• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Ben etrafımda kilo vermek isteyen herkese söyledim iğneyi özellikle PCOS lu kadınlara öneriyorlarmış yurt dışında. Malum biz PCOS lular biraz balık etli oluyoruz 😊 çok güzel iştah kesiyor hele tatlıı.. ben her gün yemeden duramazdım
Ben duydum sanki ama burda var mıdır bilmiyorum ben çok küçük bir yerde yaşıyorum ☺️

Aşkım seni bilmiyorum ama benim iki gün önce test tertemizdi 😂
Benimki böyle afedersin bi bok anlamadım 2 gün onceki test😅 dün regl olcak gibi kramplarla uyandım bugün gayet iyiyim ara ara göğsüme sızı giriyor

Eklentiler

• IMG_20250611_221557.webp
    IMG_20250611_221557.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 24
İlk dakikalarda cıktı da ben emin olamadım işte sımdı dedim bi fotoyla oynıyım. Hatta testi açıp arkasından flaşla bakınca çizgi de görüyorum ama emin değilim açıkcası
Elinde başka test varsa sabah bir daha yap , inşallah vardır güzelim benim ❤️❤️

Kızlar aklıma takılan bir şey var. Ben bu ay ovülasyon takibi yapmadım ama uygulamada 30 31 i gösteriyordu ben o zamanları değerlendirdim. Fakat daha sonrasında ovülasyon testi yapmak istedim o gün pik gördüm tarihi hatırlamıyorum ama normalde geçtiğini biliyordum. Acaba 2. Kez mi olmuştur. Ya da daha geç yumurtlama olduysa döllenmede geç olur değil mi? Benim Bat 14 Haziran görünüyor 10 haziranda yaptım 0.72 çıktı belirtilerim olduğu için vermiştim . Eğer geç döllenme olduysa çıkmaması normal midir? Kaç gündür ağrım vardı bugün rahatladım yeni yerleşmeyi bitirmiş olabilir acaba ?

Kızlar aklıma takılan bir şey var. Ben bu ay ovülasyon takibi yapmadım ama uygulamada 30 31 i gösteriyordu ben o zamanları değerlendirdim. Fakat daha sonrasında ovülasyon testi yapmak istedim o gün pik gördüm tarihi hatırlamıyorum ama normalde geçtiğini biliyordum. Acaba 2. Kez mi olmuştur. Ya da daha geç yumurtlama olduysa döllenmede geç olur değil mi? Benim Bat 14 Haziran görünüyor 10 haziranda yaptım 0.72 çıktı belirtilerim olduğu için vermiştim . Eğer geç döllenme olduysa çıkmaması normal midir? Kaç gündür ağrım vardı bugün rahatladım yeni yerleşmeyi bitirmiş olabilir acaba ?
Gec döllenme olduysa tabiki kanda da şu an görünmemesi normal eğer adet gününüz gecikirse yeniden test verin 😘 her şey gönlünüzce olsun

Back
X