En baslarda öyleydi ama sonra hic cizgi görmedimKan vermelisin umut vaad ediyor testlerininşAllah tabi
Olup olmayacağını bilmiyoruz ya o yüzden stres oluyoruz Rabbim çok bekletmesin
Göğüs ucunda kabarcıklar oluştumu canım benım de göğüs ucunu hafif sıktığımda acıma hissi var ve göğüsün kahverengi alanlardaki damarlar normal de belli değildi onlar belli oldu mor mavi karışımı senın nasılYani şöyle göğüs ucunu hafiften sıkınca anlardım zaten bazen bir tık daha fazla agrirdi. Ama adetin ikinci üçüncü günü mutlaka geçerdi. Genel göğüs ağrısı yoktu sadece uçları acirdi. Şimdi hem uc hemde tüm göğüs hassasiyeti var
29 da çatlama oldu. 5 hazirandan itibaren pik yapmaya başladı. 4 Haziran da olabilir. Ben beş Haziran'da ovulasyon testi yapmaya başladım pik çıkmıştı.Z Zeyzeyyyy30300 bugum benimde sağ tarafım pert ya ayağım bacağım ağrıyor ateş basıyor yarın da regl olmazsam yapıcam tekrar test. Sizin ovilasyondan sonra ne zaman pik gösterdi ovilasyon testinşz
Evet kahverengi kısmının ve göğüs uçlarının büyüdüğünü fark etmiştimGöğüs ucunda kabarcıklar oluştumu canım benım de göğüs ucunu hafif sıktığımda acıma hissi var ve göğüsün kahverengi alanlardaki damarlar normal de belli değildi onlar belli oldu mor mavi karışımı senın nasıl
Benım de göğüs uçlarımda hafif değişiklikler var bklm hayırlısı 30 mayıs da ovulasyon testim pikti değerlendirmiştim 10 haziran salı günü belirtilerde dolayı tekrar yaptım pikdi o gün de değerlendirdim bugün yaptım silikleşmiş ovulasyon tstim iki yumurtlama arasında 10 gün var inşallah ikisinden biri tutar yumurtlama arası çok kısa oldu 1 ay içindeEvet kahverengi kısmının ve göğüs uçlarının büyüdüğünü fark etmiştim
Şanslısınız. İkinci kez yumurtalama olmuşBenım de göğüs uçlarımda hafif değişiklikler var bklm hayırlısı 30 mayıs da ovulasyon testim pikti değerlendirmiştim 10 haziran salı günü belirtilerde dolayı tekrar yaptım pikdi o gün de değerlendirdim bugün yaptım silikleşmiş ovulasyon tstim iki yumurtlama arasında 10 gün var inşallah ikisinden biri tutar yumurtlama arası çok kısa oldu 1 ay içinde
Evet inşallah güzel değerlendirebilmişimdir hayırlısıŞanslısınız. İkinci kez yumurtalama olmuş
Benimde dün pik di t koyuydu baya ama bugün pik yok ama yine baya koyu sizinkide bu şekildemi yoksa baya silik miBenım de göğüs uçlarımda hafif değişiklikler var bklm hayırlısı 30 mayıs da ovulasyon testim pikti değerlendirmiştim 10 haziran salı günü belirtilerde dolayı tekrar yaptım pikdi o gün de değerlendirdim bugün yaptım silikleşmiş ovulasyon tstim iki yumurtlama arasında 10 gün var inşallah ikisinden biri tutar yumurtlama arası çok kısa oldu 1 ay içinde
Bakabilir miyimBenimde dün pik di t koyuydu baya ama bugün pik yok ama yine baya koyu sizinkide bu şekildemi yoksa baya silik mi
Bakabilir miyim
Benimde dün pik di t koyuydu baya ama bugün pik yok ama yine baya koyu sizinkide bu şekildemi yoksa baya silik mi
Benım de salı günü koyu çıkmıştı bugün silik çıktı o güne göre çatladı sanırmBenim ki t çizgisi koyu baya resimde biraz kalite düşüyor ama bariz koyu sadece dün t c den daha koyuydu
Bu ay olmazsa biraz ara mı vereceksin aslında kafa olarak iyi olur toplar insan ben beklemedeyim 15 adet günü gösteriyor test yapmadım o gün sabah test yapacam ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi de zaten bende bir de pıhtılaşma var dahaBen yine biraz ara vereceğim canım ya temmuz belki AğustosRabbim aratmasin sizin sureciniz nedir
Cevap için teşekkür ederim acaba sizde ve benim gibi bebek bekleyenler de hiç çocuğum olmayacak hissi varmıYani şöyle göğüs ucunu hafiften sıkınca anlardım zaten bazen bir tık daha fazla agrirdi. Ama adetin ikinci üçüncü günü mutlaka geçerdi. Genel göğüs ağrısı yoktu sadece uçları acirdi. Şimdi hem uc hemde tüm göğüs hassasiyeti var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?