Benım de göğüs uçlarım da acıma hissi var ve göğüs ucunda kahverengi alandaki damarlar belirginleşti ara ara kadığım da batma hissi var birde bugün tansiyon düşüklüğü oldu birde eşim söyledi bugün vücudun sıcak senin dedi artık allah biliyor ya bu belirtiler çok kendimi dinlediğim için ya da gerçek allah bilirSende belirti falan var mı ya, benim arada kasıkta kramp gibi batma gibi oluyo bi de göğüslerim sızlıyor anlık acıyo böyle uçlara doğru
Bakiyimmmm
Ayyy inşallah hisleriniz doğru çıkarVar tabi ya dur yarın bi test yapın olmadı bi kan verin yagüzel şeyler hissediyorum sende olumlu düşün olumlu olsun
Diyet grubuna beni de ekleyin canım regl olduktan sonra başlayacağım inşallah boğazımı tutabilirsemBence mutlaka yürüyüş yapalım havalar güzel gebelik için önemli akşam belli bir saatte sonra yemeyelim gerekirse diyet konusu açalım başka kızlar bulalım diyet grubu yapalım
Ay ben regl olamadım hala ya sinirlerim bozulduDiyet grubuna beni de ekleyin canım regl olduktan sonra başlayacağım inşallah boğazımı tutabilirsem
Gün içinde olursun belki canım. Benim genelde hep öğleden sonra gelir mesela. Tabi gelmezse daha iyi belki bebiş vardırAy ben regl olamadım hala ya sinirlerim bozuldu
Bakalım bu ara çok adet düzensizliklerim.oluyorGün içinde olursun belki canım. Benim genelde hep öğleden sonra gelir mesela. Tabi gelmezse daha iyi belki bebiş vardır
Anladım canım. Düzensizliğe hayıt otu iyi geliyor ben öyle düzeltmiştim.Bakalım bu ara çok adet düzensizliklerim.oluyor
Olmadı bir bakacağım , aslında yoktu korunmayı bırakınca olduAnladım canım. Düzensizliğe hayıt otu iyi geliyor ben öyle düzeltmiştim.
İlk zamanlar benimde öyleydi doğum kontrol hapı kullanıyordum oğlum doğduktan sonra. Hemen peşpeşe olsun istemedim şimdi diyorum çok afedersin aklıma tüküreyim. Keşke hiç kullanmasaydım. Bıraktıktan sonra adetlerim hep düzensizdi yeni yeni düzeldi işteOlmadı bir bakacağım , aslında yoktu korunmayı bırakınca oldu
Valla ben bir tane doğursam korunmayacağım hemen kardeşi de olsunİlk zamanlar benimde öyleydi doğum kontrol hapı kullanıyordum oğlum doğduktan sonra. Hemen peşpeşe olsun istemedim şimdi diyorum çok afedersin aklıma tüküreyim. Keşke hiç kullanmasaydım. Bıraktıktan sonra adetlerim hep düzensizdi yeni yeni düzeldi işte
Benim de öyle oldu doktor rahmin kendini gebeliğe hazırlıyor çok normal dedi ama bilemedimOlmadı bir bakacağım , aslında yoktu korunmayı bırakınca oldu
Bir hazırlanamadı bu daBenim de öyle oldu doktor rahmin kendini gebeliğe hazırlıyor çok normal dedi ama bilemedim
Sorma bu neyin hazırlığıysa artıkBir hazırlanamadı bu da
Eczane gibiyim benim içtiğim takviyeyi başkası içse 10uz doğurmuştuSorma bu neyin hazırlığıysa artık
Günaydınnn yaptın mı testBenım de göğüs uçlarım da acıma hissi var ve göğüs ucunda kahverengi alandaki damarlar belirginleşti ara ara kadığım da batma hissi var birde bugün tansiyon düşüklüğü oldu birde eşim söyledi bugün vücudun sıcak senin dedi artık allah biliyor ya bu belirtiler çok kendimi dinlediğim için ya da gerçek allah bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?