İnşallah faydalı olur ben de yarın innniallah adet olur kurtulurum yaKoenzim kullanmaya basladim ben de bir de omega-3 zaten folik asit kullaniyordum bu ucluden gidiyorum. Dun verdigim kanda tiroid falan nasil cikacak bakacagim duruma gore. Bu ay olsun yaaaa
Demi ya valla bence alakası yok nasip işi tamamenKiloyla alakasi var diyip duruyorlar ben 50 kilo kadinim hani nerde bu bebeeeek
İnşallah faydalı olur ben de yarın innniallah adet olur kurtulurum ya
ElizabethBennettt bendr 48 aşkım ama kucaklar boş
Ay bizde öyle bir şey yokElizabethBennettt bende 40 kilo ile evlendim alamıyordum aynı şekilde şuan bu kiloya gelebildim alamıyorum daha fazla nryyy eşim bi hafta işe gidip geri gelecek ben gelmem dedim o ara yumurtlama olursa kaçtı bu ay yoksa devam bizim izinler duruyor hep yaz bitene kadar gider geliriz artık
Aşkımmm ah keşke ya mucize amaZaten 12 siydi dimi senin? insallah cok gecikirsin hamile kalirsin
Ayyy benim memleket Afyon eşim Konya görev yeri Muşnryyy memleket Ankara benim görev yeri de Konya olunca yakın. Canımız sıkılsa da hafta sonu kaçıyoruz kısacası bu arada hala regl gelmedi yarını bekliyorum ağrı da yok bugün
afyonda unv. okumuştum bende ne alaka diyeceksiniz görünce yazayım dedimAyyy benim memleket Afyon eşim Konya görev yeri Muşsöyleyeceklerim bu kadar
Ayyy memleketimafyonda unv. okumuştum bende ne alaka diyeceksiniz görünce yazayım dedim
Bende hiç anlamıyorum biz oramız buramız ağırsa acaba hamile miyim diyoruzBir yeri topluyoruz bir yer bozuluyor yahabersiz hamile kalanlar nasıl becerdi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?