- 2 Mayıs 2025
- 1.874
- 1.028
- 48
- 27
Güzel haberlerini alırız inşallah yarınYarın olmazsam kan vercem aşkım test yok elimde hiç

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel haberlerini alırız inşallah yarınYarın olmazsam kan vercem aşkım test yok elimde hiç
Bekleyeyim ya iki gün belki ben de olurumsoguknevalee ayyy testi tekrarla bence
![]()
nryyy yani yarın yap istersen ama ben olacak gibi hissediyorum kendimi bi iki gün içinde
Ayyy inşallah vardır yaa çok sevinirim senin adına benim de hapım bitti artık kan vericem ya yarın ya da cuma günüYarın olmazsam kan vercem aşkım test yok elimde hiç
Ayyy hadi bakalım senden bekliyorum güzel haberi kendimden cok emin değilim deAyyy inşallah vardır yaa çok sevinirim senin adına benim de hapım bitti artık kan vericem ya yarın ya da cuma günü
Çok teşekkür ederim bir umut oldu umarım vardırGec döllenme olduysa tabiki kanda da şu an görünmemesi normal eğer adet gününüz gecikirse yeniden test verinher şey gönlünüzce olsun
Bende kendimden emin değilimAyyy hadi bakalım senden bekliyorum güzel haberi kendimden cok emin değilim de![]()
İlacım bitince doktor hormon testi ve beta testi istedi demiştim ya saba başka konunun altında doktorum buraya gelmeys uğraşma direk sağlık ocağında ver kanı sonra bana sıra al burda bakarız dedi daha önce de vermiştim kan sağlik ocağında 1. Hamileliğim de oraya gittim hayatımın şokunu yaşadım doktor burda kan vermezsiz yok senı kim tedavı ediyorsa orda ver dedi savdı başından bende aç karnına gitmiştim orda birden fenalaştım aç karnınaydım ama normal de dayanabilirdim ilk defa böyle oldum su içtim kendime geleyim diye soğuk soğuk terledim sonra hemşireler ilgilendi tam ayağa kalkacakken de kustum tansiyon 8 e düşmüş çol kötü bir gündü niye böyle oldu anlamadım bende kan vermedim ya test aldım bi yapayım dedi blm bilmiyorum hayırlısı ikimizn deAyyy hadi bakalım senden bekliyorum güzel haberi kendimden cok emin değilim de![]()
Ben 10 gün kala röntgen çekicem diye kan vermiştim 0.200 çıktı dönerim bilmiyorum âdeti bekliyorum şu anBen beklemedeyim
Perşembe itibariyle her an adet olabilirim.
Olmazsa pazar günü test yaparım.
Siz test yaptınız mı?
Ay canım ya neler olmuş neler cidden. Sabah tekrarla testi elinde varsa. Attıkların kalite düştüğü için çok net değil aşkım da var gibi bi gölgeİlacım bitince doktor hormon testi ve beta testi istedi demiştim ya saba başka konunun altında doktorum buraya gelmeys uğraşma direk sağlık ocağında ver kanı sonra bana sıra al burda bakarız dedi daha önce de vermiştim kan sağlik ocağında 1. Hamileliğim de oraya gittim hayatımın şokunu yaşadım doktor burda kan vermezsiz yok senı kim tedavı ediyorsa orda ver dedi savdı başından bende aç karnına gitmiştim orda birden fenalaştım aç karnınaydım ama normal de dayanabilirdim ilk defa böyle oldum su içtim kendime geleyim diye soğuk soğuk terledim sonra hemşireler ilgilendi tam ayağa kalkacakken de kustum tansiyon 8 e düşmüş çol kötü bir gündü niye böyle oldu anlamadım bende kan vermedim ya test aldım bi yapayım dedi blm bilmiyorum hayırlısı ikimizn de
Ay canım ya neler olmuş neler cidden. Sabah tekrarla testi elinde varsa. Attıkların kalite düştüğü için çok net değil aşkım da var gibi bi gölge Allah sağlıklı hamilelik nasip etsin bizlere yaİlacım bitince doktor hormon testi ve beta testi istedi demiştim ya saba başka konunun altında doktorum buraya gelmeys uğraşma direk sağlık ocağında ver kanı sonra bana sıra al burda bakarız dedi daha önce de vermiştim kan sağlik ocağında 1. Hamileliğim de oraya gittim hayatımın şokunu yaşadım doktor burda kan vermezsiz yok senı kim tedavı ediyorsa orda ver dedi savdı başından bende aç karnına gitmiştim orda birden fenalaştım aç karnınaydım ama normal de dayanabilirdim ilk defa böyle oldum su içtim kendime geleyim diye soğuk soğuk terledim sonra hemşireler ilgilendi tam ayağa kalkacakken de kustum tansiyon 8 e düşmüş çol kötü bir gündü niye böyle oldu anlamadım bende kan vermedim ya test aldım bi yapayım dedi blm bilmiyorum hayırlısı ikimizn de
Sorma canım ya çok kötü oldum orda tansiyon 8 olmuş 10 oldu biraz bişeyler yedirdiler sonra eve geldim oğlum da vardı yanımda onun da kansızlığına bakılacaktı ondan sonra oldu herşey inşallah hamileliktendir başka bi hastalık olmasın allah korusunAy canım ya neler olmuş neler cidden. Sabah tekrarla testi elinde varsa. Attıkların kalite düştüğü için çok net değil aşkım da var gibi bi gölge
Valla bilmiyorum ki teste bariz bişey görünmüyor. Çok silik varsa kanda çıkar herhaldeAy canım ya neler olmuş neler cidden. Sabah tekrarla testi elinde varsa. Attıkların kalite düştüğü için çok net değil aşkım da var gibi bi gölge Allah sağlıklı hamilelik nasip etsin bizlere ya
Hamileliktir inşallah canım ya da aç kaldıgın için olmuştur kötü düşünme sakın, başka gün verirsin kanı. Testi tekrarla da oglusunu da tekrar götürürsün artıkSorma canım ya çok kötü oldum orda tansiyon 8 olmuş 10 oldu biraz bişeyler yedirdiler sonra eve geldim oğlum da vardı yanımda onun da kansızlığına bakılacaktı ondan sonra oldu herşey inşallah hamileliktendir başka bi hastalık olmasın allah korusun![]()
Evet aşkım kan net sonucValla bilmiyorum ki teste bariz bişey görünmüyor. Çok silik varsa kanda çıkar herhalde
İnşallah canım yaaa tekrarlarım yarın allahım tez zamanda güzel haberler alalım hepimizHamileliktir inşallah canım ya da aç kaldıgın için olmuştur kötü düşünme sakın, başka gün verirsin kanı. Testi tekrarla da oglusunu da tekrar götürürsün artık
Aynen canımEvet aşkım kan net sonu
Eşimle bende Konya AkşehirAyyy benim memleket Afyon eşim Konya görev yeri Muşsöyleyeceklerim bu kadar
Arkadaşlarımm ben 1 ayda 6 kilo verdim düzenli yürüyüş, günlük hafif egzersiz, günlük 2,5 - 3 lt su ve bol sıvı diyeti yaptım. Az yemek yedim aksam 7den sonra da hiçbir şey yemedim
Diyete bende okeyim. Kilom 68 5-6 kilo verebilsem süper olur gerçektenEvek diyet grubu da kuralim![]()