BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Sende belirti falan var mı ya, benim arada kasıkta kramp gibi batma gibi oluyo bi de göğüslerim sızlıyor anlık acıyo böyle uçlara doğru
Benım de göğüs uçlarım da acıma hissi var ve göğüs ucunda kahverengi alandaki damarlar belirginleşti ara ara kadığım da batma hissi var birde bugün tansiyon düşüklüğü oldu birde eşim söyledi bugün vücudun sıcak senin dedi artık allah biliyor ya bu belirtiler çok kendimi dinlediğim için ya da gerçek allah bilir

Bır saat once yapdım
Adet günüm bugunmus normalde agrım var ama bılemıyorum
Görebildinizmi

Çok ince bir gölge var sanki buraya atınca kalite de düşüyor hemen mi çıktı

Bence mutlaka yürüyüş yapalım havalar güzel gebelik için önemli akşam belli bir saatte sonra yemeyelim gerekirse diyet konusu açalım başka kızlar bulalım diyet grubu yapalım
Diyet grubuna beni de ekleyin canım regl olduktan sonra başlayacağım inşallah boğazımı tutabilirsem

Olmadı bir bakacağım , aslında yoktu korunmayı bırakınca oldu
İlk zamanlar benimde öyleydi doğum kontrol hapı kullanıyordum oğlum doğduktan sonra. Hemen peşpeşe olsun istemedim şimdi diyorum çok afedersin aklıma tüküreyim. Keşke hiç kullanmasaydım. Bıraktıktan sonra adetlerim hep düzensizdi yeni yeni düzeldi işte

Valla ben bir tane doğursam korunmayacağım hemen kardeşi de olsun

Kızlar ya iki gün önce yapmistim hatırlarsanız. Acaba yanlışlık mı oldu test yalancı pozitif verebilir mi diye aklıma bir şüphe düştü bu sabah tekrar yaptım:) yarın kan vereceğim okuldan dolayı gidememistim Allah sizlere de nasip etsin inşallah

Bu arada dua edecekseniz belirtileri hafif yaşayalım Allah'ım diye de dua edin.:) Çok farklı günler yaşıyorum. Ağlamaklı sürekli sancılı dus dahi zor alıyorum goguslerimden dolayi Allah yardımcımız olsun.

Eklentiler

• IMG_20250612_074307.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 47
Günaydınnn yaptın mı test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…