birinde ağlayarak girdiğimi hatırlıyorum çok kötüydü olmayacak mı ne zaman olacak düşüncesi falan ama hani derler ya cidden hiç ummadığın anda oluyor diye oğlumda da öyle hamile kalmıştım ilginçtir ki yani cidden biraz salmak lazım ama olmuyor işte 🫢
Evet ilk bebeğim olacak ❤️ Tez zamanda olsun çok istiyorum çok bekliyorum 🥹🌸

nryyy nryyy benimde belirtiler başladı yine ama gelen giden yok senin aslında bugün olman lazımdı bir gün önce yumurtladın benden 🥳🥳 neyse gecikme de güzel işarett
Aşkım hamile değilsem ki bence bariz belli ama bir an önce olsam iyi adet düzensizliği çok kötü

Merhaba kizlar, bende kilom yuzunden hamile kalamiyorum. Birlikte zayiflaya bilir miyiz?
Kuzum bende de benzer sorun vardı ❤️ Doktorum bana mounjaro iğne önerdi. Ben de endokronoloji doktoruna gittim ve 15 kg verdim bu iğne ile.. Herkese de tavsiye ediyorum. Türkiye'de satış başladı. Fiyatı biraz yüksek ama yıllardır verdiğim diyetisyen parası diye düşünerek içimi rahatlattım hep 😄

Kuzum bende de benzer sorun vardı ❤️ Doktorum bana mounjaro iğne önerdi. Ben de endokronoloji doktoruna gittim ve 15 kg verdim bu iğne ile.. Herkese de tavsiye ediyorum. Türkiye'de satış başladı. Fiyatı biraz yüksek ama yıllardır verdiğim diyetisyen parası diye düşünerek içimi rahatlattım hep 😄
Ne kadar surede verdin canim?

Back
X