Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MaşallahCanım 100.9kg - 4 şubatta iğneye başladım 28 martta 87kg düştüm şimdi 84-85 değişiyor
Ben etrafımda kilo vermek isteyen herkese söyledim iğneyi özellikle PCOS lu kadınlara öneriyorlarmış yurt dışında. Malum biz PCOS lular biraz balık etli oluyoruzMaşallah![]()
Tarlusalı kan testi yapmadan içme kuzumValla iki gün bekliycem dediğim gibi eğer gelmezse son test yapar tarlusalı içerim![]()
İrade iradeBenim de köreltmem lazım![]()
Ben de yarın bat günü olmazsam ben de beklicem hadi inşallah hamişizdirValla iki gün bekliycem dediğim gibi eğer gelmezse son test yapar tarlusalı içerim![]()
Aşkım seni bilmiyorum ama benim iki gün önce test tertemizdiBen de yarın bat günü olmazsam ben de beklicem hadi inşallah hamişizdir![]()
Yarın bir daha mı yapsam@nryy bende hafta sonuna kadar beklerim ona göre bakarım
Evet evet emin olmadan içmem Allah korusun olsun diye uğraşırken kaybetmek istememTarlusalı kan testi yapmadan içme kuzum![]()
Ben duydum sanki ama burda var mıdır bilmiyorum ben çok küçük bir yerde yaşıyorumBen etrafımda kilo vermek isteyen herkese söyledim iğneyi özellikle PCOS lu kadınlara öneriyorlarmış yurt dışında. Malum biz PCOS lular biraz balık etli oluyoruzçok güzel iştah kesiyor hele tatlıı.. ben her gün yemeden duramazdım
Benimki böyle afedersin bi bok anlamadım 2 gün onceki testAşkım seni bilmiyorum ama benim iki gün önce test tertemizdi![]()
Gölge var gibiiiiBenimki böyle afedersin bi bok anlamadım 2 gün onceki testdün regl olcak gibi kramplarla uyandım bugün gayet iyiyim ara ara göğsüme sızı giriyor
İlk dakikalarda cıktı da ben emin olamadım işte sımdı dedim bi fotoyla oynıyım. Hatta testi açıp arkasından flaşla bakınca çizgi de görüyorum ama emin değilim açıkcasıGölge var gibiiiihemen mi çıktı
Elinde başka test varsa sabah bir daha yap , inşallah vardır güzelim benimİlk dakikalarda cıktı da ben emin olamadım işte sımdı dedim bi fotoyla oynıyım. Hatta testi açıp arkasından flaşla bakınca çizgi de görüyorum ama emin değilim açıkcası
Gec döllenme olduysa tabiki kanda da şu an görünmemesi normal eğer adet gününüz gecikirse yeniden test verinKızlar aklıma takılan bir şey var. Ben bu ay ovülasyon takibi yapmadım ama uygulamada 30 31 i gösteriyordu ben o zamanları değerlendirdim. Fakat daha sonrasında ovülasyon testi yapmak istedim o gün pik gördüm tarihi hatırlamıyorum ama normalde geçtiğini biliyordum. Acaba 2. Kez mi olmuştur. Ya da daha geç yumurtlama olduysa döllenmede geç olur değil mi? Benim Bat 14 Haziran görünüyor 10 haziranda yaptım 0.72 çıktı belirtilerim olduğu için vermiştim . Eğer geç döllenme olduysa çıkmaması normal midir? Kaç gündür ağrım vardı bugün rahatladım yeni yerleşmeyi bitirmiş olabilir acaba ?
Yarın olmazsam kan vercem aşkım test yok elimde hiçElinde başka test varsa sabah bir daha yap , inşallah vardır güzelim benim![]()